Bunlarin hic birini izlemedim ama boyle tipa tip yenilmeze ve asla pes etmeye hangisi benziyo ?philly kid
hurricane carter
fighting
dragon ball z movie
mortal combat youtube series
mortal combat movie
warrior[DOUBLEPOST=1400871291][/DOUBLEPOST]dead or alive
blood and bone
maximum conviction
Sağolhepsi bir kaçtanesi biografi olması lazım zaten ama diosanki hangi sırada izleyim blood and bone ile basla warrior ile devam et sonra fighting![]()
fight club anti kapitalist bir film olduğu için dövüşle aslında alakası olmadığı için pek yazasım gelmedi ha en beğendiğim filmler arasındadır o ayrı birde kızgın boğa çok kısa dövüş sahneleri olmasına rağmen adamı gaza getiren bir film birde kill bill 1-2 çok güzel dövüş filmidir rocky serisini seyretmiştirsin zaten onu yazmıyorumBen hala düzgün bir film göremediminsan bir fight club yada never back down falan yazar
Fight club hakkında ben öyle düşünmüyorum. Bahsettiğiniz diğer filmler zaten kült olmuş durumda ben de o yüzden yazmadım zatenfight club anti kapitalist bir film olduğu için dövüşle aslında alakası olmadığı için pek yazasım gelmedi ha en beğendiğim filmler arasındadır o ayrı birde kızgın boğa çok kısa dövüş sahneleri olmasına rağmen adamı gaza getiren bir film birde kill bill 1-2 çok güzel dövüş filmidir rocky serisini seyretmiştirsin zaten onu yazmıyorum