Ultimate Nutrition Prostar %100 Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 247 61,1%
  • Orta karar

Votes: 132 32,7%
  • Başarısız

Votes: 25 6,2%

• Total voters
    404
cekinecek bir durum yok. Türkiye şartlarında fiyat/performans bakımından tercih edilebilecek bir kac protein tozundan bir tanesi. kaldiki kampanyada olmasi da ayrı bir avantaj.

Helal sertifikası sorusunu -Supplementler.com yetkilisine sordum online destek ; Henüz yeni seri gelmemiş olabilir dedi ,
Muzlu çilekli zor karışır topaklanma yapar ,
Çikolata aromalısı topaklanma ve karışma konusunda sorunsuz .
sertifikayı amerikadaki ultimate firmasına sordum. Prostar %100 serisinde sadece ''natural flavour'' olan helalsertifikalıymış. Diğer çikolatalı muzlu çilekliolanlar değilmiş. Türkiyede de ''natural flavour'' çeşidi yok benim bildiğim. Ayrıca Ultimate Muscle Juice ürününde kodu 2544 olmak zorunda. Bu kodlasatılan Muscle Juice helal sertifikasıalmış. Türkiyedeki kodu ise 2600. Ürünün üzerinde mutlaka IFANCA kurumunun helal işareti olmak zorunda. Yoksa sıkıntılı bir ürün dini açıdan.[DOUBLEPOST=1397848943][/DOUBLEPOST]
Adsız.jpg

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR, BU ÜRÜNÜ ALDIM KUTUYU DA YARILADIM.. MEMNUNUM, FAKAT TÜM ONLINE MARKETLERDE BU ÜRÜNÜN PROMOSYANDA İLK SIRAYI ALIŞI YANINDA EK ÜRÜNLER İLE CAZİP HALE GEİTİRLMEYE ÇALIŞILMASI BENIM KAFAMI KARIŞTIRIYOR. STOKLARI TÜKETMEYE ÇALIŞIYORLAR BELLİKİ AMA SEBEP NE?

Arkadaşlar en ünlü online alışveriş sayfalarından birinden satın almış olduğum bu ürünün fotolarını paylaşmak istiyorum, ayrıca izlenimleri belirteyim ilk ölçeğimi kullandım biraz önce öncelikle karışmama gibi bir sorun kesinlikle yok, shaker'ın içine önce tozu sonra 250ml suyu koydum iki çalkaladım hemen karıştı, topaklanma falan kesinlikle yok, çikolatalı olduğu için kokusu çikolata, tadını da çok sevdim iğrendirecek ne acılık var ne de aşırı şekerli bir durumu var, gayet orta şekerli bir toz. Kampanya ise şöyle Ultimate whey+Universal carnitech carnitine+Mustletech shaker 200 tl, tek tek fiyatlara baktım toplamda 270-300 tl arasında, bence kaçırılmayacak bir fırsat.
Kullanma tarihler ise protein 05/2016, carnitine 03/2015.
Ayrıca şunu da belirteyim stokları bitirme çabası falan olduğunu düşünmüyorum, gıdalarda da aynı telefonlardaki gibi taksitlendirme yasaklandığı için fiyatlarda kampanya yapıyorlar bana kalırsa.
fotograf 1 (2).JPG fotograf 1.JPG fotograf 2 (2).JPG fotograf 2.JPG fotograf 3.JPG fotograf 4.JPG fotograf 5.JPG

Arkadaşlar ben de bu ürünü kullanmayı düşünüyorum ama elimdede gasparinin bcaa sı var bununda bcaa oranı var nasıl kullanabilirim ?

Bende yeni aldım hiç aklımda olmayan bir whey oldu optimum alacaktım yada nitrotech.bir arkadaş bunu tavsiye etti. Profesyonel değilim 2 aydır spor yapıyorum inşallah pişman olmam yorumlara baktım çoğu kişi memnun

Toplamda 6-7 kutu Optimum Gold, 1 Kutu Dymatize iso 100 ve 1 kutu nitrotech kullanmış biri olarak ilk kez bu ürünü aldım. Son aldığım optimumda tad farkı vardı, bildiğiniz çikolata aroması çok azdı. Tadın farklılığı önemli değil ancak tadda kutudan kutuya fark olabiliyorsa demekki içerikde de bir fark olabilir o yüzden optimuma güvenim sarsıldı. Bu arada tüm optimum goldları ****** den alıyorum o yüzden sahte olması imkansız. Bodybuilding com da yaptığım araştırmaya göre bu ürün kalite olarak optimumla oldukça yakın, servis başı BCAA oranı çok az daha fazla. Bu kampanyalı fiyatlada oldukça uyguna geliyor. Kullanmadım ancak yaptığım araştırmalar ürün kalitesi hakkında oldukça iyi bir izlenim verdi diyebilirim. Dymatize iso-100 le birlikte piyasadaki en iyi 1-2 wheyden biri olduğunu düşünüyorum.

