Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
ben amino 3001 kullanıyorum fakat bir arkadasım 2 ay kullanıp 1 ay ara vermem gerektiğini söyledi bu konuda bir bilgisi olan varsa açıklaya bilirmi

yaa bana yardımcı olurmusunuz... ben 17 yaşındaım yaklaşık 1 sene kadar bady yaptım ... yaklaşık bi 10 kilo falam var elinde universal 3001 var bunula hem kilo verip hem vicudu biraz daha düzenleye bilirmiyim?

sevgili env,

arkadaşın büyük ihtimalle karaciğer, böbrek vs. dinlendirmek adına söylemiştir ara vermen gerektiğini.

sevgili osy,

3001 direkt kilo vermeye yönelik bi ürün diil. içinde l-carnitine var biraz ama esas olarak bu ürün bir amino asit desteğidir. sağlam beslenme ile faydasını görebilirsin. zaten vg doğal olarakta kilo vermene ve vücudunu düzenlemene yardımcı olur. vücudunu düzene sokman iyi çalışma, iyi dinlenme, iyi beslenme ve gerekli ek besin desteğini doğru zamanlamayla almaya bağlıdır.

• Like
Reactions: env
ya araştırıorum işte size soruorum? ben karar verdim sabah koşucam 1 ay boyunda akşam da salonda işte de programıma devam... olur demi?

o zaman bana kalırsa kreatin şu anda sana çok lazım değil derim. hatta 3001 yerine pro. tozu kullan derim. amino da kullanacaksan hemen antrenman sonrası için likit amino öneririm.

slm
boyum 188 kilom 74
taekwondo hocam bana 84 kilo olmamı önerdi.amino 3001 bana 10 kilo aldırır mı?
aldırırsada kaç kutuda aldırır?

amino 3001 beni daha güçlü, hantal mı yoksa daha hızlı, güçlü mü yapar.

haftada 3 kez 30 dk %70 tempoyla koşuyorum koşmadan önce ve sonra kaç tane kullanmalıyım?

haftada 3 kez 1 gün arayla 2 saat idman yapıyorum önce ve sonra kaç tane kullanmalıyım.

her kutuda oranı artıtmalımıyım?

süreklimi yada nekdar arayla kullanmalıyım?

idman ve koşu dışında kullanmalımıyım?

şimdiden tşk.

sevgili game ovar ilgin için tşk ederim

amino asitinin ne olduğunu okudum.kas onarımı ve kasları besliyen bir yapı taşı olduğunu öğrendim.
yani kas oranını artırarak kilo aldırıyor değil mi?

ben 1 kutuda alırmıyım diye bir şey demedim uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum.
sadece bunu kaç kutuda alırım?kullanım şeklimin ve kas üzerisinde etkisini sordum?

son olarak ayda 2 kilo alsam 5 ayda 10 kilo alırım buna muzice mi diyorsun?
hadi 2 kiloyu bıraktım 1 kilo aldırsın 10 ayda alıyım 10 kiloyu

şimdiden tşk

arkadaşlar konu ile alakası yok biliyorum ama 1 hafta once **********'ten bu ürünü aldım sadece 8 tablet kullandım şimdi yurtduşına cıkmak zorundayım ve uzun süre yurtdışında calışacagım yanında tablet kutusu gelmişti özel 50 tl ye satıyorum sadece 8 tablet kullanıldı düşünen arkadaşlar için pm ile ulaşsın 2 haftam var

arkadaşlar herkese merhaba ben 7-8 yıl öncesine kadar vucut çalıştım biraz daboks buna bağlı abrtılı olmayan ama göze görülen oranda bir vucut yapmıştım mesleğim dolayısylla uzun süre spor yapamadım ve doğal olarak çok kilo aldım ..kilo verdiğim zamn kaslarımdan da gidiyor bu amaçla bir spor salonuna başladım 2-3 ay oldu ancak göbekteki (en fazla)ve diğer bölgelerdeki yağlarımdan bir türlü kurtulmayı beceremedi..bulunduğum taşra ilinde sadece bir spor salonu var ve pek tecrübeli değiller açıkcası ..şimdi kaslarımı kaybetmeden ve kütlelerini artırarrak göbekten kurtulmam için nasıl bir proğram uygulamalıyım ve salondaki çalışan genç çoçuklar amino kullanmalısın abi diyorlar bu amino 3001 yağ yakıcı mı ne işe yarar eskiden bu kadar yaygın değildi bunlar cevaplama zahmeti gösteren arkadaşlarıma ve kardeşlerime şimdiden telekkür ederim...allah razı olsun derim..boy176 kilon 85.5 ...

