mrzess
Üye
Müthiş yapıcı bir yorum.Tebrikler ! Ayrıca 1.85 boyun neresi kısa onu da çözemedim.Abi kısa boylu erkeğe body yakışmıyor daha fazla sorlama çok çirkin görünüyorsun.
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Müthiş yapıcı bir yorum.Tebrikler ! Ayrıca 1.85 boyun neresi kısa onu da çözemedim.Abi kısa boylu erkeğe body yakışmıyor daha fazla sorlama çok çirkin görünüyorsun.
On numara beş yıldız TebriklerFarklı zamanlardaki resimlerdir o yüzden form farklılıkları vardır..
Teşekkürler herkese. Ölçülerimi tam olarak bilmiyorum açıkcası. Aklımda kaldığı kadar omuz 135, göğüs 116, kol 43, bacak 69, kalf 45 olması lazım soğuk. Yarın yine ölçüp söylerim. Şuan tek sorun bacağımı istediğim gibi ayıramamam bacağımı tam istediğim gibi yapamadım inşallah ekime kadar halledicez onuda.
@frkncftc6 Metabolizma hızından kastın nedir? İştah bakımından söylüyorsan çok iştahlıyımdır. Şuan günde 1kg tavuk yetmiyor öyle söyliyim. Kilo alma rahatlığı açısından soruyosanda çok kolay kilo alan biri olmadığımı söyleyebilirim ektomorf bir yapıya sahibim. Ama o kadar karboyu yükleyince vücudun başka şansı kalmıyor. Herşey deneyim mesela şuan sorsan bana o kadar bulk yapmazdım. Hem külfet oluyor merdiven çıkıyosun nefes nefesesin. Hemde verirken ayrı bir külfet. Daha clean bulklar tercih sebebi olmalı çünkü bu bulk halimle şuanki halim arasında ahım şahım bir güç farkı yok. Daha çok su tutmak tamam olabilir ama yağ olmamalı. Baktım eski fotoğraflarıma kendi kendime o belin hali ne dedim. Phil Heath'in dediği gibi 90 kiloysan 90 kiloluk biri gibi yiyceksin 100 kiloluk biri gibi değil.
Şuanda animal pak, dymatize iso100, olimp l glutamine, atomic7 kullanıyorum. Dymatize Caseinde kullanıyodum bitti tekrar almaya ihtiyaç duymadım. Atomic ve glutamine bitti. Atomicten memnun kaldım. Ama olimpi ayrı içmek midemi çok şişiriyor protein o bu midem suyla doluyor. O yüzden gaspari l glutamine alıcam. Atomicede devam.. Şuanki beslenmemde 300gram yulaf, 200gram lapa, 12yumurta, 1kg tavuk, yeşillik..belki yazdınız bilmiyorum detaylıca okumadım
kullandığınız supplementler nelerdir?
bu arada vücut şahane. tebrikler![]()