Tad konusunda benim de büyük sıkıntım var. Garip bir tad bırakıyor ağızda, biraz iğrendiriyor beni açıkcası. Keşke almasaydım diyecek duruma geldim tad yüzünden

Neler neler yiyoruz. Her allahin gunu yulafiydi yumurtasiydi tavuguydu. Acikcasi bu destek urunlerinin tadı kötü ciksada hic umursamıyorum.mide midelikten cikti. Atiyorum ağza yutyrm bitti gitti :)

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

Arkadaşlar ürünün chocolate creme aromalısı bu gün elime geçti. Üründe hiçbir kötü koku yok. Tadı gerçekten müthiş Optimumdan da bsn den de kesinlikle iyi bana kalırsa. Ayrıca topaklanma hiç yok. Yeni başladığım için performansa yorum yapamıyorum. Yukarda yazılan tad ve koku ile ilgili yorumlara çok şaşırdım gerçekten kullandıktan sonra. Boşuna çekinmişim ürün harika:)

aranıza yeni katıldım birşey sormak istiyorum bu ürünü yeni aldım ama verimli nasıl kullanabilirim yardımcı olurmusunuz ? spor salonuna 2 aydır gidiyorum bu ürünü nasıl kullanmalıyım antrenman olmayan günlerde kullanılmalı mı?

Şuan kullanıyorum öncesinde optimum kullanmıştım vanilyalı tadı da harika hatta çok tatlı suyu az koyunca iyice tatlı oluyor. Açıkçası memnun kaldım. Ama her seferinde farklı marka kullanıcam. Yani bi markayı üst üste kullanmanın bi mantığı yok. Belki başka bi marka bana daha iyi gelecek. Ama hem fiyat hem kalite on numara toz :)

Bugun yeni bir paket Nitrotech almak icin magazaya gittigimde bunu onerdiler bir de bunu deneyin diye. Dedim bir bakayim, yarin obur gun alirim. Etkisi falan tamam da tat konusunda bu kadar degisik yorumlarda bulunmasi kafa karistirdi. Tamam tadi icin almiyoruz da igrenerek de icmeyelim koca pakedi. :D:D Siz ne dusunuyorsunuz?

Nitrotech mi bu mu sizce ?

Ürün yine kampanyada. 300gr kreatin + prostar 200tl.
her supplement aşağı yukarı aynıdır kas gelişiminden supplementlerin oranı çok az .bu kadar önemsememek lazım kesenize uygun kampanyada ne varsa onu alın kullanın ciddi şekilde kas gelişimi istiyorsanız her gün protein oranı yüksek lifli vitaminli karbonhidratlı besinler tüketin..mesela günde en az yarım kilo tavuk yahut balık eti kesinlikle 1 litre süt yulaf yumurta yiyebildiğiniz kadar vitamin açsıından zengin meyveler sebzeler bunları tüketin supplemente verceniz paraya 200 lira civarı vererek alcağınız etkiye 200 liralık tavuk göğsü alıp yesen daha mantıklı :D yani demem o ki supplement alıosanız bu beslenmeyi uygulayabilcekseniz alın eğer uygulayamıcaksanız supplemente verilen para çöpe gitmiş olucak o parayla doğal besin maddeleri almak daha mantıklı

her supplement aşağı yukarı aynıdır kas gelişiminden supplementlerin oranı çok az .bu kadar önemsememek lazım kesenize uygun kampanyada ne varsa onu alın kullanın ciddi şekilde kas gelişimi istiyorsanız her gün protein oranı yüksek lifli vitaminli karbonhidratlı besinler tüketin..mesela günde en az yarım kilo tavuk yahut balık eti kesinlikle 1 litre süt yulaf yumurta yiyebildiğiniz kadar vitamin açsıından zengin meyveler sebzeler bunları tüketin supplemente verceniz paraya 200 lira civarı vererek alcağınız etkiye 200 liralık tavuk göğsü alıp yesen daha mantıklı :D yani demem o ki supplement alıosanız bu beslenmeyi uygulayabilcekseniz alın eğer uygulayamıcaksanız supplemente verilen para çöpe gitmiş olucak o parayla doğal besin maddeleri almak daha mantıklı
beslenmem zaten dört dörtlük diyebiliirim. wheyi sadece antrenman günleri ant sonrası için alıyorum (2.5 yıldır çalışıyorum ve ağır çalıştığım için ihtiyacım oluyor.)

kıyas yapmamın sebebi nitrotechten önce on whey kullandım, on whey resmen çöptü. nitrotech çok iyi bir üründü.

Back
Yukarı