Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
Ben bazı arkadaşların tavrını anlayamadım. Neredeyse Ultimate ile Genrise'yi kafa kafaya tutmuşlar. Ben şu an Prostar kullanıyorum ve oldukça da memnunum. 175tl gibi bir fiyata aldım. Genrise 2100 gramlık ambalajda 111tl'ye satılıyor ve 71.8% protein içeriyor. Yani 1507 gram protein 111tl yapıyor. Ultimate Prostar ise 2400 gramlık ambalajda satılıyor ve 83%'lük protein oranı var. Benim aldığım fiyata göre 1992 gram proteine ben 175tl vermiş oldum. Ultimate'de 10tl'ye 114 gram protein düşerken, Genrise'de bu rakam 137 gram. Yani kaba bir hesapla her 10tl'de fazladan bir servis çıkıyor diyebilirim. Yani abartıldığı kadar bir ekonomik kazanç yok. Ancak tabi 4'lü kutu alırsanız bu aradaki fark elbette açılıyor.

Şimdi kalite meselesine gelince... Ultimate açısından analiz tartışmaları olmuş. İnsanlar Genrise'den neden analiz istiyor? Çünkü güven vermiyor. Neden vermiyor? Reklamlama yok, pazarlama yok, sponsor oldukları sporcular yok, köklü bir geçmişleri yok vs. Ultimate'ye bakıyorsunuz diğer yandan. Yılların markası, çok geniş bir kitlesi mevcut ABD'de özellikle, sponsor olduğu profesyonel sporcular var. Şimdi bu adamların yalan etiketleme yapması mümkün mü? Mümkün değil. Kendi mezarlarını kazar adamlar. Dolayısıyla, Genrise'den ulaştırılmış bir adet Bakanlık analiz raporunu arkanıza alarak Ultimate'ye giydirmeye çalışmayın, komik oluyorsunuz.

Türk markasının desteklenmesi gerektiği fikrine katılıyorum. Ancak müşterilere ulaşırken bunu kesinlikle kendini ispatlamış markaları kötülemeye çalışarak yapmayın. Eğer yaparsanız benden hiçbir destek alamazsınız. Genrise'yi denemedim, açıkçası denemek de isterdim ama risk almak istemiyorum. Kullandığım BCAA, Xplode, Gainer, Glutamin, Creatine şeklinde sürekli kür ve kombinasyonlarım mevcut. Bunların içine güvenmediğim bir Whey'i koyarak tüm muhtemel olumlu sonuçlarımı sekteye uğratmak istemiyorum. Diğer ürünlere harcadığım para ortada. Sırf Whey'den 60tl kâr edeceğim diye diğer ürünleri riske atamam. Belki gün içinde kullanım için bir kutu belki alabilirim. Ancak kesinlik antrenman sonrası whey kullanımım için tercih edeceğim bir ürün değil.