Ben body çalışmalarına yeni başladım hocam amino asit almamı söylüor ama zaten Ramazan ayında bırkıcam böyle kısa süreli kullanıp bırakılınca bir yan etkisi olurmu?(cvp yazarsanız sevinirim)teşekkürler

arkadaşlar herkese merhaba ben 7-8 yıl öncesine kadar vucut çalıştım biraz daboks buna bağlı abrtılı olmayan ama göze görülen oranda bir vucut yapmıştım mesleğim dolayısylla uzun süre spor yapamadım ve doğal olarak çok kilo aldım ..kilo verdiğim zamn kaslarımdan da gidiyor bu amaçla bir spor salonuna başladım 2-3 ay oldu ancak göbekteki (en fazla)ve diğer bölgelerdeki yağlarımdan bir türlü kurtulmayı beceremedi..bulunduğum taşra ilinde sadece bir spor salonu var ve pek tecrübeli değiller açıkcası ..şimdi kaslarımı kaybetmeden ve kütlelerini artırarrak göbekten kurtulmam için nasıl bir proğram uygulamalıyım ve salondaki çalışan genç çoçuklar amino kullanmalısın abi diyorlar bu amino 3001 yağ yakıcı mı ne işe yarar eskiden bu kadar yaygın değildi bunlar cevaplama zahmeti gösteren arkadaşlarıma ve kardeşlerime şimdiden telekkür ederim...allah razı olsun derim..boy176 kilon 85.5 ...

Amino 3001 yağ yakıcı değil , protein sentezini arttıran ve vucudumuzda zaten bulunan yapı taşları.Yağ yapmadan kas kütlesi almanıza yardımcı olur ama kilo verdirmez , deneyimli hocalarımız bu konu ile ilgili sizi daha iyi aydınlatır , zaten forumda araştırma yaparsanız konu ile ilgili detaylı bilgi bulursunuz.

Yağ yakmak istiyorsanız , Amino Acid yerine L-Carnitine ürünler kullanabilirsiniz, direk yağ yakmaya yönelik , tabi kullanım şekli önemli , bir yandan da cardio yapmanız gerekiyor daha çok koşu , bisiklet gibi çalışma proğramları .Forumda araştırma yaparsanız size uygun yağ yakmaya yönelik bir proğram bulabilirsiniz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:22 ----------

Ben body çalışmalarına yeni başladım hocam amino asit almamı söylüor ama zaten Ramazan ayında bırkıcam böyle kısa süreli kullanıp bırakılınca bir yan etkisi olurmu?(cvp yazarsanız sevinirim)teşekkürler

Forumları araştırırsanız , yeni başlayanlar için Supplement(ek besin) kullanımı ilk 3 aydan önce önerilmez,eğer belirli bir süreyi aşmadıysanız , supplement kullanmadan antrenmanlarınıza devam edebilirsiniz.

Eğer illa ki Amino Acid alıcam diyorsanız da belirli bir süre kullanmadan etkisini hissedemezsiniz , kutuyu bitirene kadar kullanacaksanız başlayın , düzenli antrenman çok önemli , " kullanıp bırakma olayına gelince " , bu ürünlerin yan etkileri doğru kullandığınız sürece yoktur , kullanıp bırakınca da söz konusu olmaz.Kısa süre kullanıp bırakmadan olusacak tek yan etki , verim alamamanız olacaktır :)
Doğru kullanmanın açılımı ise abartmadan , size uygun olacak miktarda kullanmak. Bunu da hocalarınız size uygun şekilde reçete edecektir diye düşünüyorum , forumları araştırırsanız her türlü bilgiye ulaşma şansınız var.

abiler yaş 16 boy 178 kilo 73 kol 37 cm yaklaşık 1 senedir uğraşıyorum 3100 nasıl tavsiye edermisiniz veya tavsiye ediceğiniz bir marka warmı

universal 3001 benim kullandığım en iyi 2-3 amino asitten biri gerçekten inanılmaz etkileri var.yalnız 160 tablete 98 milyon vermek biraz pahalı gelebilir.ben 6 spordan önce 6 tanede spordan sonra şeklinde kullandım ve 2 kutu sonunda vucudumun heryerinden en az 1 cm attı ve zorlandığın zamanda verdiği güçte güzel.pumpta alabiliyorsun.maddi durumun yerindeyse 2 kutu kullanmanı tavsiye ederim..(Y)
tabi bunların yanında beslenme ve dinlenme konusuna dikkat etmelisin..

arkadaşlar bende turıyeden herkezın adlıgı bı sıteden 3001 aldım onceden 2 kutu bıtırmışdım bu 3 kutuydu 7 8 tablet kullandım ama su an bobreklerımde taş oldugu ıcın kullanamıyorum.benım bobreklerde her 2 senede bı tas bırakıo yanı amınoyla alaksı yok ama doktor kullanma şimdilik dedi.isteyen olursa 60 lıradan verrım faturasıda vardır.herkeze ıyı pump lar ;);));

Universal Amino 3001 almayı düşünüyorum.1.75 boy 69 kiloyum.Antreman öncesi 2 tablet antreman sonrası 2 tablet yani 4 tablet atmamı önerdi hoca.Antreman olmadığı günlerde 2 tablet at dedi.Acaba bu uygunmuydur benim için?

• Like
Reactions: uzk
Back
Yukarı