B3RkOvi dedi:cdalgic dedi:Yarışmalara katılmış olan spor salonu sahibi hocamın bana söylediği şey sütü bir protein kaynağından çok normal bir içecek gibi görmem gerektiği,sütün asla ve asla gece içilmemesi gerektiği içindeki laktozun büyüme hormonuna negatif etkisi olduğuydu.ben sütü ancak sabahları yada öğlen vakti içiyorum.asla protein tozunu sütle kullanmam zaten proteini tozla alıyorsun.sütü başka bir zamana bırakmak geekir diye düşünüyorum.Videolarını izlediğim tüm profesyoneller protein shake lerini suyla hazırlıyorlar.Daha süt içenini görmedim.Weight gainer ı sabah vakt alıyorsanız sütle kullanın mesela..protein oranı weight gainer larlarda nispeten daha düşük bunu karşılamış olursunuz..
Sutun buyume hormonunu negatif yonde etkiledigine dair hicbir bilimsel kaynak yok
Nedir bu sute dusmanlik...Laktoza karsi alerjisi olan pinar laktozsuz yada ulker laktozsuz sut alir bu kadar basit..!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Çocukluğunda düzenli süt tüketen ve gayet te güzel büyüyen insanlar var.Hem öyle olsa doktorlar çocuklara ısrarla süt içirmeyi tavsiye etmezdi.