Universal Animal Nitro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.252
animal nitro ile creatin kullanılır hemde sağlam sonuç alınır düzgün beslenmeyle.. illa animal diyorsanız ve creatin diyorsanız,pump ve nitro ikilisi gayet iyidir..ama cuts ile pump hakikaten çelişkili ürünlerdir...creatin ve yağ yakıcılar bir arada kullanılmaz..cuts sağlam definasyon zamanları içindir tabii ki sağlam kas kütleniz var ise..pumpta ise creatin vardır güç ve volume de artış yaratır,daha çok bulk dönemi içindir..1-2 yıllık bodycilerin definasyonla kaybetçek zamanları yoktur onlar hep bulk peşinde olmalıdır..tabii hedefe göre değişir..

animal nitro ile creatin kullanılır hemde sağlam sonuç alınır düzgün beslenmeyle.. illa animal diyorsanız ve creatin diyorsanız,pump ve nitro ikilisi gayet iyidir..ama cuts ile pump hakikaten çelişkili ürünlerdir...creatin ve yağ yakıcılar bir arada kullanılmaz..cuts sağlam definasyon zamanları içindir tabii ki sağlam kas kütleniz var ise..pumpta ise creatin vardır güç ve volume de artış yaratır,daha çok bulk dönemi içindir..1-2 yıllık bodycilerin definasyonla kaybetçek zamanları yoktur onlar hep bulk peşinde olmalıdır..tabii hedefe göre değişir..

animal cuts la creatine kullanılamaz mı (tabi diğer suppl de var whey glut animal nitro)

yağ yakıcılar kaslarındaki suyu atar ve vücudu define bi şekilde gösterir..creatin ise kaslarda su toplatır..kasın yapısı önemli miktarda proteinden ve birazda sudan oluşur...bu konu daha ayrıntılı anlatılabilir ancak creatin güç ve volume içindir..yağ yakıcıların durumu farklı...seb biryandan hacim kazanıp bir yandan da yağ yakmak istiorsun..bu zor ve zaman alır..forumda daha önce bu konu konuşuldu...bence sen illede yağ yakıcı kullanacaksan,creatini iptal et derim...ama forumda başkalarına da sorabilirsin...

biryandan hacim kazanıp bir yandan da yağ yakmak istiorsun..bu zor ve zaman alır..

ben tamda bunu yapmak istiyorum nitro ile cuts tamda bunun için değilmi aslında ? şuanda elimde pak var kutuda daha yarısından fazlası duruyor biraz ara verip 3 lü kombine yapsam daha mı iyi olur istediğim şey için

ben tamda bunu yapmak istiyorum nitro ile cuts tamda bunun için değilmi aslında ? şuanda elimde pak var kutuda daha yarısından fazlası duruyor biraz ara verip 3 lü kombine yapsam daha mı iyi olur istediğim şey için
nitro,cuts animal pak olabilir ama pumpı oraya koymayın onun yeri ayrı...paki kahvaltıyla,cutsı antrenman öncesi,nitroyuda antrenman sonrası kullanabilirsin...
benim mantığıma göre yağ yakıcılar çok gereksiz ürünler profesyonel olmadığımız sürece ama ben hoca değilim..net şeyler söyleyemem...

urunun kendı sıtesındekı (proteın tozu ıle bırlıkte) kullanım onerısı "Eğer antrenman sonrası protein tozu kullanıyorsanız Animal Nitro'yu protein tozunu içtikten 45 dakika kadar sonra alınız." degıldır.
"anımal nıtroyu aldıktan en az 30-45 dk sonra proteın tozunu ıcınız" dır.

urunun kendı sıtesındekı (proteın tozu ıle bırlıkte) kullanım onerısı "Eğer antrenman sonrası protein tozu kullanıyorsanız Animal Nitro'yu protein tozunu içtikten 45 dakika kadar sonra alınız." degıldır.
"anımal nıtroyu aldıktan en az 30-45 dk sonra proteın tozunu ıcınız" dır.
evet bu dediğin tam bir muamma adamların sitesinde senin dediğin gibi yazıo ancak ben geçen yıl kullandığımda tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı olmasına rağmen arkasında ingilizce yazısını kapatarak türkçe önce toz sonra nitro diordu ve biz de o hatayı yapıorduk..

mythe anımal pak ,nitro ve cunt u kombine ettiğini ve iiyi sonuç aldığını söyledin kullanım şeklin nasıldı yanı hangisini nezaman alıyordun ayrıntılı yazarsan cok yardımcı olursun teşekkürler

aristokrat01 durum şudur.animal cuts sabah kalkar kalkmaz aç karnına alıyosun. kahvaltıdan 1,5 2 saar sonra animal pakı alıcaksın...antrenmandan önce (yaklaşık 25 30 dakika)bi paket cuts daha alıyosun.antrenmandan 30 dakika sonrada nitroyu alıcaksın.eğer protein tozu kullanıyosan kullandıın tozdan 2 saat sonra nitroyu almalısın.

animal cuts aldım içinde mavi kırmızı sarı mavi beyaz haplar var doğru mu

animal serisinin değişik kombinasyonları var ama bende kullandım mavi sarı kırmızı haplar yoktu. sarı ten rengine yakın renkler vardı. ama bu senınkının sahte oldugunu göstermez.

Bu arada animal nitro gercekten verdiğimiz paraya değiyor cutsla beraber kullanımda kesinlikle kullanılması gereken bir ürün kas kaybını önlemek açısından.

evet bu dediğin tam bir muamma adamların sitesinde senin dediğin gibi yazıo ancak ben geçen yıl kullandığımda tarım ve köy işleri bakanlığı onaylı olmasına rağmen arkasında ingilizce yazısını kapatarak türkçe önce toz sonra nitro diordu ve biz de o hatayı yapıorduk..
evet doğru
orijinal kutusunda da ilk başta hapları, en az 30-45dk sonrasında da, protein tozunu alın deniliyor

nitro

selamlar ben 5 ay sure ile surekli body calışmaktayım bu süre içerisinde her hangi bir takviye almadım ve su an vücudum dinlensin diye 10 gunluk bi ara verdim ve ara sonunda baslayacagım ve baslarkende ANIMAL NİTRO VE ANIMAL MAX KULLANACAGIM kullanacagım buyuk ihtimal ile ve gerekirse ANIMAL PAKTA alayım diye düşünmekteyim bu ürünleri bu şekilde kullanmam faydalı olurmu yada farklı bi tavsiyeniz varmı şimdiden tesekkurler vermiş oldugunuz ve vereceginiz bilgiler için:)

Back
Yukarı