Universal Amino 3001

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.792
aslında daha yeni başladıysan wheyden başka bir şey öneremem...craetini ben tercih etmiorum ama kullananlar var...benim sana tavsiyem universalin animal pakini kullanman wheyin yanında..pre workout ürünlere bence başlama eğer yeniysen çünkü limitlerini zorlamadan bole ürünlere gerek yok...son olarak eğer yeniysen optimum whey+animal pak en mantıklısı

animal niitro ve animal cuts da beraberinde alsam nasıl olur nedersin wheyle beraber

animal cutsa falan hiç ama hiç gerek yok eğer gerçekten çok ama çok yağlı değilsen ve yeni başladıysan..ayrıca nitro ve whey beraber olabilir ancak zaten optimum whey çok sağlam aminoprofiline sahip..nitroya gerek kalmıo..animal pak ise sağlam bir multivitaminden çok öte bir ürün her sene birinci seçilior yarışmalarda..yeni başlayan biri için bence whey hariç herşey saçma..animalpak + optimum birbirini çok ii tamamlıor ve bir beginner için fazlasıyla ideal bir kombinasyon...başka arayışlara girme hiç bunlar sana yeter de artar..sen düzgün beslen ve sağlam antrenman yap şimdilik uzun bir süre daha sonra forumları okuyup kendin karar veririsin zaten...nitroyu ben 2yıl önce kullandım eğer paketleri ikişer ikişer kullanırsan faydalı olur ancak optimum varken ona hiç gerek yok bence..nitronun reklamları seni kandırmasın..nitro çok da mükemmek değil yani!!!

merhaba ben 22 yaşındayım 4 aydır vücut geliştirme yapıyorum bugün 1kg nitro full wheh protein aıldım birde nitro full amino 3100 aldım 325tabletlik bunun ikisini braber kullanmamın zararı olurmu.birde amino3100 hapları çok büyük yutmam mümkün değil ezip suyla karıştırıp içsem olurmu.bazı hapları çiğnemek ezmek direk beyne etki yapabiliyo nolur bana yardımcı olunyanlış bişey yapıp sakata gelmyim

merhaba ben 22 yaşındayım 4 aydır vücut geliştirme yapıyorum bugün 1kg nitro full wheh protein aıldım birde nitro full amino 3100 aldım 325tabletlik bunun ikisini braber kullanmamın zararı olurmu.birde amino3100 hapları çok büyük yutmam mümkün değil ezip suyla karıştırıp içsem olurmu.bazı hapları çiğnemek ezmek direk beyne etki yapabiliyo nolur bana yardımcı olunyanlış bişey yapıp sakata gelmyim
sonuçta whey haplarının da,protein tozlarının da temel içerikleri aminoasitler...bu yüzden beraber kullanımının zararı olmaz...ama bence herzaman kaliteli bir whey protein tozun varsa aminoaittabletlerine gerek duymamalısın..ancak kullanmanın da zararı olmaz..ama tabiiki 2sini kombine etmen sana + avantaj sağlar ancak sadece whey gayet yeterlidir zaten..ilerde başka kombinasyonlara gidebilirsin..ben de ilk protozunu 3 aydan sonra aldım..protozu+aminokombinesi ben de yaptım ama çok da fazla değişimler bekleme..ama sana tavsiyem şudur artık almışsın nasıl olsa bunları... amino tabletlerini öğünlerden 15-20 dk evvel suyla 3er tablet şeklinde alman..yutmak zor ise kırıp da alabilirsin o da olmuorsa ağzına at iğrenmeden çok çiğne küçült suyla yut..birşey farketmez..çünü bunlar ilaç değil..asıl yapman gereken antrenmanda sonraki 1-1.5 saatlik dilim içerisinde vücuduna en az 30-40 grlık proteini sokman..bu süre sindirim için az olduğundan suyla wheyi karıştırıp içmen tavsiye edilirki yarım saat içinde kasların proteine doysun..amino hapları daha hızlı karışır kana ancak kası doyurmada yetersiz kalırlar bu yüzden amino tabletleri eskisi gibi tercih edimiyor dünyada..

