sniperhakan
Üye
universal 3001 in yanına optimum whey sipariş verdim 2352 gr lıktan bakalım nasıl bir kombine olacak
bişeyi çok merak ediyorum. universal amino 2700 ile 3001 arasında benm bildiğim sadece tabletlerin gramaj değeri olarak fark var. yani içerikleri aynı. yanılıyormuyum?
peki sizce hangisini kullanmalıyım. amino 2700 mü? yoksa 3001 mi? 2 aydır body yapıyorum. daha oncede 7 ay yapmıştm.
Arkadaslar bende aldim ama sizlerin yorumlariniza dayanarak aldim insallah güzel sonuclar verir
Universal 2700 den sonra 3100 ün de üretimine son verdi. Artık sadece 1000, 1900 ve yeni ürün 2250 var. Sahteleri piyasada türeyebilir. Elde kalanları güvenilir yerlerden temin etmekte fayda var.
hangi kaynaktan aldın bu bilgiyi ve ne zaaman üretimine son verildi ? şimdi alıcaklarımız elimizde patlamasın ona göre bilgilenelim
Universal Nut. kendisinden. Birçok sitede de üretimine son verildiğini görebilirsin. Kendi sitelerinden de kaldırdılar. Şu an alacakların nasıl elinde patlayabilir onu anlamadım.
Herkesin yorumu değişik ama bence gerek yok zaten optimum whey sağlam aminoacid profiline sahip..üstüne amino kulanmak mutlaka artı olur ama kullanmassan bişey kaybetmessin..bence forumu daha iyi okuyup başka kombineler yap..optimum whey+.... gibioptimum %100 whey protein kullanıyorum.bu ürünü wheyle beraber kullansam bir etkisi olurmu yada whey kullanıyorsam gerek varmı almama.wheyle beraber destekleyici ne kullanabilirim tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar.1.76 boy 82 kiloyum kol:38
Herkesin yorumu değişik ama bence gerek yok zaten optimum whey sağlam aminoacid profiline sahip..üstüne amino kulanmak mutlaka artı olur ama kullanmassan bişey kaybetmessin..bence forumu daha iyi okuyup başka kombineler yap..optimum whey+.... gibi