kenan81
Üye
Superpump
1-acayip odaklanma bunu ( kafein ile uykudan uyandırıyor ve midem bişiler yaparak açlığımı büyük oranda kesiyor ) ben bunları fark ettim
2- performasın rahat 2-3 katına kadar zorluyorum , damarlar büyüyor gözle gördüm
3- baya bi işeyesim geldi bunuda atlamadan geçemicem yani vücutta su tutmuyor atiyor , normalde benim vücut çok su tutar
Benimde kullanalı iki hafta olacak.Ama daha öncede dediğim gibi bi güç artışı söz konusu olmadı.Hatta göğüs günlerinde daha çok zorlanmaya başladım diyebilirim.
Ama dediğiniz gibi bir hacim kazanma söz konusu tabi antraman esnasında.Superpump küçük kas gruplarını özellikle bicepse çok güzel hacim veriyor.Bu forumda gaspari team diye bir başlık ve bu başlıkta superpamp250 kullanıcıların yorumları var.
kimisi sizin gibi güç artışı olduğunu söylüyor kimiside kesinlikle sadece pump etkisi olduğunu güç artışı olmadığını söylüyor.
Kutunun bitmesini bekliyorum bitene yakın performansta bir artış olursa yenisini alacağım olaki hala aynı devam ederse altarnatif bir nox ürünü ne bakacağım.