salon hocası satıyo bunlardan demeki maksat para bana ikisini birlikte önerdi.bide protein tozuyla aminoyu alacağım zamanı tam anlıyamadım.ben saat 19:00 da ymeğimi yiyorum saat 22:00 gym'e gidiyorum 1,5 saat çalşıyorum protein tozuyla hapı ne zman alayım söyleyebilirmisiniz acaba.bu arada iyi ki varsınız bilgilerinizle bizlere yardımcı oluyosunuz

salon hocası satıyo bunlardan demeki maksat para bana ikisini birlikte önerdi.bide protein tozuyla aminoyu alacağım zamanı tam anlıyamadım.ben saat 19:00 da ymeğimi yiyorum saat 22:00 gym'e gidiyorum 1,5 saat çalşıyorum protein tozuyla hapı ne zman alayım söyleyebilirmisiniz acaba.bu arada iyi ki varsınız bilgilerinizle bizlere yardımcı oluyosunuz
amino ve protozunun beraber alımı hakkında birçok yazı var forumda..bence beraber kullanım çok mantıklı bir kombinasyon değil..ama alınmasın diye birşey diyemem..benim de spor hocam elindeki aminoları,protozlarını bana kakalayıvermişti zamanında..ayrıca forumu daha iyi incelersiniz daha iyi ve daha ucuza alabileceğiniz supplementları görürsünüz..sporsalonunda bunu satanlar genelde kazık atıyor..spor biterbitmez 4 tableti suyla götür..eve gidince 2 kaşık protozunu suya karıştırıp çakabilirsin..ama antrenman saatin kötü bir saat bunları yaptıktan bi süre sonra sağlam bir öğün de yemelisin..ayrıca her öğünden 15-20dk evvel 3 tablet amino at ağzına..bunun yanında antrenmandan 45dk evvel suyla protozu iç yine bence..bunlar sana kalmış forumda bunlar yazıyor..hem buranın konusu değil bunlar,konu sapıyor..özelden mesaj atabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum ama ben spor hocası ayrıca da diyetisyen değilim...

Universal Nut. kendisinden. Birçok sitede de üretimine son verildiğini görebilirsin. Kendi sitelerinden de kaldırdılar. Şu an alacakların nasıl elinde patlayabilir onu anlamadım.

Lütfen yanliş yönlendirmeyelim. Universal Nutrition firmasından almış olduğum cevabı forumda paylaştım. Acaba Universal Nutritiondan kiminle görüştünüz, çok merak ediyorum ???

birsey sormak istiyorum bir cok yorum okudum cogunluk olumlu bakmıs bu aminoya ve bende bunu almaya karar verdim peki hardline bipro proteinle birlikte alinabilicek birseymi yoksa 2sinden 1 ine gerek yokmu

birsey sormak istiyorum bir cok yorum okudum cogunluk olumlu bakmıs bu aminoya ve bende bunu almaya karar verdim peki hardline bipro proteinle birlikte alinabilicek birseymi yoksa 2sinden 1 ine gerek yokmu

ikisini birlikte kullanman tabiki çok daha iyi olacaktır.bipro da 3001 de kendini kanıtlamış mallar.

arkadaşlar 180 boyunda 79 kilodayım ve optimum whey gold ile beraber kullanacağım bunu acaba günlük kaç tablet almam yararlı olur 2 aydır çok sıkı bir şekilde çalışıyorum...

aRkadaşlar bir şey soracağım.ben 16 yaşında bir boksörüm.ama kas yapmak istiyorum.doğal yöntemlerle de baya bir uzun sürüo.onun için amino asit ve kreatin kullanmak istiyorum.arkadaşımın önerisi var.üniversal 3001 ve hardline TKM önerdi.Sorum ikisini bir arada nasıl kullanmalıyım.Sizce işe yarar mı.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:15 ----------

cevabınız yok mu ...:D
weightlifter
bench_O

Creatine olarak daha iyi bişey kullanabilirsin. Universal'ın ve özellikle ultimate'in creatine lerine bak derim. Kullanımı soruyosan 80 kilo altıysan amino için 3 antreman öncesi 3 antreman sonrası. Creatine için ilk hafta yükleme söz konusu ondan sonraki kullanım sana kalmış ben olsam 5 gr antreman öncesi 5 gr antreman sonrası kullanırdım.

Back
Yukarı