Survivor Allstar 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yarışmanın adının değişmesi lazım ''Acun'un Çiftliği Allstar'' olabilir mesela. Önceki yıllarda severek izlediğim survivor'ı acun'un keyfi kuralları yüzünden artık fazla izlemiiyorum. Bu dönem 9-10 bölüm izledim durum dahada vahimleşiyor, acun bu yıl resmen bi çuval inciri berbad etti.

Herkez kafasına göre yorum yapmış. Yok son uyarıymışta yok reyting için atamıyormuşta. Adamlar günlerdir orda açlıkla yarışmalara zorluk çekiyorlar 2 sn sinir olup karşıdakine yanlış bişe yaptı diye mi çıkarılıcaklar yarışimadan. Acun da kendisin söyledi zaten eğer olayın devam etme gibi bi ihtimali varsa yarışmadan eleniyorlar. Yoksa iki kafa atıpğ iki vuranı elemiyorlar. Oradan çok konuşacağınıza gidin kendiniz katılında görün bakalım. Siz hiç aç kalmamışsınız belli.

Berna pascal nihat niye elendi o zaman :) ilk kez mi izliyosun survivor ? zaten olay acken sinirine hakim olmak degilmi,ac kalan adam mi dover,niye dogukan yada hasan boyle hareketler yapmiyor,cunku bozok ve turabi barzonun onde gideni,aclikla filan hic bi alakasi yok,ac oldugu icin kafa atti dedugin adamda neredeyse butun odul oyunlarini kazanan takimin elemani,sen tok karna boyle dusunuyosan bence sen sakin gitme survivor a

Bugün Berna gitti sıra Anıl da Merve de iyi bir yarışmacı fakat Hakanı,Doğukanı ve Serenayı bu yarışmacıları da seviyorum ama aralarında ünlülerden Hakan ve Merve.Gönüllülerden Turabi ve Hilmicem kalsa daha heyecanlı olurdu yarışma ünlülerden Hakan ya da Merve kazanırsa eğer yine sevinirim Gönüllülerden Turabi yada Hilmicem All Star olursa yine sevinirim bakalım bireysel olduğu zaman kim zirve de olacak Merve Aydının da sembol ödülleri çok fazla belki o da All Star olabilir Perşembe günü de Survivor var her gün baya bir kitlendik başka kanal izlemiyoruz Final olduğunda öteki yıla kadar beklemek zaman alacak Survivor'dan başka bir şey izlemiyoruz Acun Ilıcalı televizyonculuktan anlayan bir adam ne program çıkartırsa çıkarsın izlerim ama Acun olsun insanları televizyona bağlamayı iyi biliyor başarılar Acun :D

Yine tutturamadım[emoji17]Merve haftanın birincisi oldu.
Yanlız midem bulanmadıda değil,her konseyde Sms lerde son sırada olan Merve tam eleneceği garanti olduğu hafta haftanın birincisi oluyor,insanda sanki manipule edilen bişiyler var olduğu izlenimini yaratıyor bu durum.Merve hangi tavır ve hareketiyle haftanın birincisi oluyor anlayamadım,tatlı ödülünu kaybedip ağlayanmi birinci oluyor?garip geldi bana,çünki Merve gitse ünlüler tamamen dağılıcak hiç oyun kazanma şansları olmucak,sanki bu sebeplerden dengelerin bozulmaması adına birşeyler manipule ediliyor gibi hissettim.
Dün akşam Acunun çıkıpta bozoğun diskalifiye olmamasi konusunda;birisi birine kafa atti tekme atti diye kimse survivordan diskalifiye olmaz demesi çok hemde çok komikti.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

4 4 lük adam bulmak zor
aralarında hasan daha ön plana çıkıyor
hem garibim diğerleri gibi zengin değil
o kazansın

tahmin yürütüyorum
diğerlerinin zengin olduğu belli
en azından ben öyle hissediyorum

Ya hala şu yarışmayı ciddiye alanlar var.Herşey düzmece apaçık belli.Acun denen adam güç manyağ dedim dedik,elinde hepsinin sözleşmesi olan,bunun için gık diye acunun dediğinn tersini söylemeyen tipler var.Siz hala bir avuç prinçle 1 hafta 6 kişinin yemek yemediğine mi inanıyosunuz.Adam o halde bile göbeği var enteresan(ANIL).Bu arada yemek veriyolar derken adana kebap vermiyolar heralde.Acun denen herif pimi çekilip türkiyeye atılmış bir el bombasıdır diyodu geçenlerde ünlü bi gazeteci.Halkı gündemden iyi uzaklaştıran zengin bir piyondur kendisi.

