Tr-Power L - Carnitine

Tr-power L-carnitin Tablet Sizce Başarılı mı?

• Total voters
    120
Bu ürünü kullanan varmıdır arkadaşlar geçen gün sipariş verdim, gelmek üzeredir. Elime ulaşınca olumlu-olumsuz sizlere de bilgi veririm.

Sizler de görüşlerinizi benimle paylaşır mısınız? şimdiden teşekkürler...

bahsi geçen sitede bende okudum yorumları genel itibariyle olumlu yorumlar var alıp almama konusunda kararsızım açıkçası fiyatıda gayet uygun aslında

l-carnitini sıvı olarak daha çok tavsiye ediyorlar tablet olarak da biraz daha para verip yada yurtdışından getirtilip bilindik markalar alınsa daha iyi olur kanaatindeyim

2 kutuyu bitirmek üzereyim.
antremandan 30-45dk önce alıyorum, çiğniyorum..üzerine su
antreman sırasında da limon damlatılmış su
bu kombinasyon gayet güzel gidiyor.
ben memnunum.

arkadaslar marka güvenilirmidir ve içindeki karnitin miktarı nedır yani 1 kapsulde kaç mg karnitin var ?

ürünü kullanmış biri olarak bilgi vereyim.

1 çiğneme tabletinde 500mg l carnitine var.

ürün bende çok işe yaradı kesinlikle.

terlemede ciddi fark etti,

koşarken nefesimi açtı, tıkanmadım. ( daha sonra kullandığım hardline l-carnitinede bu etki olmadı)

ayda 4 - 5kg veriyorum.

ürünü bende kullanıyorum.yarım saat 45 dakika önce 2 tablet alıyorum.toplamda 1000mg l-carnitin almış oluyorum.Terleme cidden güzel ki hızlı yürüme şeklinde yapıyorum bant üzerinde koşmuyorumda.

Bence 4-5 kilo diyet yapılarakta verilebilir yani 1 ay içerisinde boyum 1.80 yaklaşık 100 kiloyum. Aşırı terleme derdi var bende. İyi bir kardiyo ve diyet yaptığım zamanlar ayda yaklaşık 6 kilo veriyordum. Bence daha etkili ürünler araştırabilirsin.

Arkadaşlar merhaba, 1.82 boyundayım 80 kiloyum. 6 ay içerisinde 30 kilo verdim. Hala vucut yağ oranım normalin üzerinde.Son bir aydır 1 gram bile kilo düşemiyorum. Haftalık 4-5 gün idman yapıyorum. Acaba carnitine kullanmaya başlamalımıyım...?

Arkadaşlar merhaba, 1.82 boyundayım 80 kiloyum. 6 ay içerisinde 30 kilo verdim. Hala vucut yağ oranım normalin üzerinde.Son bir aydır 1 gram bile kilo düşemiyorum. Haftalık 4-5 gün idman yapıyorum. Acaba carnitine kullanmaya başlamalımıyım...?

Durumunuza göre başlayabilirsiniz

Bende 1 kutu portakallı sipariş ettim. Bakalım sonuçlarını sizlerle paylaşıcam. umarım işe yarar. Gerçi yağ yakıcalar bölümünde paylaştığım carnitine ler ile alakalı yazıyı okudukdan sonra carnitineler ile ilgili kafamda şüpheler oluştuysada deniyecem. Zaten indirim varmış üründede 50 tableti 40 liraya sipariş ettim.

Arkadaşlar merhaba, bu üründen birkaç ay önce satın almıştım, aldığım gün tadına baktım fakat pakette "Açıldıktan sonra 6 hafta içinde tüketiniz" yazıyor. Fakat ben bu süreyi aşalı çok oldu. Kullansam etkisini görebilir miyim? Veya bir zararı dokunur mu?

Arkadaşlar merhaba, bu üründen birkaç ay önce satın almıştım, aldığım gün tadına baktım fakat pakette "Açıldıktan sonra 6 hafta içinde tüketiniz" yazıyor. Fakat ben bu süreyi aşalı çok oldu. Kullansam etkisini görebilir miyim? Veya bir zararı dokunur mu?

ben eczacıma sormuştum bir zararı olmaz dedi sadece ilacın etkisi azalır okadar dedi.

Back
Yukarı