Tüy kesme makinesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ebayar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abi iğneli epilasyon da yapabilirsin o yöntem de iyi , ama ağdayla alırsan bir zaman sonra kıl köklerin zayıflıyor buna losyonlarda yardım ediyor. Zaman geçtikçe daha da azalıyor ve güzelleşiyor yapılan yer, acısına katlanabilirsen iyi yöntem 2 yılda sonuç verir

Tesekkur ederim.dediginizi deniycem ;)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Acaba tüm vücududa da uygulasak nasıl olur ??

Hocam güneş ışığında parlıyordu ben ilk yaptığım da hemen uygulamanız lazım ilk yapışım hatalı olmuştu göstermemişti kendini güneşte ışıkta parlıyor.

Pişman olmayacaksınız
Hocam ben sıradan dandik bir makineyle aldım ilk deneyim açısından gayet memnunum 1 hafta oldu pek fazla uzama olmadı, kullandığım makine de kalitesizdi tam sıfıra sıfır kesmedi. Kaliteli makinelerle daha güzel olur.

Abi ben philips bg 28 kullanıyorum hem vücut hem bacak için bir haftada bir üzerinden geçiyorum duştan önce tertemiz kalıyo, bir zaman sonra kıl kökleri yıpranıyor ve bazı yerlerde çıkmıyor bunu gözlemledim 2 ayda

Abi ben philips bg 28 kullanıyorum hem vücut hem bacak için bir haftada bir üzerinden geçiyorum duştan önce tertemiz kalıyo, bir zaman sonra kıl kökleri yıpranıyor ve bazı yerlerde çıkmıyor bunu gözlemledim 2 ayda

Bende kaliteli bir makine alacağım ama hangi marka/model konusunda kararsızım.

Back
Yukarı