darkblake12
Üye
hocam başlar başlamaz agır calısmaya baslaya bildinmi ben pek agır çalısamıyordum bende ektomorfum birde anteramanda baş dönmesi felan yaşıyordum
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
hocam başlar başlamaz agır calısmaya baslaya bildinmi ben pek agır çalısamıyordum bende ektomorfum birde anteramanda baş dönmesi felan yaşıyordum
Sağolasın Stolen bende olmuştu birkaç kez bırakdım dırek bır sağlık sıkıntım var diye korktum açıkcası , inş bende senini gibi olurum bu gidişle tekrar başlamayı düşünüyorum zamanım geldi cünki zayıf olmak bir dezavantaja dönüştü :/
Tesekkur Ederim hasanugure... Çoğu kişinin istediği şu karın kaslarına sahip olupta tatmin olamamak benimki- Nedeni ise üstteki iki karın kasının üçgen bir halde oluşu keşke normal olsalardı fakat genetik yada daha farklı bir sorun var çözemedim onu.. Şuanlık sadece koruma amaçlı çalışıyorum karını dahada iyi bir hale gelebilirler fakat bende bir isteksizlik sorunu oluşuyor söylediğim nedenden dolayı..
Bilmiyorum belkide olabilirSanırım aynı genetik sorun bendede var akrabamıyız neyizŞaka bir tarafa kardeşim aynı sorundan bende muzdaribim,sadece üsttekiler belirgin oda cok sıkınca yani yolun başındayım daha,ama çalışırsam daha cok senin ki kadar olur inş. ama olsun oda harika bence
![]()
Şuanki hedefim 65 kilo zaten fakat bu kadar aşırı karbo tüketen ben o kiloyu nasıl alabilirim bilmiyorum ..biraz daha kilo (kas olarak tabiki) 65 i geçince tadından yenmez
Tesekkurler yorum için... Umarım bu ay kilo sorunu ortadan kalkar..kollar güzel olmuş yağ oranın dusuk tebrikler tek eksiğin aynı yagsız sekılde biraz daha kilo alman
Tesekkurler Scoobz..fitt görünüyor![]()
Merhaba hasangure iyi düşüncelerin için tesekkurler.. Karın için farklı bir sistem uygulamıyorum aslında klasik haraketler diyebilirim..Karın çalışmalarında kullandığın programı yollarmısın stolen,çok mütevazisin bence onlarında belirginleşmesi yakın çok belli oluyor cünkü
MerhabaGelişim çok iyi hocam.
Biceps ve triceps antrenmanlarınız nasıl? Neler yaptınız biceps,tricepste?
Özellikle kol kasların çok iyi. Beslenme programından ve antrenman programından bahsedersen bizde yararlanmış ve bilgilenmiş oluruz. Gönülden tebrik ederim..