Abilerim kardeşlerim lütfen yardım edin yaşım 17 boyum 167 cm spora başladım 1 aydır sıkılmadan yılmadan spor yapıyorum spora başlayınca sporun ne kadar güzel bir şey olduğunu anladım boyum spora başlamadan önce 164 cm idi 3 cm uzadım. 71 kiloyum ,yağ yakmaya gelirsek yağ yakamıyorum
beslenmem ve sporum şu şekilde;
-Sabah 2 yumurta , az yağlı zeytin , lor peyniri ,bir dilim kepek ekmeği, domates, salatalık 30 Dk yavaş tempo yürüyüş.
-Saat 4.30 da basketbol oynuyorum.
-Sütlü yulaf ezmesi ,1 tane muz,çok az leblebi , çok az siyah kuru üzüm 1 Saat kardiyo ,25 barfiks ,25 şınav yapıyorum.
sonra eve gelip hafif soğuk duş alıyorum ara sıra ısınma hareketleri yapıyorum.
ve bunları her gün yapıyorum pazar günü hariç pazar günü dinleniyorum ama diyetimi bozmuyorum.
Dışarıdan bakıldığında çok kilolu değilim tişörtü çıkarınca aynada bel çevrelerinde biraz yağlar var göbek var.
Bu arada ilk defa bir forumda konu açıyorum bir kusurum varsa affedin .
-Sabah 2 yumurta , az yağlı zeytin , lor peyniri ,bir dilim kepek ekmeği, domates, salatalık 30 Dk yavaş tempo yürüyüş.
-Saat 4.30 da basketbol oynuyorum.
-Sütlü yulaf ezmesi ,1 tane muz,çok az leblebi , çok az siyah kuru üzüm 1 Saat kardiyo ,25 barfiks ,25 şınav yapıyorum.
sonra eve gelip hafif soğuk duş alıyorum ara sıra ısınma hareketleri yapıyorum.
ve bunları her gün yapıyorum pazar günü hariç pazar günü dinleniyorum ama diyetimi bozmuyorum.
Dışarıdan bakıldığında çok kilolu değilim tişörtü çıkarınca aynada bel çevrelerinde biraz yağlar var göbek var.
Bu arada ilk defa bir forumda konu açıyorum bir kusurum varsa affedin .