Bulut Özgöz
Üye
Kardeş kılları sıfır derecesinde alıyor mu acabaBodygroom 2028 ile temizledim bacaklarımı sonuç harika vücuduma geçicem kollarımda kararsızım biraz var. Kısaltsamda diken diken olur mu acaba dokunanlar hisseder mi kesildiğini
Kardeş kılları sıfır derecesinde alıyor mu acabaBodygroom 2028 ile temizledim bacaklarımı sonuç harika vücuduma geçicem kollarımda kararsızım biraz var. Kısaltsamda diken diken olur mu acaba dokunanlar hisseder mi kesildiğini
Abi iğneli epilasyon da yapabilirsin o yöntem de iyi , ama ağdayla alırsan bir zaman sonra kıl köklerin zayıflıyor buna losyonlarda yardım ediyor. Zaman geçtikçe daha da azalıyor ve güzelleşiyor yapılan yer, acısına katlanabilirsen iyi yöntem 2 yılda sonuç verir
Acaba tüm vücududa da uygulasak nasıl olur ??
Kardeş kılları sıfır derecesinde alıyor mu acaba
TeşekkürlerAlıyor abi ağda gibi aynı, 2 haftada bir üzerinden geç tertemiz kalıyor
Hocam ben sıradan dandik bir makineyle aldım ilk deneyim açısından gayet memnunum 1 hafta oldu pek fazla uzama olmadı, kullandığım makine de kalitesizdi tam sıfıra sıfır kesmedi. Kaliteli makinelerle daha güzel olur.Pişman olmayacaksınız
Abi ben philips bg 28 kullanıyorum hem vücut hem bacak için bir haftada bir üzerinden geçiyorum duştan önce tertemiz kalıyo, bir zaman sonra kıl kökleri yıpranıyor ve bazı yerlerde çıkmıyor bunu gözlemledim 2 ayda
Bende kaliteli bir makine alacağım ama hangi marka/model konusunda kararsızım.
Tam sıfırdan alıyor mu hocam?Philips bir numaradır
Tam sıfırdan alıyor mu hocam?
Abi Whatsapp felan varsa özelden numaranı yaz fotoğraf atayım sen karar ver