• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

SlipKnoT16-8 aylık gelişim resimleri

En iyi gelişen bölge

• Göğüs

Votes: 13 24,5%
  • Biceps/Triceps

Votes: 9 17,0%
  • Sırt

Votes: 6 11,3%
  • Omuz

Votes: 10 18,9%
  • Karın

Votes: 15 28,3%

• Total voters
    53
  • Poll closed .
Arkadaşlar daha öncede bir konu açmıştım ancak bu resimler tam anlamıyla gelişimi gösteriyo diğerleri ilk üye oldugum zamanın verdigi heyecanla açmıştım . Bu seferde pozlar eksik ancak sıralama olarak kat ettigim yol görünüyor.

Body yaşantım aralıkları saymazsak salona gittigim günlerin toplamı yaklaşık 8 ay felandır . Aralarda çok uzun aralarda oldu 2 3 aylık aralarda ama 2 aydan aşagı ara vermedim ilk başladıgımda hevesliydim ancak bu hevesim sadece 2 ay sürdü 4 5 aylık bir ara verdim sanırım. Ondan sonra sporu sevmeye başladım ve artık sadece saglık için bu işi yapmaya başladım ilk zamanlarki gibi gösteriş için degil . Bu bilinci kazanmış olmaktan mutluyum tekrar başladım 2 3 ay kadar devam ettim tekrar bırakmak zorunda kaldım bu seferki bırakışım öss yüzünden oldu. Bırakmasamda devam ettirebilirdim ancak aile isteyince bırakmak zorunda kaldım . Sonra tekrar başladım 2 ay gittim ve tekrar bazı nedenlerden dolayı bıraktım şuan 2. ayımdayım ve tekrar önemli bir problem olmazsa bırakmayı düşünmüyorum sadece son 1- 1.5 ayımda supplement kullandım son 1 ay Optimum whey protein tozu kullandım ve 3 haftadır da amino kullanıyorum tarihleri tam hatırlamıyorum 3 hafta olmuştur herhalde Önceden de küçük bi basketbol geçmişim vardı ..

ilk 4 fotograf ilk 4 aylık süreç ancak ilk 4 ayın arasındaki ara verdigim dönemler fotosu yok ondan sonra gelen fotograflar 4. ayımdan sonra ara verdigim dönemlerdeki fotograflarımdan ondan sonraki foto ise ara verdikten sonraki 1. ayım . Ve son 5 fotograf ise şuanki halim. Yorumlarını Bekliyorum arkadaşlar Gelişmesi gereken bölgeler ne yapmam gerektigi vs..

Eklentiler

• 2.ay.jpg
    2.ay.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 3.615
  • 3.ay.jpg
    3.ay.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 3.393
  • 3.ayasd.jpg
    3.ayasd.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 3.051
  • 4.ay.jpg
    4.ay.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 2.920
  • ara dönemi.jpg
    ara dönemi.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 2.968
  • ara verdigim dönem.jpg
    ara verdigim dönem.jpg
    64,8 KB · Görüntüleme: 2.805
  • ara verdikten sonraki 1. ayım.jpg
    ara verdikten sonraki 1. ayım.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 2.889
  • IMG_3944.jpg
    IMG_3944.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 3.732
  • 1026273_10200556173479082_973271991_o.jpg
    1026273_10200556173479082_973271991_o.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 3.115
  • IMG_3946.jpg
    IMG_3946.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 2.808
  • IMG_3949.jpg
    IMG_3949.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 2.757
8. Fotoğrafta vucud iyi duruyor. diğer fotoğraflara göre karın bölgesindeki yağlar azalmış gibi. Güzel gelişim.

Teşekkür ederim :) ara verdigim dönemlerdeki aldıgım yağları attım sanırım ama hala çook var onlarıda haletmem lazım .