Tat meselesine gelince, bu tartışmanın yersiz olduğunu düşünüyorum. Herkesin damak tadı farklı. Ben Prostar'ı severek içiyorum. Kaldı ki, onlarca supplement denemiş biri olarak şunu çok rahat söyleyebilirim ki, kullandığım hiçbir supplement içilemeyecek kadar rezil bir tada sahip değildi. Tat konusunda bu kadar kibar olanların sabah haşlanmış yumurtayı nasıl yediğini çok merak ediyorum. Dolayısıyla, bir supplementi tadı rezil diye eleştirmeyin. Sadece beğenmediğinizi söyleyin. Çünkü en nihayetinde çikolatalı bir aromayı rezil olarak değerlendirmek bana göre mübalağadan fazlası değil. Ayrıca aromayı sevmedin mi? Sana en güzel tavsiyeyi vereyim. Ben antrenman sonrası tozumu vişne suyu ile içerim her zaman. Çikolata+Vişne ilk başta garip gelebilir ama shake'nin çok keskin bir tadı oluyor ve rahat bir şekilde içiyorsunuz. Hatta içine ayrıca gainer, glutamin ve creatine atıyorum. Bu karışımı sütle içemezsiniz. Ancak vişne suyu ile içebilirsiniz. Çünkü en nihayetinde vişne aroma itibariyle ağır basıyor. Zaten süt ile içtiğim protein tozlarım ya casein oluyor ya da kompleks protein tozlarım. Onlarda da şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım :)
Kimsenin kimseye laf ettiği yok bakın yukarıda da belirttim benim en beğendiğim iki ithal üründen birisidir Ultimate prostar. İso sensation 93 de çok iyiydi arkadaşımda iso cool var o da memnun. Geçen gün baktım weider mega massi tam 500 liraya veriyordu:D şu anda bir Anadol'umuz vs. olsaydı aslında standart aile arabası olan vw golfe 60-70-80 para vermezdik. Sonra Doğuş Otoya kızar insanlar aynı distribütör muhabbetleri:D Bunu anlatıyoruz. Kusura bakmayın da o çok desteklenen Ultimatein Amerikadaki fiyatlarına bir bakın isterseniz bir de onların alım gücü açısından düşünün. Siz götürün burada olan fiyat politikasıyla herhangi bir yabancı ülkeye satın yabancı ürün görün o halde. Kanıtlamak filan demişsin o kadar yazdık okusaydın keşke Amerikalı bir firmanın tedarikçiliğini almaya çalışıyorlar sebebi de yağı karbosu az. Çok güvenilen Amerika bu aynı Amerika. Tereciye tere satıyoruz diyor Sadık Bey telefonda bu duruma. Sağlık Bakanlığına da üstü kapalı giydirmişsiniz de rahmetlik joe weiderin laboratuvarlarına mı güveniyorsunuz:D bir sene birine bir sene diğerine gidiyor supplement ödülleri ama nedense hiç yurtdışından birisi almıyor:D Cumhurbaşkanlığından mı analiz raporuna güvenirsin? Ben size bir soru soracağım sayın Azazel günde kaç ölçek protein tozu içiyorsunuz ve kaç kutu protein tozunuz var? Benim evimde 5 kutu var birine sağolsunlar Bodyforumtr ekibi hediye etti yarışmadan diğer 4ü Genrise kampanyadan. 2 kutu Ultimate'e eş fiyata sahip bu 4 kutu. Diğer hediye olan kutuyu da (herkes biliyor adını) yerli merli fark etmez para verip almam. Soruyorum çünkü ben ithal ürün aldığımda içmeye korkuyorum bitecek diye. Diğer bir husus da şudur ki hem hesaplılık açısından hem kalite açısından Ultimate zaten benim gözümde Genrise'a eş hani ikinci tercihim bu firmanın ürünleri olurdu. Ancak diğer ithal muadilleri için kesinlikle aynısı geçerli değil her ay yenisini alacağımız bir şeye ayda 200 lira vermek çılgınlık benim için. Sanıyorsunuz ki sadece övüyoruz hayır aksine zam sebebiyle öyle yerdik ki bu Genrise'ı bizim yüzümüzde satışları düştü. Onlar da bize tek tek açıkladılar. Ben de geri döndüm firmaya ve batırdığımız ortalığı toparlıyoruz gibi düşün. Ultimatei kullanmak tercihtir ancak Ultimatei överken mesnetsiz iddialarla ultimate büyüktür x'ten demek x ne ki flian tarzı konuşmak korunan hukuki değer, firma saygınlığı vs. tartışmalarından azade olarak söylüyorum AYIPTIR. Diğer gir husus da şu ki siz firma "güvenilirliğini" Jay Cutler'ın sırtına bir tişört geçirmek olarak görüyor da Sağlık Bakanlığı analizlerini beğenmiyorsanız eyvah ki ne eyvah:D eğer şegal olsaydı Jay Cutler sırtına geçirilen Sopharma tişötünü de pekala taşırdı benden söylemesi:D son olarak ben Genrise'ı süt ve yulafla çekip gainer gibi (gainer neyimeyse definisyonda hacim alan kilo alan adamım:D) içiyorum Valla (Valla demem sizi ne kadar inandırır bilmem ama) tadı inanılmaz hoşuma gidiyor çok beğenilen Synthanın kimyasal acı tadı gibi genzimi yakmıyor. He bunu böyle söylemiyorum ki abarttığımı düşünmesinler diye. Tat işinde haklısınız yani ben de aynı fikirdeyim yazılanlar tat arayanlar içindi. Velhasılkelam bir dene bence Azazel çünkü Genriseı definisyondayım diye çok içip (en az 3 ölçek kas kaybetmemek için) yemeği kıstım hacim aldım yani. Tabiki de yediklerimle alakalı bu durum da demek istediğim hiç sandığınız gibi değil yani. Velhasılkelam bir dene Azazel inan bana hiçbir şey kaybetmeyeceksin. Kullandıktan sonra beğenmezsen tabi ki senin yorumundur tavsiyelerini de firmaya iletirsin.

Benim mesajımdan destek verilmemesi gerektiği gibi bir sonuca nereden ulaştın peki, söyler misin?

Öyle bir açıklamam olmadı, vurguladım ben de mesajımda. Türk markasının desteklenmesi gerektiği fikrine katılıyorum. yazan da senden zaten. Bu konuda hem fikiriz. Benim mesajımda hatalı gördüğün birşey varsa söyleyebilirsin.

