Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kırıp yutcam artık komple toz yapıp içerim yutcaz diye gebercez sonunda iki ürünüde kullandım bende isal olmadı arkadaşım aminoda olur mu bilmiyorum ama senin bünyede yapmış olabilir belki
Ben Antreman Öncesi 3 Antreman Sonrası 3 Şekilde Alıyorum , Alırken 3 taneyi agzıma atıp Onları 10 15 arası parcaya gelene kadar iyicene kırıyorum sonra 1 litre su ile içiyorum.
Herkes yutma problemi yaşıyor bu aminoda ama yarım litre su bitmeden 3 tane hapı rahat yutabiliyorum. Zor yutma durumunu biraz da kişinin hapın boyutunu gördüğünde korkmasına bağlıyorum. Dilin arka tarafına dik olarak koyup suyla aldığınız zaman direk mideye doğru yol alıyor. Ayrıca 3 aydır kullanıyorum bu amino asiti ve boğulma tehlikesiyle karşılaşmış değilim Şunu da belirtmek isterim ki bu sporda kullanmaya başladığım ilk amino asit ve gayet memnunum.
Az önce bu üründen sipariş ettim. Öncesinde sadece Optimum Whey Protein kullanıyordum. İdman 1 saat önce ve idmandan hemen sonra. Amino'da pazartesi elime geçer. İkisini aynı anda nasıl kullanırsam daha iyi verim alırım. Ayrıca sabah ve akşam çalışmayı düşünüyorum?
Bence ilk olarak beslenme programı yap. Daha sonra kılona göre ne kadar protein alacagını hesapla. Sabahları mutlaka protein tozunu iç . 1-2 servis ne kadar ihtiyacın varsa. Eğer beslenmen sıkıysa idmandan önce veya sonra amino ya da protein tozu almana gerek yok . Protein tozunu sadece sabah ihtiyacın olan mıktarı kadar kullanıp, gece yatmadan öncede 4-5 tane amıno asıt içmen gayet faydalı olacaktır. Ama sakın unutma fazla protein vücutta yağ olarak depolanır, bu yüzden günlük karşılaman gereken protein miktarını aşmaman gerekli! İyi sporlar...
Amoni 3001'i kullanıyorum arkadaşlar ve ishal falan yapmıyor, protein tozunun ishal yaptığı arkadaşlar rahatlıkla kullanabilirler. Ben size meyve suyunu tavsiye ediyorum, bir bardak meyve suyuyla 5 tane aminoyu rahat yutabiliyorsunuz. At ağza bir tane çiğne bir yudum meyve suyu küt aşağıda hem ağızda iğrenç olmuyor böylelikle
Arkadaşlar bu amino ne kadar sürede etkisini gösteriyor? Ben 12'sinde başladım. Amino'ya da 15'inde başladım. İdmanda 30 dk önce 4 hemen sonra da 4 tane içiyorum. Amino'dan 1 saat sonrada protein içiyorum.
Acaba idmandan önce 4 amino ve hemen sonrasında 450mm protein mi içsem su ile? 1 saat sonrada 4 amino? Hangisi daha verilim olur. İdmanım akşam 18.30'da.
Antremanden yarım saat 45 dk once aldıgım icin okadar suyu antremana kadar mutlaka tuvalete gidip boşaltım yapıyorum ondan pek rahatsız etmiyor.Tek rahatsızlıgı Eger karnın toksa icindeki carnitine Acaip bir bulantı yapıyor ( normal bulantıdan farklı bir bulantı ).Onun dışında bir sorun teşkil etmiyor
bu ürün söylendigi kadar etkili mi kullanmayi düsünüyorum ama sanki biraz pahali geldi bana 160 tablet anca iki hafta yeter almanyada bir kutusunun fiyati 32,90€=71ytl iki kutu almayi düsünüyorum ama pahali o fiyata 300tabletlik aminolar satiliyor
yarın ürün elimde olacak,bunu optimum whey ve kreatin monohidrat ile beraber kullanacağım bakalım 1 ayda ne gibi bir sonuç vercek.hoşuma giderse sürekli kullanırım.
arkadaşlar vallahi yutması ölüm gibi,ilk sefer bi tanesini tek seferde yutabildim ama sonra 4 e bölerek kullanmaya başladım,işkence gibi keşke 1900 alsaydım