Teşekkür ederim :) Arkadaşlar daha yapıcı yorumlar yaparsanız sevinirim . Buna ihtiyacım var :)

Öncelikle göğüs genetiğin oldukça iyi 8 aya göre iyi gelişmiş kol fena değil ama biraz daha ağırlık vermeni öneririm sadece 1 gününü bicepse vermen maks verim almanı sağlayacaktır.En eksik bölgel omuz gibi görünüyor zayıf kalmış diğer bölgelerin yanında ama genel itibariyle başarılı bir gelişim olmuş.

Teşekkür ederim .. Normalde koluma 1 gün ayırmıştım 1.5 2 ay öyle çalıştım son dönemlerimde . Şimdi tekrar standarda döndüm gögüs / biceps - Sırt / triceps gibi . Normalde omuzlarımı beğenirim bu aldıgım 2. olumsu eleştiri oldu omuz hakkında . Mutlaka ilgilenicem omuzla :)

Teşekkür ederim .. Normalde koluma 1 gün ayırmıştım 1.5 2 ay öyle çalıştım son dönemlerimde . Şimdi tekrar standarda döndüm gögüs / biceps - Sırt / triceps gibi . Normalde omuzlarımı beğenirim bu aldıgım 2. olumsu eleştiri oldu omuz hakkında . Mutlaka ilgilenicem omuzla :)

Bu sporla 8 ay uğraşmadığını bilmesem gerçekten omuz genetiğin iyi derim gerçektende iyi geniş omuşlara sahipsin yanlız 8 ay boyunca bu omuzların daha iyi noktaya gelebileceğine inandığım için omuzları eleştirdim :)

Dostum, benim görebildiğim kanat kısmın. Ayrıca belini inceltmenin sana büyük katkısının olacağını düşünüyorum.

kanat genetik olarak bana eklenmemiş gibi , yok çıkmıyo :D Belimide inceltmeye çalışıyorum ancak genetik olarak kalın herhalde ama gittigi son noktaya kadar ilerleticem :) Teşekkürler :)

neden en gelişen bölge yerine en geri kalan bölge diye bir anket yapmadın , bu senin eksiklerini görmen açısından daha iyi olmaz mıydı?

en az oy alan yerde en geri kalan bölgemdir herhalde ? Mesela sırt 3 oy almış , demekki 8 aya göre iyi bir sırt değil :)

Selam, iyi gelişim sağlamışsın tebrikler. Ben ilk 4 ayda karın ve özellikle bel bölgeni nasıl o hale getirdiğini çok merak ettim. Ara verdiğin dönemden sonra da gene bel bölgesini çook iyi toparlamışsın, neler yaptığını kısaca paylaşabilir misin? Tavsiyelerine çok ihtiyacım var gerçekten :)

Teşekkür ediyorum yorumların için :) Diyet li bir şekilde devam ettim antrenmanlarıma . Çok faydasını gördüm tabikide diyetin . Sbah sporu da zannediyorum ki çok yararlı oldu bu konuda . Ve karın antrenmanlarımda da agırlıkla çalışmaya özen gösterdim daha çok direnç gösterip kendilerini daha çabuk belli ettiler sanırım :)

Teşekkür ediyorum yorumların için :) Diyet li bir şekilde devam ettim antrenmanlarıma . Çok faydasını gördüm tabikide diyetin . Sbah sporu da zannediyorum ki çok yararlı oldu bu konuda . Ve karın antrenmanlarımda da agırlıkla çalışmaya özen gösterdim daha çok direnç gösterip kendilerini daha çabuk belli ettiler sanırım :)

Diyeti salmıyoruz tamam o konuda bi sıkıntı yok.

Karın hareketleri de ağırlıkla tamam anladım :)

sabah sporundan kastın ne peki? koşu veya yanında artı bi şey ?

Koşu yapıyorum + olarak bazen karın çalışıyordum sabahları koş yeter vücudu o kadarda hırpalamaya gerek yok :)

Back
Yukarı