Ya hala şu yarışmayı ciddiye alanlar var.Herşey düzmece apaçık belli.Acun denen adam güç manyağ dedim dedik,elinde hepsinin sözleşmesi olan,bunun için gık diye acunun dediğinn tersini söylemeyen tipler var.Siz hala bir avuç prinçle 1 hafta 6 kişinin yemek yemediğine mi inanıyosunuz.Adam o halde bile göbeği var enteresan(ANIL).Bu arada yemek veriyolar derken adana kebap vermiyolar heralde.Acun denen herif pimi çekilip türkiyeye atılmış bir el bombasıdır diyodu geçenlerde ünlü bi gazeteci.Halkı gündemden iyi uzaklaştıran zengin bir piyondur kendisi.

Açlık olduğu kesin. Herkes %10 lar civarında kilo kaybetti. Tiplerinden belli perişanladıkları.

Anıl neden göbekli? Sakatlandı. Onun bakımı yapılmıştır. Onu aç bırakmamışlardır.

Merve gitseydi guzel olcakti , gitmesede butun tatli oyunlarini kaybeder umarim :))

duzmece muzmece izliyoruz iste kimse salak veya super zeka. degil herkes memnun sikinti yok

Ben düzmece felan olduğunu düşünmüyorum bir insan normal şartlarda o kadar kısa bir zamanda 20 kilo veremez . He şuda bir gerçek bir takım (ünlüler) adada 1 avuç pirinçle oyuna çıkıp öyle bir performans gösteremez . Taner Tolga Tarlacı her oyundan önce bir dilim ananas ve yarım muz ve sporcuların aldığı hap verildiğini iddia etmişti bana mantıklı geldi yoksa biz normal şartlarda kardiyo yaparken yeterli karbo almadığımızda zorlanıyoruz bitkin düşüyoruz o adamlar orda nasıl dayansın . Bunuda kötüye yormamak gerek oyun oynamak için belli bir enerji gerekiyor .

Yahu adam muhabirlikten gelmiş milyon dolarlık serveti var adamın özel jeti var affedersiniz hayvan gibi başarılı işinde. He bilerek herkesin anlayacağı şekilde düzmece iş yapıyor bu herif. Bi ara oyunların 9-9 bitmesine düzmece diyordu millet. He Acun salak 10 oyun üst üste 9-9 yapıyor bilerek milletin anlayacağını düşünemiyor:D Sizde bi garipsiniz. Ben düzmece olan bişeyde insanların bu kadar gerçekçi tepkiler ortaya koyabileceğini düşünmüyorum.

Yahu adam muhabirlikten gelmiş milyon dolarlık serveti var adamın özel jeti var affedersiniz hayvan gibi başarılı işinde. He bilerek herkesin anlayacağı şekilde düzmece iş yapıyor bu herif. Bi ara oyunların 9-9 bitmesine düzmece diyordu millet. He Acun salak 10 oyun üst üste 9-9 yapıyor bilerek milletin anlayacağını düşünemiyor:D Sizde bi garipsiniz. Ben düzmece olan bişeyde insanların bu kadar gerçekçi tepkiler ortaya koyabileceğini düşünmüyorum.
Bende katılıyorum düzmece denemez pek buna gerçek bir mücadele olduğu kesin o kadar kilo veriyorlar . Ama şuda varki mesela bugün fragmanda 25 gündür açız diyor Anıl 25 gündür 150 gram pirinç yediğini düşün neyine yeticek oyunda nasıl öyle koşuyorlar . Ya şöyle düşünün oruçken nasıl başınız dönüyor sersemliyosunuz değilmi bide oruçken o kadar parkuru koştuğunuzu felan düşünün imkansız gibi geliyor bana . Bir destek olduğunu düşünüyorum bu destek tabikide büyük bişey değildir .

Back
Yukarı