Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Hocam beslenme programımız hemen hemen aynı bende bir salatalık yok birde yumurta senin kadar yiyemiyorum önce sıvı yumurta akı içmeyi denedim faydasız oldu haşlanmadığı için yumurtalarıda haşlayınca sade beyazı takır takır yenmiyor insanın boğazına yapışıyor bunu yemenin bir formülü varmı. Fitili falan olsa oda olur)
Hangi kürü yaptın?
Kür sormanında bir edebi adabı vardır. Kafana takılan yerleri sorarsın ve sorunu eklersin direk hangi kürü yaptın sorusu bu sporda bir halt başaramamış ve bu işin sadece kürle olacağını düşünen komik şahsiyetsiz zihniyetin bir cümlesi.
Az sonra pirinç almaya gidicem gelince yazarım gramajını vs.
Hangi kürü yaptın?
Usta şu son mesaja kadar yazan ne varsa dikkatlice okudum birşeyler öğrenmeye çalıştım öğrendim de sağolasın bu başlığı açtığın için ve sağolsun bu başlık altında bilgi verecek birkaç satırda olsa üşenmeden yazan arkadaşlar. Vücut güzel olmuş zaten ona söylenecek söz yok bunu daha önce de yazmıştım ama şu çok dikkatimi çekti böyle vücut yapmışsın alın işte kardeşim yaptım vücudu taş gibi bakın bakın özenin sizde dememişsin kim ne sormuşsa elinden geldiği kadar cevap vermişsin mütevazı davranmışsın elde ettiğin başarının verdiği ilham kadar bence bu davranışında ilham vermeli ve örnek olmalı bu forumda sizin gibi birşeyleri başarmış arkadaşlarla birebir kontak kurabilmek ve bilgilerinizden, deneyimlerinizden faydalanabilmek gerçekten çok kıymetli benim için. Kardeşim umarım girdiğin bütün yarışmalarda başarılar kazanır ve senin başarılı olmanı bekleyen herkesi mutlu edersin tekrar tebrik ediyorum tekrar başarılarının devamını diliyorum.
ateş arkadaşım burası antrenman sorma yeri değil arkadaşın kişisel başlığı lütfen bu tarz konuları beslenme veya antrenman bölümünde dile getiriniz.
Özgür antrenmanınla ilgili sormak istiyorum. Öncelikle sabah cardio akşam body+cardio mu yapıyorsun. Ben günde 2 idman yapamıyorum. body 2 bölge + 20-40dk arası cardio yapıyorum.
Bu karbonhidrat miktarıyla bu kadar define olman gerçekten olağanüstü. Demek bazı şeylerde beslenmeden ziyade yoğun antrenman ve cardioyla oluyor.
Sorularıma gelirsek
1. Bodyde her sette son tekrara kadar başarısızlık noktasına kadar zorluyor musun. Yoksa 4 setin 2sinde falan mı zorluyorsun?
2.Piramit tekniği mi yapıyorsun sabit kilo sabit tekrar hedefiyle mi yapıyorsun?
3.Cardionda nabız kaçta oluyor. İnterval mi yapıyorsun normal mi?
4.Diyette kullandığın supplementler nelerdir?
5.Bodyde dinlenme süren? TEkrar aralığın? Süper set yapıyo msun
arkadaşlar ben henüz kilo verme aşamasındayım bir türlü tamamlayamadım bu aşamayı malum hayat herzaman istediğiniz gibi olmuyor aksilikler, yolunda giteyen durumlar oluyor bu nedenle hala kilo verme aşamasındayım ben şunları merak ediyorum
1) antrenmanlardan hemen sonra yağ yakımını durdurmadan antrenmanda kaybettiğim enerjiyi bana geri verebilecek içecekler varmıdır varsa hangileridir (burada marka ismi zikretmek sorun teşkil etmiyorsa tabiki)
2)sabahları aç karnına cardio benim kafamı karıştırdı biraz şöyle birşeyler seyretmiştim bir programda bir diyetisyen şöyle söylüyordu uyandığınızda hemen oda sıcaklığında ve hatta biraz daha ılık olablir bir su bardağı su için ve en kısa zamanda uygun bir kahvaltı yapın ki metabolizmanız çalışmaya başlayabilsin ve böylece yağ yakabilesiniz
bu ikisini merak ettim arkadaşlar eğer vaktiniz olur da bir cevap yazarsanız çok makbule geçer şimdiden teşekkürler
birde size çalışma programımı vermek istiyorum acaba yeterlimidir daha eklemem gereken birşeyler var mı diye
30 dk bisiklet
3x20 hyperextension
4x30 mekik
4x30 crunch
4x30 çakı
4x30 ab shaper
30 dk twist
2x150 sopa ile yanlara eğilme
2x150 dumbell ile yanlara eğilme
önceleri 10 dk bisiklete binip daha sonra 10x100 ip atlıyordum ama artık bisiklet 30 dakika ve ip yok programımda
bunun üzerine biraz da ağırlık çalışması yapıyorum 20 dk kadar toplamda 2 saat felan çalışıyorum haftada en az 4 gün.
