• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

to Sun 18 ay (hedef fitnes model)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan to Sun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bulk olmaya çalışmayın bence yeterli derecede protein ve yağı alın(yağı çok kaliteli bir şekilde elbette)karbonhidratı da biraz üst düzeye çıkararak yılın belli bir dönemini cardioya ayırın,hem fazlalıklardan kurtulursunuz hem de hacim almaya yönelik bir çalışma olur.

Vücudunuz hakkında yorum yapmak gerekirse yağ oranı düşük fit ve karın kası simetrisi güzel bir vücut sırt,omuz yüklenmesiyle(tabiki de bacağı unutmayalım)çok daha iyi bir hale gelecektir.

cep kamarasi cok iyi degill malasef..

Eklentiler

• 2013-05-10 17.39.19-1.jpg
    2013-05-10 17.39.19-1.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 771
buda eski halimi merak edenler icin.
yaklasik 6 sene oncesine ait. bir bunu bulabildim

digeride triezeps

Eklentiler

• IMAG0008-3.jpg
    IMAG0008-3.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 764
  • 2013-05-10 17.39.19-2.jpg
    2013-05-10 17.39.19-2.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 737
Son düzenleme:
Öncelikle tebrikler bu sporu yapıyorsak hepimizin bir hedefi olması şart olduğunu düşünüyorum.Ben başarıcağınızdan eminim tek eksiğiniz hacim gibi bel kısmınında size sorun çıkartçagını sanmıyorum Greg Plit olayına gelince greg plittin ağız yapısı çok bozuk :D

Tebrikler bence güzel iş çıkarmışsın vücudun fit ancak biraz daha hacimli olsa tabiki göze daha dolu dolu ve güzel gelir tabi bu da kişinin tercih meselesi,kendini nasıl görmek istiyorsa:)bacak fotoğraflarını paylaşırmısın bakalım onlar nereye geldi bu 1.5 sene içerisinde :),umarım hedefine ulaşırsın

Dikkatimi çeken bir şey oldu göz yanılgısımıdır bilemiyorum,fitness modeller bacakta hacime yönelik çalışmıyor galiba.Bacak çalışmalarını kardiyo tarzı hafif ağırlık çok tekrarla yapıyor olabilirler mi? En büyük kas grubu define kalmakta etkilidir diye düşünüyorum.Çünkü hiçbir fitness model öyle efsanevi bacaklara kalflere sahip değil.Ki olmamalı bacağın büyük olması çirkin gösteriyor vücudu.

V formu cokda istedigim birsey degil aslinda. biraz bayansi oluyor.
tamam benim bel suan cok kalin duruyor oda hic cardio yapmamamdan.
yan yaglari biraz erittimmi duz bir hala gelir. nede olsa Greg'de ince belli degil ;)

hacim problemim sanirim onumuzdeki 1 yil icinde hallederim. simdiye kadar weight gainer harici birseykullanmadim.
ama bu sene bol takviyeli calisacam
bacak pozu artik yarin. hic canim istemiyor bugun poz vermek :)

Greg plit in bacaklarina baktigimizda evet oyle hayvansi kaslari yok.
bende hep estetikten yanayim.
shredded sana daha mesaj atamadim ama aklimda..

sevgilerimle

aslinda bacaklara gereken baskiyi tam uygulamiyorum.
cunku 4-5 ay once bacak calisirken belimi sakatladim.
aslinda benim hatamdi. bel calismasi ve bacagi ayni gune koydum.
e malum beli yeterince kastim sonra bacaga gectim. tabi havalarin soguk olmasi ve birde addidasin clima cool tsortunu giymem ile ek olarak konsentre bozuklugu bana pahaliya mal oldu.
hayatimda tadmadigim zevkleti yasadim 3 gun boyunca. 2 kas gevsetici igneyle kendime geldim.
oyuzden biraz temkinli calisiyorum.

