fiko07
Üye
Merhaba arkadaşlar öncellikle ben 15 yaşındayım 4-5 ay fitness yaptım ama derslerden dolayı bıraktım zaten son 1 ay adam gibi beslenme programı uygulamıştım.179 boy ve 54 kiloya sahipken hocam mass gainer perfect nutrition aldırdı onu kullandım şuan 3/2si bitti.Şuan 58-59 kiloyum.
Aslında fit bir vücudum var ancak hacimli olmak istiyorum.
Asıl sorum şu ben bu haziran başı başlıyacam ve 5-6 ay tekrar aralıksız sağlam beslenmeli bi spora başlıyacam.Amacım 65 70 kilo arası olmak.Bunun için gainerin kalan kısmını bitirmek istiyorum sonrasında peki ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz ? Bu arada beslenme programımıda vereyim.
KAHVALTI
4 adet haşlanmış yumurta beyazı (2 tanesinin sarısı yenmeyecek)
50-100gr lor peyniri
1 bardak portakal suyu
bal,reçel,zeytin vb.
ÖĞLEN
200 Gr kemiksiz tavuk eti,balık ya da dana eti
Bol salata
2 tane haşlanmış patates
Ara Öğün
2 saat sonra 100 gr yoğurt
ondan 1 saat sonra 2 adet patates ve 1 adet elma
AKŞAM
2 çeşit sebze yemeği
2 adet haşlanmış patates
100 gr kadar yoğurt
Salata
MİKSER İLE YAPILAN PROTEİN KARIŞIMI (ANTRENMAN GÜNLERİ)
500 gr süt,1 adet muz,1 adet doğranmış kabuklu elma, 1 adet çiğ yumurta,1 yemek kaşığı süt tozu,1 yemek kaşığı bal,yarım bardak pekmez
Aslında fit bir vücudum var ancak hacimli olmak istiyorum.
Asıl sorum şu ben bu haziran başı başlıyacam ve 5-6 ay tekrar aralıksız sağlam beslenmeli bi spora başlıyacam.Amacım 65 70 kilo arası olmak.Bunun için gainerin kalan kısmını bitirmek istiyorum sonrasında peki ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusunuz ? Bu arada beslenme programımıda vereyim.
KAHVALTI
4 adet haşlanmış yumurta beyazı (2 tanesinin sarısı yenmeyecek)
50-100gr lor peyniri
1 bardak portakal suyu
bal,reçel,zeytin vb.
ÖĞLEN
200 Gr kemiksiz tavuk eti,balık ya da dana eti
Bol salata
2 tane haşlanmış patates
Ara Öğün
2 saat sonra 100 gr yoğurt
ondan 1 saat sonra 2 adet patates ve 1 adet elma
AKŞAM
2 çeşit sebze yemeği
2 adet haşlanmış patates
100 gr kadar yoğurt
Salata
MİKSER İLE YAPILAN PROTEİN KARIŞIMI (ANTRENMAN GÜNLERİ)
500 gr süt,1 adet muz,1 adet doğranmış kabuklu elma, 1 adet çiğ yumurta,1 yemek kaşığı süt tozu,1 yemek kaşığı bal,yarım bardak pekmez