Spordan önce protein tozu gereksiz midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar forumda buna benzer 1-2 başlık gördüm fakat hiçbirinde bir sonuca varılamamış.

Antrenmandan sonra alacağım 30 gramlık protein tozunun 10 gramını antrenmandan 45-60 dk önce, 20 gramını antrenmandan hemen sonra almak hepsini antrenmandan sonra almaya göre daha verimli olmaz mı? Böylece antrenman sırasında yorduğumuz kaslar proteinle beslenmek için antrenman sonrasını beklemeyecektir. Yoksa kaslar antrenman sırasında hiç proteine ihtiyaç duymayıp antrenman bittiği anda "oo spor bitti hadi beslenme zamanı" diyerek mi besleniyor. Açıkçası ben öyle düşünmüyorum, bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Spordan 1-2 saat once protein alıcan, spor bittikden sonrada ilk olarak basit karb. Yani sekere ihtiyacin var onu karsilican ondan sonra yine protein

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Spordan 1-2 saat once protein alıcan, spor bittikden sonrada ilk olarak basit karb. Yani sekere ihtiyacin var onu karsilican ondan sonra yine protein

proteini zaten meyve suyuyla falan birlikte alacağım ondan bahsetmiyorum, kaslar spor sırasında tekrar yapılanmak için proteine ihtiyaç duymuyor mu? bir şekilde sporun bittiğini anlayıp tam o anda mı beslenmeye başlıyor? :)

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı