• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

toplamda 1 yıllık çalışma sonucu

boy: 175
kilo: 78

omuz:128
göğüs:108
bel:83
kol:39
kalf:38

*hepsi soğuk öLçüler
*2. resimde ellerimde ağırLık olduğundan göğüsler de ßiraz aşağı çekmiş normali 1 resimdeki gißi.
*kollarda kendimi çok eksik görüyorum 42-43e dayanmadan da öyle görecek gibiyim (: onun dışında hedeflerimdeyim.

26169498.jpg

13016372.jpg

14914047615467618171834.jpg

iyi yolda gorunuyorsun

göğsün aLtını çizmek için dips öneririm alt göğüs presten sonra.

öLçülerimi yazdığımı hatırLıyorum ama nereye koyduğumu hatırLamıyorum o yüzden eski öLçüLerimi ßiLemiyorum (:

yeni resimLer de ekLiyorum.

fbh46.jpg

5uyj867.jpg

Benim boyumda 1.76 Tam istediğim görüntü senin göğüslerinin biraz daha şişkin hali.
Yalnız kolların 39 gibi durmuyor resimde sanki daha azmış gibi ama tebrikler çok güzel bi vucut yapmışsın..

kas parçalama,cardio ve diyet le olur öyle değilmi? Bence sen biraz daha ileri düşün bulk yap,ardından şişir kasları ver hacmi sonra yaprsınbunu yaptıysan, gerçi bu biraz daha farklı birşey ama,sonra yap definasyon,2 yılını alır ama sonra dünya şampiyonları gibi olursun yemin edrm,denemdm bu konuda araştırdım,Bu halin güzel göğüsleri aç Ama bence kalıbını 4/1 kadar art ondan sonra hacim görelim sağlam

kolların içi ßaya doLu deniz kardeşim 54-56kg iLe ßiceps çaLışıyorum (: normal haLinde ufak duruyor ama sıkınca soğuk 39

konuda da yazdığım gißi ßen hedefLerimdeyim ßeLki ßikaç yıL sonra ßüyüyeßiLirim ama şimdiLik kararım ßu haLimdir (:

7 aydır yapıyorum ama hiç gelişemedim sadece omuzlarım gelişti. iyi idman yapıyorum yaşıma göre daha 17 yaşımı doldurmadım fakat 90 kg bench press basıyorum örneğin 60 kg omuz press çalışıyorum tricepste güzel basıyorum fakat görüntü itibariyle gelişen tek yerim omuz ve tricepsim. bicepsim hem güçsüz hemde hiç gelişmiyor göğüsümdede hacimlenme olmuyor bb ye başladıktan 3 ay sonra 10 kilo vermiştim sanırım ondan ama artık gelişmek istiyorum sizden öneri istiyorum gerek beslenme gerekse idman açısından. çok az bilgi verdim farkındayım istediğiniz bilgileri söylerseniz bende yazarım şimdiden teşekkürler

forumda güzel diyet programLarı var araştırırsan ßuLaßiLirsin, günLük kaLori karßonhidrat ve protein ortaLamanı yükseLtirsen güzel ßi grafik yakaLayacağına eminim. unutma ki 2kg ßiLe çok şey farkettirir kiLo aL kardeşim ;)

Değerli üyemiz;

Lütfen mesajlarınızda Türkçeyi doğru kullanmaya dikkat ediniz.
Yazım dili ile ilgili kuralları okumak için lütfen buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

teşekkür ederim ßu güzel yorumLarınız için (:

üst göğüste 110kg yardımsız 8tekrar yapıyorum şu an ancak pulloverda geciktiğim için üst göğüsten gerçekten eksiğim, toparLıyorum. aßdominallere geLince, inanın eriniyorum (: ama öneriLerinizi dikkate aLacağım çok teşekkür ederim.

bb profesyonel oLarak yapmak istediğim en son şey (: steroid kullanımına kesinLikle karşıyım.. ßu spor en ßaşta, ßenim için, sağLık ve estetik amaçtadır. ßu yüzden supplement yeterLi.

antrenman programım 4 gün 6 hafta, devamında 5 gün 1 hafta ve 3 gün 1hafta 2 aya tamamLama şekLinde .

4günlük programda,

1.gün: göğüs - ßiceps - kalf
2.gün: dinlenme
3.gün: omuz - trapez - triceps
4.gün: dinlenme
5.gün: sırt - ßacak - kalf
6.gün: eksiğime göre serßest 2 ßöLge
7.gün: dinlenme

kLasik ßi program ama çok şey istemeyenLer için güzel ßi programdır.

5 günLük program zirve programımdır canım çıkana kadar zorLarım kendimi.

1.gün: ßiceps - triceps ( supersetLi ) - kalf
2.gün: omuz - trapez
3.gün: dinlenme
4.gün: sırt - göğüs ( supersetLi )
5.gün: ßacak - kalf - triceps ( ßacak günü testesteron üretimi fazLa oLduğundan, 3 hareket eksik ßöLge iLaveLi )
6.gün: zorlamadan ßiceps - üst göğüs

son 3 gün 1 haftaLık program da dinamik dinLenme haftası.

1.gün: göğüs - ßiceps
2.gün: dinlenme
3.gün: omuz - trapez - triceps
4.gün: dinlenme
5.gün: sırt - ßacak - kalf
6.gün: dinlenme

çok çok farkLı ßişi yok yani (:

supplement oLarak, amino + creatine + protein kullanıyorum. sağlam ßesLenme programı, ne istediğini ßiLmek ve disipLinLi çaLışmak ßunLarın hepsinin önünde..

ilk olarak çok iyi duruyor fizik..karın bölgesi tam istediğime yakın Alahım korusun seni...dedikten sonra sormak istiyorum...kii madem hocalık yapıyosunuz..benim salonda hocanın bir yok kullanma der biri kullanmaya başla artık der arada kaldım..bana sorarsan asla diyorum...ancak sormadan geçemicem açıkalrsanız sevinirim...

supplement oLarak, amino + creatine + protein kullanıyorum...demişsiniz...

peki ben bunlardan sadece..(arkadaş verdi elimde olduğu için- Dymatize Creatine) cratin kullansam...ne gibi bana zararı ve yararı olacaktır..illaki yararı vardır ve neler olduğunu belki söylersiniz..ancak ilerleyen zmaanlarda zararını görürmyüm..ve kullandığım ürün bittikten sonra birdaha kullanamazsam ..kullanırken örn : 110 kg 15 tekrar basabiliyor ise..creatini bıraktıktan sonra aynı kiloyu aynı tekrar basamamak gibi bir olay oluşurmu ? Güç kaybı yaşarmıyım bu ne kadar sürer...

ve sağlık ile ilgili dediğim gibi sorunlar oluşurmu,,böbrek taşıibağırsaklarda enfeksyon gibi sorunlar..

rica etsem bilenler yazarsa sevinirim ve tabikide ilk önce siz...

saygılar...

Son düzenleme:
Back
Yukarı