StoLen
Üye
6 ay için en iyisi bu tebrikler
Arkadaşlar sadece 6 ay için sınırlı değil konu her ay güncellemekteyim onlarada bakabilirsiniz. Tesekkurler
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
6 ay için en iyisi bu tebrikler
Merhaba Voitzor. Teşekkürler yorumun için. Karın idmanlarını aksatıyormuyum sorusuna şöyle cevap vereyim karın kaslarımda üçgensi bir görüntünün olması simetrinin aynı şekilde bozuk olması beni karın çalışma konusunda kötü etkiliyor diyebilirim.Budur StoLenEktomorfsunuz ve böyle hacim alıyorsunuz.. Tebrik ediyorum ne yapıyorsanız devam edin fakat birşey gözüme takıldı karın idmanlarınızı aksatıyormusunuz ne?
![]()
Tesekkurler Azad.. Nadir olmak iyidir iyiyorum yaptığım nadir kişilerdensin . gerçekten vücudunu çok beğendim . sabrın ve azmin için tebrik ederim . gayet fit bir vücudun var. dahada hacimlenmen dileğimle . başarılar
Daha çok yolum var couz 1 yılı doldurmak üzereyim .Başarılı ve 6 ay çalışmayı gösteren bir vücud olmuş.
Bu ne olum gelişim mi bu ?? Bide utanmadan adonis yazmış. Adonis mi var sende ? Sen adonisin ne olduğunu tam olarak biliyomusun acaba ? Git internetten araştır az adonis nedir falan yaz google'a. Ordaki saçma sapan çizgileri adonis sanıyosunuz bide siz yeni başlayanlar. rezilsiniz ya.