Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
megamen çok içerikli bi ürün supradyn göre çok daha etkili gibi geldi bana. apikobal ise sadece b1 b6 b12 içeriğine sahip. ama megamenin içeriğinde % oranlarına bakarsanız b vitaminleri yönünden acayip zengin olduğunu göreceksiniz. ben megameni veye Ultimate Nutrition Daily Complete deneyeceğim. kararsız kaldım bakalım tabi alırken de birazda ekonomik boyutuna dikkat etmem lazım
Arkadaşlar kimse inanmak istemiyor ama bir sporcu vitamin desteği aldığında enerjisi yan direnci artar buda doping sayılır doğru bir yazıdır metins arkadaşımızın yazdığı.
Arkadaşlar kimse inanmak istemiyor ama bir sporcu vitamin desteği aldığında enerjisi yan direnci artar buda doping sayılır doğru bir yazıdır metins arkadaşımızın yazdığı.
Tamamen mantıksız..Doping'in uyarıcı olaması lazım..Vıtamınler uyarıcı kapsamına gırmezki..Vitamin sonucta..Ama icerisinde yan madde olarak uyarıcı bulunuyorsa bilemem..
Böyle bir şey yok vitamin demek düzenleyici demek enerji verici insanın kendi sınırlarını aştıracak bir etken madde değildir.Bunu iddaa etmek komedi oluyor..Supradyn bir multivitamin ve mineral kompleksi yani sağlık ocağına giden amcalar ve teyzeler halsizim diyince bile verilen bir ürün..Vitamin doğrudan enerji vermez,vücutta düzenlemeye ve gerekenleri tamamlayınca normal enerjinize dönersiniz üstüne çıkamazsınız..supradyn kullandım günde 3-4 tane atarım ama testlerde çıkmadı bunun cevabını verebilir misiniz bana yan direnç üzerinden verin özellikle ?
ben dönüşümlü olarak Universal'in Vitamin B Complex ve Ultimate'in Daily Complete'ini kullanıyorum
fakat supradyn konusunu da göz ardı etmeyerek eczaneden bir soracağım 1 kutusunun fiyatını
bence önemli olan Megamen veya diğer complex MULTI lere muadil olup olamayacakları
siz ne dersiniz?