Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
boy: 175
kilo: 78
omuz:128
göğüs:108
bel:83
kol:39
kalf:38
*hepsi soğuk öLçüler
*2. resimde ellerimde ağırLık olduğundan göğüsler de ßiraz aşağı çekmiş normali 1 resimdeki gißi.
*kollarda kendimi çok eksik görüyorum 42-43e dayanmadan da öyle görecek gibiyimonun dışında hedeflerimdeyim.
![]()
![]()
![]()
teşekkür ederim ßu güzel yorumLarınız için
üst göğüste 110kg yardımsız 8tekrar yapıyorum şu an ancak pulloverda geciktiğim için üst göğüsten gerçekten eksiğim, toparLıyorum. aßdominallere geLince, inanın eriniyorumama öneriLerinizi dikkate aLacağım çok teşekkür ederim.
bb profesyonel oLarak yapmak istediğim en son şeysteroid kullanımına kesinLikle karşıyım.. ßu spor en ßaşta, ßenim için, sağLık ve estetik amaçtadır. ßu yüzden supplement yeterLi.
antrenman programım 4 gün 6 hafta, devamında 5 gün 1 hafta ve 3 gün 1hafta 2 aya tamamLama şekLinde .
4günlük programda,
1.gün: göğüs - ßiceps - kalf
2.gün: dinlenme
3.gün: omuz - trapez - triceps
4.gün: dinlenme
5.gün: sırt - ßacak - kalf
6.gün: eksiğime göre serßest 2 ßöLge
7.gün: dinlenme
kLasik ßi program ama çok şey istemeyenLer için güzel ßi programdır.
5 günLük program zirve programımdır canım çıkana kadar zorLarım kendimi.
1.gün: ßiceps - triceps ( supersetLi ) - kalf
2.gün: omuz - trapez
3.gün: dinlenme
4.gün: sırt - göğüs ( supersetLi )
5.gün: ßacak - kalf - triceps ( ßacak günü testesteron üretimi fazLa oLduğundan, 3 hareket eksik ßöLge iLaveLi )
6.gün: zorlamadan ßiceps - üst göğüs
son 3 gün 1 haftaLık program da dinamik dinLenme haftası.
1.gün: göğüs - ßiceps
2.gün: dinlenme
3.gün: omuz - trapez - triceps
4.gün: dinlenme
5.gün: sırt - ßacak - kalf
6.gün: dinlenme
çok çok farkLı ßişi yok yani
supplement oLarak, amino + creatine + protein kullanıyorum. sağlam ßesLenme programı, ne istediğini ßiLmek ve disipLinLi çaLışmak ßunLarın hepsinin önünde..