arkadaşlar herkese merhaba ben 7-8 yıl öncesine kadar vucut çalıştım biraz daboks buna bağlı abrtılı olmayan ama göze görülen oranda bir vucut yapmıştım mesleğim dolayısylla uzun süre spor yapamadım ve doğal olarak çok kilo aldım ..kilo verdiğim zamn kaslarımdan da gidiyor bu amaçla bir spor salonuna başladım 2-3 ay oldu ancak göbekteki (en fazla)ve diğer bölgelerdeki yağlarımdan bir türlü kurtulmayı beceremedi..bulunduğum taşra ilinde sadece bir spor salonu var ve pek tecrübeli değiller açıkcası ..şimdi kaslarımı kaybetmeden ve kütlelerini artırarrak göbekten kurtulmam için nasıl bir proğram uygulamalıyım ve salondaki çalışan genç çoçuklar amino kullanmalısın abi diyorlar bu amino 3001 yağ yakıcı mı ne işe yarar eskiden bu kadar yaygın değildi bunlar cevaplama zahmeti gösteren arkadaşlarıma ve kardeşlerime şimdiden telekkür ederim...allah razı olsun derim..boy176 kilon 85.5 ...
Amino 3001 yağ yakıcı değil , protein sentezini arttıran ve vucudumuzda zaten bulunan yapı taşları.Yağ yapmadan kas kütlesi almanıza yardımcı olur ama kilo verdirmez , deneyimli hocalarımız bu konu ile ilgili sizi daha iyi aydınlatır , zaten forumda araştırma yaparsanız konu ile ilgili detaylı bilgi bulursunuz.
Yağ yakmak istiyorsanız , Amino Acid yerine L-Carnitine ürünler kullanabilirsiniz, direk yağ yakmaya yönelik , tabi kullanım şekli önemli , bir yandan da cardio yapmanız gerekiyor daha çok koşu , bisiklet gibi çalışma proğramları .Forumda araştırma yaparsanız size uygun yağ yakmaya yönelik bir proğram bulabilirsiniz.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:22 ----------
Ben body çalışmalarına yeni başladım hocam amino asit almamı söylüor ama zaten Ramazan ayında bırkıcam böyle kısa süreli kullanıp bırakılınca bir yan etkisi olurmu?(cvp yazarsanız sevinirim)teşekkürler
Forumları araştırırsanız , yeni başlayanlar için Supplement(ek besin) kullanımı ilk 3 aydan önce önerilmez,eğer belirli bir süreyi aşmadıysanız , supplement kullanmadan antrenmanlarınıza devam edebilirsiniz.
Eğer illa ki Amino Acid alıcam diyorsanız da belirli bir süre kullanmadan etkisini hissedemezsiniz , kutuyu bitirene kadar kullanacaksanız başlayın , düzenli antrenman çok önemli , " kullanıp bırakma olayına gelince " , bu ürünlerin yan etkileri doğru kullandığınız sürece yoktur , kullanıp bırakınca da söz konusu olmaz.Kısa süre kullanıp bırakmadan olusacak tek yan etki , verim alamamanız olacaktır
Doğru kullanmanın açılımı ise abartmadan , size uygun olacak miktarda kullanmak. Bunu da hocalarınız size uygun şekilde reçete edecektir diye düşünüyorum , forumları araştırırsanız her türlü bilgiye ulaşma şansınız var.