mrolympia dedi:keşke herkes bunları kullansa..yabancı dillerin etkisinde kalmadan sade bir türkçe programı ne güzel olurdu.
sadece bbde de değil (bence vg desek daha iyi olur.) her dalda yabancı dillerin etkisi var.dilimiz kendi benliğimiz demek..türk dil kurumu uyuyo galiba..
kerem2017 dedi:Kusura bakmayın ing. adını bilmiyorum ama kesinlikle yaptığımız bir harekettir. Ama hangisi olduğunu bilmiyorum. Power Clean hangi hareket lütfen söyleyebilirmisiniz ?? Çok teşekkürler...
cezz dedi:Bütün sporlarda terimler yabancı dil, bi güreşimiz vardı turkce terimler içeren onada sıkıştırmışlar hemen :badgrin:
kerem dedi:Sırt egzersizlerinin tamamı açık ve net bir şekilde mevcut gerçekten. Sayın hocam bu arada benim de sorularım olacak. Birincisi Barbell good morning hareketinin deadliftten ne farkı var??
İkincisi de benim sırt programımda yaptığım hareketler bent over barbell rowing, lat pulldown, tek dumbell row ve makarada karına çekiş. Sırt pozu verdiğimde sadece üst kısım çok iyi duruyor. Alt kısım yani belin hemen üst kısmı zayıf duruyor. Neden acaba?? O kısmı etkileyen hareket hangisidir ?? Teşekkürler..
kerem dedi:Çok sağolun barış hocam. Teşekkürler. Birde şu yanlar için twist hareketinde oblig leri kalınlaştırmaktan korkuyorum. Bunun için ne yapmalıyım ??