---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:17 ----------
ben çok fazla agırlık kaldırmadan yana bir insan degılım. önemlı olan kasa yeterı kadar kan pompolamak sısırmek oldugundan yanayım. bu sekılde ılerlemenın en guzel etken oldugunu savunuyorum.
Sadece Sabahları kardiyo Akşam Body Yaptım o kadar.
4 set degıl 6-8 set yapıyorum. tabi her hareket degıl sımdı burda hangı hareketler oldugunuda anlatamam) çok uzun surer. şöyle diyelim bazı presslerde 6 set parçalayıcı hareketlerde 8 set değişkenlik gösterenler oluyor tabıkı. ama mesela bu programa baslamadan once dıyelım ben 100 kg ust gogus basan bırıydım 3. sette. ama bu programa gectıgımde 8.sette 100 kg yıne basıyorum. yanı eskıden 3.sette max 100 kg yaptıgım agırlıgı. 8.sette max 100 kg yapıyorum. tabıkı zorlayarak. en dusuk kılodan en yuksek kıloya kadar ılerlıyorum. son her hareketın setlerı bıttıkten sonra bos agırlıkla yada yarı agırlıkla pompalıyorum.
cardioda nabıza onem vermıyorum aslında hıc bakmadım kac nabızım var falan dıye. ornegın demın kardıyo yaptım canım sıkılıyordu salonda68 dk elıptık bısıklet yaptım 3 lt su atmıssam ne mutlu bana ki yarın yat turuna gıdıyorum
) herneyse dedıgım gıbı nabıza cok onem vermıyorum ama elıptık bısıklette aynı tempoda devam edıyorum
diyette kullandıgım supplementler sadece ve sadece glutamın ve l carnıtıne dı su anda sadece glutamınle devam edıyorum maddı sıkıntılar cekıorum. ama l carnıtıne de sadece 1 ay kullandım.
body de dinlenme sürem 8 set yaptgım hareketlerde ilk 4 set nerdeyse 5 sny dınlenme ıle
ornek gögus press
1. set 5 - 5
2. set 7.5 - 7.5
3. set 12.5 - 12.5
4. set 20 - 20
bu ilk 4 set 5 max 7 sny dınlenme. 5 -5 yazdıgım 5 bi tarafa 5 bi tarafa agırlık.
5. set 25 - 25
6. set 30 - 30
bu iki set arası dınlenme 15 - 20 sny
7. set 35 - 35
8. set 40 - 40
bu iki set arası dınlenme ise 45 sny - 1 dk
bar 20 kg multı press makıne toplamda max 100 kg ama bugun 120 yaptım ınanamadım) yedıgım cezeryelerden olsa gerek
)
---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:07 ----------
kardeşim inan yardimci olmak istiyorum ama gunde facede yuzlerce insan sonra salona gelen o kadar ogrencim. Kafa kalmiyor bir sure sonra. üstüne diyet kardiyo falan dedinmi. Bi de üstüne iş sitresi geldimi harbiden kafa kalmiyor adamda. O yüzden yanitlayamayacagim sorularinin cevaplarini. Ayrica ben insanin vucudunu gormeden yorum yapilmalara karsiyim
facebook hesabı olmayanlar nasıl görecek fotoları
Doğru mu anladım? Bana garip geldi 30kg benchte olsa sonuçt aonu yorularak kadar yaptıktan 5sn sonra daha ağır bir ağırlıkla kaç tekrar çıkabilir ki :S
AYRICA diyelim bench 8set girdin diğer göğüs hareketleriyle birlikte toplam kaç set girmiş oluyorsun mesela göğüs için minimum 30 giriyorum vs. dediğin bir set sayısı var mı?
selamlar özgür;
merak ettiğim nokta şu, idman sonrası karb alıyormusun ,yani bir kısım sporcu define olma adına idmandan sonra hiçbir şekilde karb almıyor,bir kısım sporcu ise bir miktar basit karb alıyor.Sen nasıl bir uygulama yaptın?