Suyla mı? Sütle mi?

B3RkOvi dedi:
cdalgic dedi:
Yarışmalara katılmış olan spor salonu sahibi hocamın bana söylediği şey sütü bir protein kaynağından çok normal bir içecek gibi görmem gerektiği,sütün asla ve asla gece içilmemesi gerektiği içindeki laktozun büyüme hormonuna negatif etkisi olduğuydu.ben sütü ancak sabahları yada öğlen vakti içiyorum.asla protein tozunu sütle kullanmam zaten proteini tozla alıyorsun.sütü başka bir zamana bırakmak geekir diye düşünüyorum.Videolarını izlediğim tüm profesyoneller protein shake lerini suyla hazırlıyorlar.Daha süt içenini görmedim.Weight gainer ı sabah vakt alıyorsanız sütle kullanın mesela..protein oranı weight gainer larlarda nispeten daha düşük bunu karşılamış olursunuz..

Sutun buyume hormonunu negatif yonde etkiledigine dair hicbir bilimsel kaynak yok
Nedir bu sute dusmanlik...Laktoza karsi alerjisi olan pinar laktozsuz yada ulker laktozsuz sut alir bu kadar basit..!! :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Çocukluğunda düzenli süt tüketen ve gayet te güzel büyüyen insanlar var.Hem öyle olsa doktorlar çocuklara ısrarla süt içirmeyi tavsiye etmezdi.

Ben Whey'i hep süt ile karıştırıyorum. İdman öncesi/sonrası fark etmiyor. Özel bir sebebi olduğu için değil, canım öyle istiyor. Bazen Glutamine ile karıştırıyorum, bazen de muz atıyorum blender'a. Glutamine hafif bir ekşilik katıyor yalnız tadına. Muz ise müthiş!

prolactayı sırf suya kattığımda dediğim gibi kötüydü antremandan 1 saat önce gene suya kattım ama bu sefer blenderda içine pekmez ve muz da koydum yine bile iyi diyemem bunu sütle yapsaydım kesin lıkır lıkır gitmişti ama bunda bekleye bekleye ziyan olmasın diye tükettim. yani süt 1 numara :D antreman sonrasında da üzüm suyu aldım ona kattım baya bi köpürdü sallayınca tadı fena değildi yoğun olmuştu birdahakine 350ml kadar meyva suyu koyacağım 250 az geldi :p

yazilanları okuyorum da bazı arkadaşlar ermiş.. yahu o nasıl supplement kullanmak oyle. naapiyorsunuz ? bırakın o kadar supplement i bi ondan bi bundan. eger alacaksanız paket paket kullanın. glutamine i (atıyorum) hap olarak almayın da, bir hap içinde glutamine/arginine alin.

universal animal pak
universal gh max oneririm.

ayrica 1 yemek kasigi olcegi 25 gr. ken 1 porsiyona 4 kaşık sıgdırmak mı ? dexter ? 100 gr mı alicaksın hocam bir shake ten ? :)

muhtemelen aramızda 200 pound luk arkadaşlar azdır. (lean mass diyelim) ben 200 lbs' yim ama baya yagliyim.

zaten alacagınız protein miktarı 160-200 gr.
sabah bir olcek, 30 gr. gece 1 olcek 30 gr = 60 gr.

pre / post workout = 60 daha.

etti 120.
e zaten besin yiyoruz ? ton yesen 2 tane etti 40 = etti 160.

kendinizi çok boğmayın. protein deposu yapmasanız da olur yarışmalara katılmayacaksınız heralde.

ayrıca süt' ün GH yi etkiledigini ilk defa burda duydum. şok içindeyim. hiç görmemiştim, ufak bir araştırdım gene gormedim. ama süt ile alan varsa light süt ile alsın. pre workout ta alan varsa da laktoz mu ne ondan alsın. gaz yapmasın.

tekrar ediyorum ama, kendinizi supp. lara çok kaptırmayın

ben yağsız sek %0 sütten yanayım yarım kiloluık pet şişeyi karıştırıcı olarak kullanıyorum köpükleri yatışana kadar bekliyorum. içmeden 1 saat önce hazırlıyorum.spor biter bitmez duşa girmeden içmek bu ürünün en etkili zamnı başka protein kullansaydım onu diğer zamanlarda antrenman bitişinde de prolactayı kullanırdım. zengin olsan adam tutar hazırlatır bana altın tepside servis ettirirdim gene antrenmen sonrası. kilosu 45-50 lira ucuz bir ürün değil. doğru kullanmayı öğrenin

ben aksam yatarken whey ıcmek yerıne lor-yogurt karısımı yıyorum gece 4.30 gıbı kalkıp whey bunu kendı dusuncelrımle yaptım dogrumu sızce

Neye göre düşündün bunu. Bilim 5 yıl önce icad edilmedi. Insan bünyesinin nasıl çalıştığı bellli yaşam tarzın ve biyolojik saatini hesaplayarak böyele birşey yaptıysan anlat bakalım.

Sen burada hiç programını diyetini gerekiyorsa kişisel bilgilerini vermeyen birine yardım edildiğini gördün mü?

protein tozunu suyla denedim ama tadı hiç de iyi değil. bir de bu işi profesyonelce yapmadığımdan hemen su olayından vazgeçtim.

yine de antreman sonrası şöyle yapıyorum:
- 3 tablet amino asit su ile
- ardından 1 ölçek protein tozu light sütle birlikte

benim için fazlasıyla yeterli :D

devamlı sütle tuketim ishale sebebiyet veriyor diyolar aramızda başına gelen arkdaş oldumu , ben şahsen buz gibi suyla içiyorum..

idemenk haklısın. sütle içince bende ishal oluyorum, bu yüzden suyla içiyorum ama o da bir sürü sonra aynı etkiyi yapmaya başladı, şuan kestim hiçbirşey kullanmıyorum ishal sebebiyle... buna nasıl bir çözüm bulmak lazım?

Back
Yukarı