Tavsiye Film ?

philly kid
hurricane carter
fighting
dragon ball z movie
mortal combat youtube series
mortal combat movie
warrior[DOUBLEPOST=1400871291][/DOUBLEPOST]dead or alive
blood and bone
maximum conviction
Bunlarin hic birini izlemedim ama boyle tipa tip yenilmeze ve asla pes etmeye hangisi benziyo ?

Ben hala düzgün bir film göremedim :) insan bir fight club yada never back down falan yazar

Ben hala düzgün bir film göremedim :) insan bir fight club yada never back down falan yazar
fight club anti kapitalist bir film olduğu için dövüşle aslında alakası olmadığı için pek yazasım gelmedi ha en beğendiğim filmler arasındadır o ayrı birde kızgın boğa çok kısa dövüş sahneleri olmasına rağmen adamı gaza getiren bir film birde kill bill 1-2 çok güzel dövüş filmidir rocky serisini seyretmiştirsin zaten onu yazmıyorum

fight club anti kapitalist bir film olduğu için dövüşle aslında alakası olmadığı için pek yazasım gelmedi ha en beğendiğim filmler arasındadır o ayrı birde kızgın boğa çok kısa dövüş sahneleri olmasına rağmen adamı gaza getiren bir film birde kill bill 1-2 çok güzel dövüş filmidir rocky serisini seyretmiştirsin zaten onu yazmıyorum
Fight club hakkında ben öyle düşünmüyorum. Bahsettiğiniz diğer filmler zaten kült olmuş durumda ben de o yüzden yazmadım zaten :) Kaldı ki hakkını veren dövüş filmleri ( Dgkn199'ın deyimi ile) zaten çok az. Yukarıda million dollar baby var mesela.İzlemeyen çok şey kaybetmiştir benim için.Ama dram geçer normalde.Eğer bu katagoriye giriyorsa fight club ve memento kesinlikle izlenmeli diye düşünüyorum.

Back
Yukarı