• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

StoLen - 6 Ay - ( Before - After )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan StoLen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Geri kalan bölge ?

• Göğüs

Votes: 26 63,4%
  • Biceps

Votes: 6 14,6%
  • Triceps

Votes: 0 0,0%
  • Omuz

Votes: 5 12,2%
  • Karın

Votes: 3 7,3%
  • Kanat

Votes: 1 2,4%

• Total voters
    41
  • Poll closed .
yorum yaptığım nadir kişilerdensin . gerçekten vücudunu çok beğendim . sabrın ve azmin için tebrik ederim . gayet fit bir vücudun var. dahada hacimlenmen dileğimle . başarılar

Budur StoLen :) Ektomorfsunuz ve böyle hacim alıyorsunuz.. Tebrik ediyorum ne yapıyorsanız devam edin fakat birşey gözüme takıldı karın idmanlarınızı aksatıyormusunuz ne? :D
Merhaba Voitzor. Teşekkürler yorumun için. Karın idmanlarını aksatıyormuyum sorusuna şöyle cevap vereyim karın kaslarımda üçgensi bir görüntünün olması simetrinin aynı şekilde bozuk olması beni karın çalışma konusunda kötü etkiliyor diyebilirim.:)

- Fakat 3 haftalık sıkı bir karın antremanına başladım.. Kilo almak için uğraşmaktayım aynı şekilde karın kaslarını korumaya çalışıyorum bu yazı bu şekilde geçirip seneye 68-72 kilo arasında hacimli bir vucud elde etmek şuanlık amacım tekrar teşekkürler.......

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:09 ----------

yorum yaptığım nadir kişilerdensin . gerçekten vücudunu çok beğendim . sabrın ve azmin için tebrik ederim . gayet fit bir vücudun var. dahada hacimlenmen dileğimle . başarılar
Tesekkurler Azad.. Nadir olmak iyidir iyi :P

İşin çok teknik kısmı hakkında bilgim yok; ama gerçekten güzel bir vücut elde etmişsiniz diyebilirim. Bende bugün spora 1.75 boy/59 kilo ile başladım. Görüntü olarak ilk vücudunuz arasında da farkım yok diyebilirim. Umarım sizin gibi başarı gösterebilirim. Hani çok büyük hedeflerim felan olduğunu da söyleyemem. 71-72 kiloya ulaşayım vücut toplasın kendini. Emre Çolak gibi vitaminsiz demesinler, başka bir şey istemiyorum zaten. :)

Bu ne olum gelişim mi bu ?? Bide utanmadan adonis yazmış. Adonis mi var sende ? Sen adonisin ne olduğunu tam olarak biliyomusun acaba ? Git internetten araştır az adonis nedir falan yaz google'a. Ordaki saçma sapan çizgileri adonis sanıyosunuz bide siz yeni başlayanlar. rezilsiniz ya.

Bu ne olum gelişim mi bu ?? Bide utanmadan adonis yazmış. Adonis mi var sende ? Sen adonisin ne olduğunu tam olarak biliyomusun acaba ? Git internetten araştır az adonis nedir falan yaz google'a. Ordaki saçma sapan çizgileri adonis sanıyosunuz bide siz yeni başlayanlar. rezilsiniz ya.

Ne çok güldürdün beni :))))

Back
Yukarı