Supradyn

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 54 50,5%
  • Orta karar

Votes: 37 34,6%
  • Basarisiz

Votes: 16 15,0%

• Total voters
    107
Eklemlerimde antrenman sırasında ciddi ağrılar oluşmaya başladı ağırlığı bıraktığımda yüzüm acıdan şekilden şekile giriyor. Vitamin mineral eksikliği olduğunu düşünüyorum sebze tüketimim oldukça düşük çünkü, sadece et yoğurt pilavla olmuyormuş onu anladık. İçeriği bakımından oldukça tatmin edici görünüyor. Supradyn All Day var evde 3-5 tane hap kalmış 1 ay oldu alınalı, bugun de eczaneye sordum 20 lira dedi, yılın başında 7 lira olan şey yıl sonuna kadar nasıl 20 lira olmuş onu da anlamış değilim ya neyse. 1-2 hafta kullanayım gözlemlerimi yazacağım. Bu arada benim gibi antrenman sırasında eklemlerinde ağrı olupta çözüme kavuşturanlar varsa başka yollar ile önerilere açığım. Saygılar.
2 hafta kadar ara vermenizi öneririm . 5-6 aylık aralıksız çalışmalar sonucıu olabiliyor

bunun bin tane çeşidi var.
supradyn vital
supradyn kids
supradyn energy
...

benim eklemlerimde çok sıkıntı var özellikle dirsek ve önkol kemiklerinde

eklemlere iyi gelmesi açısından hangisini önerirsiniZ?

sadece supradyn olan mı yoksa supradyn all day veya yukarda yazdıklarımdan birini mi?

bunun bin tane çeşidi var.
supradyn vital
supradyn kids
supradyn energy
...

benim eklemlerimde çok sıkıntı var özellikle dirsek ve önkol kemiklerinde

eklemlere iyi gelmesi açısından hangisini önerirsiniZ?

sadece supradyn olan mı yoksa supradyn all day veya yukarda yazdıklarımdan birini mi?

Supradyn all day kullan iyidir .

Arkadaşlar antrenmandan önce mi alıyorsunuz sonra mı ? Yani günün hangi saatinde almak mantıklıdır ?

supradyn can dostumdur fiyatı 20 tl 30 adet var hergün bir tane benım gıbı zor bütcelilerin can dostudur:)

Merhaba arkadaşlar,
Bu ürün zamanla salınım yapıyor mu peki? Kutu üzerinde Time release gibi bir ibare varmı?
Öteki türlü, ürün içerisinde örneğin 100mg c vitamini olduğunu düşünürsek içtikten 1 saat sonra vücudumuzun 10mg c ye ihtiyacı varsa onu alır gerisi idrarla atılır ADEK yani a,d,e,k vitaminleri hariç vücutta depolanmaz vitaminler. Bu sebeble zamanla salınım çok önemli.

bu vitamini 3 hafta once hastalaninca aldim. icindekileri pek bilmiyorum ama istahimi acti yeniden:) tavsiye ederim. omega3 te alicam

Supradyn içtiğimden beri iştahım açık ve ben bunu sürekli okul yüzünden bozuk olan moralime bağlıyordum. İştahım yine eski haline dönmüştü fakat Supradyn içince tekrar "coştu" Yarın ve öbürgün yatarken almayı deneyeceğim, bakalım iştahım ne alemde olacak.

1 tanesini içtiğimizde kaç kalori alıyoruz kilo yapmaz demi[DOUBLEPOST=1416244698][/DOUBLEPOST]1 tanesini içtiğimizde kaç kalori alıyoruz kilo yapmaz demi[DOUBLEPOST=1416244732][/DOUBLEPOST]
18 TL 30 Tablet Supradyn all day
Gün içinde daha enerjik olmanızı sağlar
Fiyat /Kalite bakımından sürekliliği var (Animal pak için bütçesi yetmeyenlere alternatif :) )
Kilo yaparmı bide bir tanesinden kaç kalori alıyoz kilo aldırırmı

Son düzenleme:
Back
Yukarı