Eklentiler

• PicsArt_1368310788475.jpg
    PicsArt_1368310788475.jpg
    451,7 KB · Görüntüleme: 684
kardesım oncelıkle merhabalar.vücudunun cıddı anlamda iyi bütün kasları parcalamısın ki bu uzun süren antreman iyi yemek ve dinlenmek demek.boyun ve kılonda orantılı yalnız model olmak ıcın cok daha fazlası gerek ama emınım kı sende o hırs ve azim var.modellerın hepsıde steroıd kullanıyorlar.özellikle anavar denen bı steroıs vucuttaki yagların tamamen atıp kasların hacmını artmasına ve parcalamasını saglıyor.simdiden sana bol sanslar ;)

kardesım oncelıkle merhabalar.vücudunun cıddı anlamda iyi bütün kasları parcalamısın ki bu uzun süren antreman iyi yemek ve dinlenmek demek.boyun ve kılonda orantılı yalnız model olmak ıcın cok daha fazlası gerek ama emınım kı sende o hırs ve azim var.modellerın hepsıde steroıd kullanıyorlar.özellikle anavar denen bı steroıs vucuttaki yagların tamamen atıp kasların hacmını artmasına ve parcalamasını saglıyor.simdiden sana bol sanslar ;)
anavarmı biraz daha açıklarmısınız ?
forumda bu steroidle ilgili herhangi bir şey okumadım. :confused:
Temiz kas kütlesi kazandırıyor su tutmuyor bunları buldumda,yağ yaktığıyla ilgili bir şey bulamadım.Sadece iştah kesiyor.Bir DNP değil yani veya clen.

Son düzenleme:
Ortada bacak ve triceps pozu yokken biri yazmış bacak eksik, biri de triceps zayıf. :) ilginç

bir kişide tricepsin olup olmadığını anlamanız için triceps pozuna bakmazsınız. bazı pozlarda tricepsin olup olmadığı anlaşılır.Örneğin resimdeki orta en üstte yer alan biceps pozunda bicepsin altında görülen triceps bombeliği az..
Keza en altta arkadan verilen pozda da aynı eksiği dıştan görebiliyoruz..

http://us.123rf.com/400wm/400/400/f...some-young-bodybuilder-showing-his-biceps.jpg

yukarıdaki linkteki şahsın biceps pozundan tricepsinin iyi gelişmiş olduğu anlaşılıyor örneğin..

ben beğendim tebrikler
çok sağlıklı ve fit görünüyorsun
bunu hayat felsefesi edin

bir kişide tricepsin olup olmadığını anlamanız için triceps pozuna bakmazsınız. bazı pozlarda tricepsin olup olmadığı anlaşılır.Örneğin resimdeki orta en üstte yer alan biceps pozunda bicepsin altında görülen triceps bombeliği az..
Keza en altta arkadan verilen pozda da aynı eksiği dıştan görebiliyoruz..

http://us.123rf.com/400wm/400/400/f...some-young-bodybuilder-showing-his-biceps.jpg

yukarıdaki linkteki şahsın biceps pozundan tricepsinin iyi gelişmiş olduğu anlaşılıyor örneğin..

Ordan triceps varyasımı çıkarman çok ilginç, ışığı yetersiz küçük bir resimde triceps yetersiz diyebilmen için henry rambod olman gerek. Ayrica kendisi de iyi oldugunu soylemis ki o vucuda gore kol gayet orantili ve tri-bicep duzgun gorunuyor.

bence modellik işine şimdiden başlayın, fitness modelliği birkaç yıl sonra (istediğiniz vücuda kavuşunca) düşünürsünüz, sebebi ise sizin veya herhangi birinin bu şekilden o kütleli hale gelmesi (greg plitt veya herhangi bir model) en azından 3 sene alır diye düşünmekteyim.
herşey gönlünüzce olsun.

Valla güzel bi hedef ama yukarıda arkadaşın dediği gibi steroid olmadan gerçekten çok zor çünkü onlar çok farklı kürlere giriyorlar. Türkiye'de bile fitness model yarışmalarında artık çok iyi rakipler var. Zaten avrupa biraz abartmışlar onlar aykırı. Ama Türkiye standartları olabilir elbet uğraşmak gerek.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:22 ----------

Bel kalınlığını kafaya takma bence. Geçenlerde youtube de izlemiştim beli seninki kadar kalın ve adam kendi ülkesinde şampiyon olmuş. Yani evet kalın ama olabilir azimle her şey olur.

Türkiyedeki mankenlerin beli 78-82 cm arası değişiyor diye biliyorum. Fitnessmodellerde bu 85lere kadar çıkıyordur ama önemli olan yağ oranı ve vücudun ölçülerinin birbiriyle uyumlu ve vücudun simetrik olması.

Back
Yukarı