vücutcuu demiş ki
"Benim söylediklerim yanlışmı şimdi? Türkiye de spora yeterli değer verilmiyor.Hele boksa vücut geliştirmeye hiç verilmiyor varsa yoksa futbol.Müsabakası olmayana spor değildir diye birşey demedim ben olimpiktir dedim ulusaldır demek istedim yani.Ama judo aikido kendinizi sokakta korumak için daha idealdir.Boksör ringte dövüşür sokakta değil."
judo için konuşursak doğrudur. judocu adam tehlikelidir.
aikidocu ise değildir, kesinlikle değildir.
saygı-maygıyı geçiyorum, aikidoka kusuruma bakmasın AMA bunların ÇOĞU dövüşmeyi bilmezler.
BOKS konusunda ise şu söylediğin tamamen SAÇMALIK. Git de bir boksöre de bunları.
mümkünse birisi de videoya alsın. bize de gülecek bir şey çıkar.
Yahu neden bilmediğiniz, yapmadığınız dallar hakkında bu kadar KESİN hükümlü olabiliyorsunuz?
hiç boksörle kavga ettin mi?
kavgayı geçiyorum; hayatında bir boksör gördün mü?
boksör adam tehlikelidir, hem de çok tehlikelidir.
Boksörü, güreşçiyi, MTciyi, judocuyu, BJJciyi, doğru yerinde MMA çalışanı, iyi bir KBciyi gördün mü, bir titreyip kendinize gelin, terbiyesizlik yapmayın. Hakikaten bu adamlar sizi
evire çevire döverler!
şaka değil.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:59 ----------
o dediğin otuzbirci el hızıdır ama.
vücut seriliğinde WTcilerden bir nane olmaz!
boksörün girip, iki çakıp sonra tekrar çıkışını;
güreşçinin dalıp seni alıp yere çalmasını bir izleyin bakalım.

adam elini hızlı atıyormuş gibi yapınca sen de onu hız zannettin ama değil.
o kadar seri yumruğu istese boksör de atar.
boksörün dezavantajı DEMO yapmaması, rakibinin de ona vurabilmesidir.
WTcinin DEMOsunda ise sözde-rakibi sabit durur, o da çalışır!
yersen...

ekle: bu kadar yazıyoruz, hala şöyle şeyler yazıyorsunuz ya, Allah sizi bildiği gibi yapsın!