Universal Animal Nitro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.252
Veyron dedi:
Ben 44 paketliğinden kullandım 1 kutu. Açıkçası hiç bir şey anlamadım placebo etkisi bile yapsa yeterdi oysaki.Kesinlikle whey le birlikte kullanmanızı öneririm benim gibi tek başına kullanırsanız yararını göremezsiniz muhtemelen.

Tam tersine ben suan cok memnunum
Antremandan 20 dk once ve antremandan 20 dk sonra kullaniyorum..Memnunum ama daha yeni basladim.

Tam tersine ben suan cok memnunum
Antremandan 20 dk once ve antremandan 20 dk sonra kullaniyorum..Memnunum ama daha yeni basladim.

memnunum derken ne gibi etkiler gördün.bende bi kutu kullandım ama damar genişletici özelliği dışında fazla b,i fark hissedemedim de

Animal nitro çok spesifik bir amino acid ürünü olmakla birlikte damar genişletici - vasodilatör - özelliği yoktur diye biliyorum ama dayanıklılık ve güç antremanları süresince kullanıldığında güç artışı sağladığından psikolojik olarak böyle bir etki yapıyor olabilir ama dediğim gibi kimyasal yönden vasodilatör bir ürün değil.

Anımal serisinden çok memnunum şahsen anımal,nitro,anımal pump, anımal cuts bunları sürekli kullanırım hiç bir problemde yaşamadım şükürler olsun herkeze tavsiye ederim...

Merhabalar, ben Animal nitro, Universal Nutrition GH-MAX 180 tb, ve Universal Nutrition Animal M stak ve hardline Bipro ve Creapure kombine etmek istiyorum. Bu kombinasyon hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim.
Saygılar, selamlar

Bence de animal serisi ile yapilacak her kombine basarili olur,herkese tavsiye ederim.

Merhaba Saydam, aslında benim takıldığım durum şöyle biraz daha açayım. Animal serisinden bende memnunum. Ve bildiğiniz gibi pahalı ürünler. Biraz idareli kullanmak düşüncesindeydim. Yani Animal nitro, Universal Nutrition GH-MAX 180 tb kullanırken, Animal M stak kullanmayıp daha sonramı kullansam diye düşündüm. Üçünü de aynı anda kullanmak daha iyi olur diyorsanız (tecrübelerinize göre) o şekilde de uygulayabilirim.
Fİkirlerinizi bekliyorum. Saygılar.

Universal gerçekten muhteşem bir ürün.Ancak Türkiye'de fiyatı çok pahalı.Hele animal serisi gerçekten abartı.Ama sonucu size garanti ediyor diyebilirim.

harika bir ürün vazgecemedigim tek suplement diyebilirim.... agırlık antremanından 5 dk evvel üzüm suyu ile kullanıyorum.. antreman bitiminden 10 dk sonra gene üzüm suyu ile kullanıyorum... temiz kas icin oldukca güzel... damarlanma müthis.... herkese tavsiye ederim

Herkese Merhabalar ;

Ben bu gün itibariyle animal cuts almıştım.Üzerini okuduğumda animal nitro ile kullanılmasının tavsiye edildiğini gördüm.Sonradan forumda da araştırınca dayanıklılık sporları yaparken,veyahut benim gibi fazla yağlardan kurtulup büyüme amacı olmadan define bir vücut elde etmek için yağ yakıcıların yanında aminoasitler de tavsiye ediliyor olduğunu gördüm.Sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir acaba? Şuan 97 kiloyum ve boyum 1.86 kadar ,hedeflediğim ise kısa sürede 90 ve 85-80 arasına inmek.Koşu ve düşük ağırlık çok tekrar bazlı dayanıklılık antremanları yapmayı düşünüyorum.Bu iki ürünü kombine etmem mantıklı olur mu? Animal Nitro kas yıkımını engelleyip sadece yağ yakma konusunda beni hedefe yaklaştırır mı?

animal cuts çok profesyonel bi ürün içeriği diğer yağ yakıcılardan çok güçlü bu yüzden yağ yakımında kesin sonuç verir..animal nitro definasyon için sayılı aminoasitlerden..yani gayet iyi, kas kaybı yapmaz ayrıca kilo da aldırmaz...nitrodan gerekli verimi alamazsan antrenman öncesi ve sonrası toplam 2 defa kullanabilirsin..işte ozaman kesin sonuca ulaşırsın..iki ürünü kombine et kesin sonuç..yağlardan arınmış hafif kaslı ve define bir vücut olur..

animal pak animal cuts animal nitro combinesinden inanılmaz sonuç aldım.1 ay içinde hatlarım inanılmaz keskinleşti ve adelem büyüdü kolum gene 41 cm i buldu..bundan sonra bu kombineye devam herkese tavsiye ederim.

Ben nitroyu suan kullanıyorum Pakla,anımal ürünleri bence mukemmel,idman eprformansım %30 falan arttı. Sımdı Cuts anımal pak nıtro yapmayı dusunuyorum ama yağ yakımı donemınle kullanılması gerekıyor sanırım cuts un cuts hakkında pek bir bilgim yok o yuzden baya araştırıyorum.

bütün animal ürünleri kombine edilebilir ama cuts ve pump asla kombine edilemez.
edilse bile en iyi sonuçlar alınmaz. birisi su tutar diğeri atar. dengesizlik ise kaslara zarar verir.

Back
Yukarı