Son düzenleme:
1.5 ay oldu bitti bitecek hiçbir verim alamadım Başarısız:confused:

Bu üründen mi verim alamadın? Eğer öyle bir sonuç aldıysan ya beslenme+antrenmanını gözden geçirmen gerekiyor ya da biyolojik olarak sınırına ulaşmışsın, ondan gelişmiyorsun demektir bu. Ben de 6 aydır ölçü alamıyorum artık. ISO-100 de kullandım, bu ürünü de kullandım, ON da kullandım. Anabolik yemeden sınırını geçemezsin zaten bir yerden sonra. Bu ürünün kötü olduğu anlamına gelmiyor. Resmine bakarak bu yorumu yapıyorum. Eğer ölçü olarak zaten iyi bir seviyede değilsen ve bu ürünün başarısız olduğunu düşünüyorsan beslenme, antrenman gibi faktörleri gözden geçirmen gerekiyor.

Beslenmem baya iyi fotoğraflarıma bakarsan zaten o fotoğraflar supplement siz geldim buralara kadar azıcık takviye olsun diye tozu aldım ama hiçbir fayda gelişme felan göremedim

Beslenmem baya iyi fotoğraflarıma bakarsan zaten o fotoğraflar supplement siz geldim buralara kadar azıcık takviye olsun diye tozu aldım ama hiçbir fayda gelişme felan göremedim

Nasıl kullandığını yazar mısın? Ayrıca gelişme göstermemenin sebebini sadece bu tozun olduğunu düşünmen yanlış. En azından başarısız demen doğru değil. Protein tozuyla doğal sınırlarını aşamazsın zaten.

Bu arada antrenman programını gözden geçirmeni öneririm. Trapezler vücuduna göre çok zayıf duruyor. Göğüs bölgeni göremediğimden bir şey diyemiyorum.

arkadaşlar tadına iğrenç diyenlere takılmayın onlar bu sporu yapıp yulafın yanına yaklaşamayanlar bi optimum tadında değil belki ama yulaf yiyebilen birisi bunu milkshake niyetine içer biraz fazla tatlı sadece ama spordan sonra ben rahat rahat içiyorum 1 hafta oldu gayet iyi yani

arkadaşlar tadına iğrenç diyenlere takılmayın onlar bu sporu yapıp yulafın yanına yaklaşamayanlar bi optimum tadında değil belki ama yulaf yiyebilen birisi bunu milkshake niyetine içer biraz fazla tatlı sadece ama spordan sonra ben rahat rahat içiyorum 1 hafta oldu gayet iyi yani
Dostum cileklisi bana acayip sekerli geldi ama arkadaslara tattirdim onlar baya baya begendi milkshake niyetine icerim dediler yorumu gorunce yaziyim birine guzel gelen digerine gelmeyebilir ben tadi yogun olanlari sevmiyorum mesela

ya bende herkes sevsin demiyorum ama bazıları abartmış tadını çok aşağılamışlar bu spor damak tadı sporu değilki zaten 350 ml bişey içeceksin içilmeyecek bişey değil

abiler ürünün içinden 25 ml lik ölcegi cıktı boyum 1.90 kilom 75 kaç ölcek hangi aralıklarla kullanmam yararıma olur sitede yeniyim alakasız yere konu actıysam kusuruma bakmayın :)

abiler ürünün içinden 25 ml lik ölcegi cıktı boyum 1.90 kilom 75 kaç ölcek hangi aralıklarla kullanmam yararıma olur sitede yeniyim alakasız yere konu actıysam kusuruma bakmayın :)
spor geçmişin fazla değilse ve günlük tükettiğin protein orani yüksekse antreman sonrası 1 ölçek (tepeleme yaklaşık 30 gr gelir) yeterli olacaktır. Eğer besinlerden yeteri kadar protein alamadığını düşünüyorsan antreman öncesi öğününde veya kahvaltında; yediğin karbonhidratın yanında 1 ölçek daha tüketebilirsin. Antreman yapmadığın günlerde istediğin öğününde 1 ölçek kullanman yeterli olacaktır.

Konu nasıl açıldığını bulamadığım için buraya yazıyorum REFLEX NUTRİTİON nasıldır güvenilir midir bilen var mi?

Bu gün aldım tadı çok güzel siz neden tadini beyenmiyorsuz belki orjinal olmayan ürün kulanıyorsuz?

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu gün aldım tadı çok güzel siz neden tadini beyenmiyorsuz belki orjinal olmayan ürün kulanıyorsuz?

7-8 farklı çeşit whey denedim. Kesinlikle sana katılıyorum. Belki syntrax biraz daha iyi olabilir ama haricinde ultimate'in tadının hiçbir protein tozunda olduğunu düşünmüyorum.

7-8 farklı çeşit whey denedim. Kesinlikle sana katılıyorum. Belki syntrax biraz daha iyi olabilir ama haricinde ultimate'in tadının hiçbir protein tozunda olduğunu düşünmüyorum.
Həm karışmağıda kolay suyu döken gibi karışıyor asla köpükləmir tadıda super.

Back
Yukarı