SuperPump 250 800 GR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mugo66
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 132 54,5%
  • Orta karar

Votes: 78 32,2%
  • Başarısız

Votes: 32 13,2%

• Total voters
    242
Lütfen Yardım !!!

super pump u kullanmayı çok istiyorum ama salondaki hocama sordum sakın kullanma dedi kalp krizine yol açabileceğini söyledi sizce böyle bir risk varmıdır lütfen yardım

Ufuk ben yeni kullanmaya başladım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:26 ----------

Zannetmiyorum kardeşim ama tadı berbat fruint punch aromalı ve bu sporda yeni isen spor öncesi 1 ölçeği aşma, bende ufak bir çarpıntı yapıyor terlemeyi artırıyor çünkü daha enerjik oluyorsun sağlık problemin varsa sakın doktora danışmadan kullanma.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:36 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:32 ----------

sporcu ek gıdalarının kalp kirizi yapacağını zannetmiyorum

öyle ama hocam body yaparken zaten kan basıncının hat seviyelere ulaştıgını söylüyor bir de super pump içersem böyle bir irsk doğurabileceğini söyledi o yüzden korktum vazgeçtim

daha önce 1 kutu sp250 kullanmıştım şuandada 2 haftadır sp max kullanıyorum enerji bakımından 2sinede aynı derecede iyi diyebilirim fakat sp250de arginine gibi no içerikli maddeler varken spmaxin içeriğinde olmaması kafamı karıştırdı.

daha önce 1 kutu sp250 kullanmıştım şuandada 2 haftadır sp max kullanıyorum enerji bakımından 2sinede aynı derecede iyi diyebilirim fakat sp250de arginine gibi no içerikli maddeler varken spmaxin içeriğinde olmaması kafamı karıştırdı.

Hmm ilginç, tadı daha iyi olsa bari, her içişimde kusmamak için zor tutuyorum kendimi :(

arkadaşlar daha önceden muscletech nano vapor kullandım fena dğeildi ama super pump namını çok duydum
sizce super pump ın eski ürünü olan 800 gramlığını mı alayım yoksa şimdiki ürün olan super pump max mı alayım max 640 gram falan galiba

ürünü 1 hafta tek ölçek kullanma sonuçlarım;
1.Biraz enerji artışı
2.net anlaşılır kaslarda şişme
3.damarlar belirginleşme
4.biraz mide bulantısı
5.iğrenç bir tat , portakal aromalı olsa iyi olurudu
6.iştahsızlık
7.biraz sersemleşme
bu etkiler bende oldu daha önce nana vapor kullandım hemen hemen aynı etkiler

bende yaklaşık 5-6 idmandır sp250 kullanıyorum. olumlu yorumlara bakarak aldım. kesinlikle en ufak faydasını görmedim verdiğim 100 tl ye acıyorum aç karnına 2 ölçeğe kadar çıktım ancak super pump değil super gaz yapıyor mide de sindirmedi aç karnına almama rağmen, mide bulantısından idmanı bitiremedim desem yeridir. 3 ölçek alırsam neler yapar tahmin bile edemiyorum ayrıca idman sırasında vermediği pump etkisini de geceleyin yan etkisi çarpıntı olarak uykusuzluk şeklinde çok güzel veriyor. hafif şekilde ishal de yapıyor. bu konuda en ufak sıkıntısı yok. yan etkiler süper ............a32buna vereceğiniz paraya aminoasit falan alın en azından bi işe yarar

arkadaşa katılıyorum kesinlikle tat ve mide bulantısından dolayı başarısız nana vaporda aynısı onda daha etki almıştım ama pruint panch bana ters arkadaşlar portakallı olsa tamam diycem ilk zamanlar fazla bozmuyodu beni ama gına gelmeye başladı kimseye tavsiye etmiyorum sırf mide bulantısı ve tatdan dolayı zaten yukarıda hissettiklerimi sırasıyla yazmıştım düşünenler deikkate alsın

Bu tür ürünlerin etkisi kişiden kişiye değişiyor. nox ve superpump kullanmış biri olarak benim için superpump açık ara önde bir üründü. (tat olarak da güzel :D ) Sormak istediğim Superpump max parasının karşılığını veriyor mu ? (bir kişi arginin yok demiş)

Superpump tropical punch aromalısını kullanıp, Tad ve performans açısından memnun kalmıştım. Yeni versiyonunda Tropical punch aromalısı yok. Bunun yerine tavsiye edebileceğiniz bir aroma var mı?

Bügün ilk kez Bismillah diyerek başladım.Protein + Creatin ile destekliyorum.İlk izlenimlerim şu.İçtikten 35 dk sonra kalp atışlarım hızlanmaya ve hızlı hareket etmeye başladım.Birazda kendimi psikolojik olarak Pump etkisi görmeye hazırlamıştım ve gayet başaralı oldu.Güzel 1 Enerji veriyor.Tavsiye ederim.

Beyler ben Superpump'ten 3 kutu bitirdim, 2 farkli aroma Fruit Punch ve tropical punch kullandim.
Etkisi ilk hafta guzel ama daha sonra olcegi arttirmak gerekiyor vucut alisiyor, ve urun cabuk bitiyor.
Birde malesef uykusuzluk yapiyor. Antrenmandan sonra da bir çökus oluyor, bitkinlik.
Daha gelismis formulleri arastirdim bu konuda MUSCLEPHARM ASSAULT cok ilgimi cekti. Su an bunu kullaniyorum, tek diyecegim sey harika. Antrenman boyunca patlayici enerji... Antrenmandan sonra yorgunluk azaliyor. Icerisinde 6gram BCAA mevcut. Iceriklere baktim Arginine de var.;)

arkadaşlar ürünü dün aldım sadece antrelman günleri kullanacam yarın denicem bakalım nasılmış :) 100 tl'ye aldım bu arada..

bu ürünün tadını kötü bulan arkadaşları görünce çok şaşırıyorum.ben blueraspberry ıce aromalı kullanıyorum ve tadıda süper sırf keyif için bile içerim yani.etkilerine gelirsek diyeceğim şudurki pump olayını inanılmaz hissedeceksiniz emin olun performans arttırıyormu diyecek olursanız bu tarz ürünlerin performans arttırıp arttırmadığını kullanımı bıraktıktan sonra daha iyi anlıyoruz.yan etkilerine gelirsek isal,çarpıntı,uykusuzluk bende kesinlikle olmadı ciddiden bünyeylede alakalı bir durum.genel olarak bakacak olursak ben celltech de bulduklarımı bunda bulamadım (enerji açısından)ve supplementlerini yurt dışından alan biri olarak Türkiye şartlarında bu paralara bu ürünü asla kullanmazdım yazık günah %10-15 enerji artışı için bu ürünlere bu kadar para vermek çok saçma bence .

cell tech ten ne bekliyorsunki bu ürünle kıyaslayabiliyorsun.aynı kategoride bile değiller.

Back
Yukarı