Tavsiye Gerek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fiko07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fiko07

Üye
Merhaba arkadaşlar öncellikle ben 15 yaşındayım 4-5 ay fitness yaptım ama derslerden dolayı bıraktım zaten son 1 ay adam gibi beslenme programı uygulamıştım.179 boy ve 54 kiloya sahipken hocam mass gainer perfect nutrition aldırdı onu kullandım şuan 3/2si bitti.Şuan 58-59 kiloyum.
Aslında fit bir vücudum var ancak hacimli olmak istiyorum.

Asıl sorum şu ben bu haziran başı başlıyacam ve 5-6 ay tekrar aralıksız sağlam beslenmeli bi spora başlıyacam.Amacım 65 70 kilo arası olmak.Bunun için gainerin kalan kısmını bitirmek istiyorum sonrasında peki ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz ? Bu arada beslenme programımıda vereyim.

KAHVALTI
4 adet haşlanmış yumurta beyazı (2 tanesinin sarısı yenmeyecek)
50-100gr lor peyniri
1 bardak portakal suyu
bal,reçel,zeytin vb.

ÖĞLEN
200 Gr kemiksiz tavuk eti,balık ya da dana eti
Bol salata
2 tane haşlanmış patates

Ara Öğün
2 saat sonra 100 gr yoğurt
ondan 1 saat sonra 2 adet patates ve 1 adet elma

AKŞAM
2 çeşit sebze yemeği
2 adet haşlanmış patates
100 gr kadar yoğurt
Salata

MİKSER İLE YAPILAN PROTEİN KARIŞIMI (ANTRENMAN GÜNLERİ)
500 gr süt,1 adet muz,1 adet doğranmış kabuklu elma, 1 adet çiğ yumurta,1 yemek kaşığı süt tozu,1 yemek kaşığı bal,yarım bardak pekmez

bu beslenmeyle kilo alamassın hatta kilo verirsin karbonhidrat cok az karboyu arttır kilo almak istiyosan

Merhaba arkadaşlar öncellikle ben 15 yaşındayım 4-5 ay fitness yaptım ama derslerden dolayı bıraktım zaten son 1 ay adam gibi beslenme programı uygulamıştım.179 boy ve 54 kiloya sahipken hocam mass gainer perfect nutrition aldırdı onu kullandım şuan 3/2si bitti.Şuan 58-59 kiloyum.
Aslında fit bir vücudum var ancak hacimli olmak istiyorum.

Asıl sorum şu ben bu haziran başı başlıyacam ve 5-6 ay tekrar aralıksız sağlam beslenmeli bi spora başlıyacam.Amacım 65 70 kilo arası olmak.Bunun için gainerin kalan kısmını bitirmek istiyorum sonrasında peki ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz ? Bu arada beslenme programımıda vereyim.

KAHVALTI
4 adet haşlanmış yumurta beyazı (2 tanesinin sarısı yenmeyecek)
50-100gr lor peyniri
1 bardak portakal suyu
bal,reçel,zeytin vb.

ÖĞLEN
200 Gr kemiksiz tavuk eti,balık ya da dana eti
Bol salata
2 tane haşlanmış patates

Ara Öğün
2 saat sonra 100 gr yoğurt
ondan 1 saat sonra 2 adet patates ve 1 adet elma

AKŞAM
2 çeşit sebze yemeği
2 adet haşlanmış patates
100 gr kadar yoğurt
Salata

MİKSER İLE YAPILAN PROTEİN KARIŞIMI (ANTRENMAN GÜNLERİ)
500 gr süt,1 adet muz,1 adet doğranmış kabuklu elma, 1 adet çiğ yumurta,1 yemek kaşığı süt tozu,1 yemek kaşığı bal,yarım bardak pekmez

Karbonhidrata daha ağırlık verip daha fazla yemelisin.

Gainer kullanabilirsin.

Back
Yukarı