animal nitro ile creatin kullanılır hemde sağlam sonuç alınır düzgün beslenmeyle.. illa animal diyorsanız ve creatin diyorsanız,pump ve nitro ikilisi gayet iyidir..ama cuts ile pump hakikaten çelişkili ürünlerdir...creatin ve yağ yakıcılar bir arada kullanılmaz..cuts sağlam definasyon zamanları içindir tabii ki sağlam kas kütleniz var ise..pumpta ise creatin vardır güç ve volume de artış yaratır,daha çok bulk dönemi içindir..1-2 yıllık bodycilerin definasyonla kaybetçek zamanları yoktur onlar hep bulk peşinde olmalıdır..tabii hedefe göre değişir..
biryandan hacim kazanıp bir yandan da yağ yakmak istiorsun..bu zor ve zaman alır..
nitro,cuts animal pak olabilir ama pumpı oraya koymayın onun yeri ayrı...paki kahvaltıyla,cutsı antrenman öncesi,nitroyuda antrenman sonrası kullanabilirsin...ben tamda bunu yapmak istiyorum nitro ile cuts tamda bunun için değilmi aslında ? şuanda elimde pak var kutuda daha yarısından fazlası duruyor biraz ara verip 3 lü kombine yapsam daha mı iyi olur istediğim şey için
evet bu dediğin tam bir muamma adamların sitesinde senin dediğin gibi yazıo ancak ben geçen yıl kullandığımda tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı olmasına rağmen arkasında ingilizce yazısını kapatarak türkçe önce toz sonra nitro diordu ve biz de o hatayı yapıorduk..urunun kendı sıtesındekı (proteın tozu ıle bırlıkte) kullanım onerısı "Eğer antrenman sonrası protein tozu kullanıyorsanız Animal Nitro'yu protein tozunu içtikten 45 dakika kadar sonra alınız." degıldır.
"anımal nıtroyu aldıktan en az 30-45 dk sonra proteın tozunu ıcınız" dır.
animal cuts aldım içinde mavi kırmızı sarı mavi beyaz haplar var doğru mu
evet doğruevet bu dediğin tam bir muamma adamların sitesinde senin dediğin gibi yazıo ancak ben geçen yıl kullandığımda tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı olmasına rağmen arkasında ingilizce yazısını kapatarak türkçe önce toz sonra nitro diordu ve biz de o hatayı yapıorduk..