SuperPump 250 800 GR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mugo66
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 132 54,5%
  • Orta karar

Votes: 78 32,2%
  • Başarısız

Votes: 32 13,2%

• Total voters
    242
ilk başta olur o fazla hacim artışı aynı şeyi hep beklemeyin hele 1-1.5 ayda 4cm gibi bi ölçü kolda imkansız gibi bişey bence

2 haftama girmek üzereyim. ilk hafta ishal sikintisi yasadim fakat su anda gecti. gercekten pump etkisi güzel, özellikle biceplslerim okadar sisiyoki sanki patlayacaklar, sizeon la birlikte agirlikarda artma oldu bench de 80 den 90 kioya cikdim. nizami bi sekilde 6 tekrar cikarta biliyorum, dumbell curl'dede 15 kilodan 22,5 lik dumbellara cikdim. kolum soguk 36 iken 37,5 u buldu. hedefim iyi bir beslenme ile 2,5 hafta sonra 40 cm cikmak, nedense ben uyku sorunu cekmiyorum, antrenmandan gelince yemegi yiyince bi agirlik cöküyo birden^^
yavaş sallada biraz inandırcılığını kaybetmesin hyper_

bunun bende farkindayim Limon haklisin yoksa her kurde 4 cm artsa insanlar steroid e yonelmez hababam stack yapar.bu benimki bi hedef, insanlar bi hedef kor onun icin cabaalr benim hedefim de o iste.
@cadoxc: inandrici olmayan sey ne burda.ole sallama fln yok neyse onu yazdim.benim amacim bu foruma katkida bulunmak, urunle ilgili tecrubelerimi aktarmak, sanki ben buraya hayali biseyler yazinca elime bisey gecio gaspariden destek aliom

2 haftada 1,5 cm artmış olması cok zor..2.5 hafta sonra 40 ı gormen ımkansız..dogru orantılı bıle artmıyo ıvmelı bı artıs hedeflemıssın..boyacı küpü degil ki bu kardeşim batır cıkar hop 40 cm...

bu arada ben 1 ay kullandım yarım cm kolumda artıs oldu..

SUPERPUMP250 Pump etkisi

bench_OMrb. Superpump hakkinda ne dusunuyorsunuz ? Pump etkisi yapiyor mu ?
Noxplode sanki daha cok satiliyor gibi, Neden ? Daha mi etkili ?
Cevaplariniz icin tsk.

Geçen sene yalnızca 2 sefer kullanmıştım. Salondaki bir arkadaşım vermişti. Hala üzerimde bıraktığı etkisini unutmuyorum.

Merhaba,

Genellikle uykusuzluktan yakınanlar arkadaşlar var. Kafein ortalama 6 saatte vücudu terk ediyor. Ben idmanlarımı 14.00 gibi yapıyorum. Gece yarısı da uyuyorum. Şu ana kadar en küçük bir uykusuzluk sorunu olmadı ama gün içerisinde nedense kan şekerim düşmüş gibi hissediyorum bu aralar.

Dün ilk defa bir ölçek SuperPump250 kullandım. Antrenmanlarım akşam 18:00 de olduğu için ürünü saat 17:00 gibi aldım. Antrenman güzel geçti sonrasında yorgunluk hissetmedim vs.. ama bu yorgun olmama durumu bitmek bilmez bir uyanıklık haline dönüştü. duh Normalde gece 12 gibi uyurum. Bu gece son saate baktığımda 3:30 idi. 4 gibi uykuya dalabildim sanırım ve sabah da 6.30 gibi uyandım. O da yarı uyur yarı uyanık bir uykuydu. Bugün de bir ölçek alacağım ama bu uykusuzluk devam ederse bırakmayı düşünüyorum. Ürünün kas gelişimine sağladığı pozitif bir etki varsa bile bu kadar uykusuzluk onu alıp götürür bence...

Performans artışından ziyade Pump etkisi için kullanıyorum. Ben fazla uykusuzluk çekmedim üründen dolayı ama uyanık tuttuğu kesin.

Slmlar arkadaşlar;
Forumdaki araştırmalarım sonucunda SuperPump 250 ve USPlabs Jack3d arasında kalmış bulunmaktayım. 2 sini de deneyen arkadaşlarımız var ise acaba hangisini tavsiye edersiniz? Cevaplarınız için teşekkürler..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:01 ----------

Despo daha önce pump etkisi açısından USPlabs Jack3d'nin daha etkili olduğunu belirtmişsin fakar benim öncelikli amacım güç artışı ve yağsız kas kazanımı.. Uykusuzluğu falan da o kadar dert etmem zaten geç uyuyan bi insanım ( saat 3 olmuş bu arada :D ). Bu şartlar göz önüne getirilirse acaba hangi ürün benim için daha uygundur? Ayrıca Jack3d'nin içeriğinde nitrikoksit var mı bana yok gibi geldi de?
Saygılar;

Merhaba,

@omrbrk,

SuperPump 250 kullanıyorum. İlk hafta uyum sorunu yaşadım ama 2 ölçek ile beraber etkisi bariz şekilde görünüyor. Fakat burada önemli bir nokta var; idmanlara kesinlikle tam dinlenmiş bir vücut eşliğinde girmelisin. Bu tarz yardımcılar var olan yorgunluğunu gidermiyorlar. Ayrıca sabaha karşı uyumak, bu sporun dışında normal yaşantını da uzun vade de olumsuz olarak etkileyebilir.

1 ay önce Lipo 6 Black'e başladığım için SuperPump'a ara vermiştim. Dün yeniden başladım. Gerçekten pump etkisini özlemişim. Ama gece yarısı yatağa girip sonra 3:30'a kadar sağa sola dönme kabusu da yeniden başladı. Sadece 3 saatlik uykuyla işe gelmek çekilecek bir şey değil. Hele sağlam bir antremandan sonra sadece 3 saat uyumak, o antremanı çöpe atmak gibi geliyor bana. Birkaç hafta önce de yazmıştım. Bu büyük handikapa rağmen ürüne devam edeceğim. Belki de sadece yarım saat önce almak için kasmayıp (18:00), antremandan 2 saat kadar önce 16:30 gibi almayı deneyeceğim. Pek araştırma şansım olmadı, 2 saat önce alma fikri yanlış olur mu...

önemli not, jack3d sipariş edecekseniz TEK olarak getirtmeyin netrition dan takılıyor. ups ile tek jack3d getirttim, adamlar kutu yerine poşete koymuş ve iyice küçülmüş ama kendi fiyatı + kargo yüksek olunca dikkat çekmiş. daha sonraki siparişte 5.4 lbs myofusion + jack3d geçti. aroma olarak limonu değil de diğerini alın. yalnız superpump un da yeni bir versiyonu çıkmış sanırım benim dediğim eski olandı. ayrıca gaspari firması uyku sorunu varsa plasmajeti öneriyor.

Builtman;
mesela jack3d bende pek bir işe yaramadı, bünyeden bünye değişen bir durum tabi ki fakat bu durumu da hesaba katmalısın bence, 1 aya yakın süredir jack3d ile devam ediyorum , damar definasyonum arttı bunun haricinde gözle görülür bir güç artışı vs yaşamadım, jack3d bittikten sonra superpump'ı denemeyi düşünüyorum, bakalım etki nasıl olacak.

saygılar

Back
Yukarı