MDSK33
Üye
weider glutamın
syntha 6 whey
unıversal creatın
---------- Post added at 09:25 ---------- Previous post was at 09:23 ----------
önemli olan ne kadar yediğin değildir ne yediğindir. 400 gram karb ın ıcınde yagsız tuzsuz haslanmıs lapa pırıncden baska ve yulaf ezmesınden baska hıc bırsey olmassa bak nasıl yag yakıyosun. bide sabahları ac karna kardıyo yapınca
bulkta ne aldım ne gorduysem yedım zamanında oyle yapmasaydım daha guzel bı vucudum olurdu dıye dusunuyorum
---------- Post added at 09:27 ---------- Previous post was at 09:25 ----------
5. ayda o kadar dolu degıller zaten sadece biraz daha yag yakımına yonelık bır dıyet ve calısma yaptıgımdan kaynaklıdır. ayrıca resımlerın bazıları sıcak bazıları soguk sanırım
bu fotoları bıle bulana kadar canım cıktı
syntha 6 whey
unıversal creatın
---------- Post added at 09:25 ---------- Previous post was at 09:23 ----------
definasyon diyeti 400 gr karb ve 1 kilo protein nasıl icerir cok enterasan nasıl yag yaktın okadar bu degerleri kilo verirken aldıysan bulk da neler aldın![]()
önemli olan ne kadar yediğin değildir ne yediğindir. 400 gram karb ın ıcınde yagsız tuzsuz haslanmıs lapa pırıncden baska ve yulaf ezmesınden baska hıc bırsey olmassa bak nasıl yag yakıyosun. bide sabahları ac karna kardıyo yapınca
bulkta ne aldım ne gorduysem yedım zamanında oyle yapmasaydım daha guzel bı vucudum olurdu dıye dusunuyorum
---------- Post added at 09:27 ---------- Previous post was at 09:25 ----------
Kardeş özellikle 5.ay foton çok ilgimi çekti.Bicepsleri 5 ayda nasıl doldurdun öyle ? Kaçıncı ayda whey kullanmaya basladın ? tesekkurler sımdıden
5. ayda o kadar dolu degıller zaten sadece biraz daha yag yakımına yonelık bır dıyet ve calısma yaptıgımdan kaynaklıdır. ayrıca resımlerın bazıları sıcak bazıları soguk sanırım
bu fotoları bıle bulana kadar canım cıktı