Supradyn

Urun sizce nasil?

• Basarili

Votes: 54 50,5%
  • Orta karar

Votes: 37 34,6%
  • Basarisiz

Votes: 16 15,0%

• Total voters
    107
1 tanesini içtiğimizde kaç kalori alıyoruz kilo yapmaz demi[DOUBLEPOST=1416244698][/DOUBLEPOST]1 tanesini içtiğimizde kaç kalori alıyoruz kilo yapmaz demi[DOUBLEPOST=1416244732][/DOUBLEPOST]
Kilo yaparmı bide bir tanesinden kaç kalori alıyoz kilo aldırırmı
Ben de yağ yakmaya çalışıyorum, bu ürün ile de diyet yüzünden eksik kalan vitamin ihtiyacımı biraz da olsa karşılamak istiyorum ancak diyetimi olumsuz etkiler mi? Eczanelerde ne kadara satılıyor acaba? İnternette 20 tl ...

Bu ürünün efeversan(suda eriyen) tipini aldım sonra netten baktım normal drajelerin 2 katı pahalı ve hemen hemen aynı vitamin değerlerine sahip.Sabah bayer 'e konu ile ilgili mail attım henüz dönmediler.1 tablette fazla gibi sabah kahvaltıdan sonra içtim yarım olarak bi şeyim yoktu geri kalanı içince midem anında tepki verdi , idrarda hemen koyu sarıya döndü.

Eklentiler

• 2.JPG
    2.JPG
    26,3 KB · Görüntüleme: 641
  • 3.JPG
    3.JPG
    61,8 KB · Görüntüleme: 666
Bu ürünün efeversan(suda eriyen) tipini aldım sonra netten baktım normal drajelerin 2 katı pahalı ve hemen hemen aynı vitamin değerlerine sahip.Sabah bayer 'e konu ile ilgili mail attım henüz dönmediler.1 tablette fazla gibi sabah kahvaltıdan sonra içtim yarım olarak bi şeyim yoktu geri kalanı içince midem anında tepki verdi , idrarda hemen koyu sarıya döndü.
aç karna veya tok karna almamak lazım kahvaltıyla birlikte alırsan bu sorun olmaz

evet 20 lira civarı.Alın eksik vitaminlerin hepsini alamıyoruz sonuçta dışardan almamız gerek:)

pharmaton, supraydn dönemsel olarak kullandım imkanı olanlar kaju, badem, ceviz, fındık, fıstık 150 gr hepsinden karışım yaptırın öğün aralarında günde 1 2 avuç tüketin kullanmak istemeyenler bu şekilde halledebilir doktor arkadaşım tavsiye etmişti.. herkese iyi forumlar

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence biraz reklam satıyo ürünü kullandım degerlerim aynı devam etti hiç yararı olmadı tavsiyem natures supreme denemeniz kesinlikle daha iyi form alırsınız hissedersiniz ve dinc olursunuz

Back
Yukarı