Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
Yutarken sıkılıyorum artık 2ser 3er atıyorum agzıma bazen hafifte takılıyor bogazıma ama gercektende cok basarılı bir urun..

Böbrek durup dururken ağrımaz herkesin bünyesi bir olmaz bence kesmelisin cünkü animal packda ihtiyacımızdan fazlası var coğu kaleminde.Tahlil falan yaptır istersen böbrek ve karaciğerin şakası olmaz

44lük animal pakin kutusunun ağırlığı nedir? yutdışından sipariş vercem toplamda 5 kiloyu geçmemem lazım galiba. o açıdan..

idmanlar 2 saati fazlasıyla aşmaya başladı, gerçekten çok sıkı tutuyorum ve böyle bir ürüne gerçektende ihtiyaç duyduğum, yapılan yorumlardan-ürünün içeriğinden anlaşılıyor...

İdmanların 2 saati aşması normal birşey değil.Biryerlerde hata yapıyor olmalısınız.
Aralığa kadar boşum yani idmandan sonra bolca dinlenme fırsatım oluyor...o yüzden sabahtan akşama kadar çalışlan arkadaşlar 1.30 saat idman tavsiye ediliyorsa benim gibi bol dinlenme zamanı olanlar için iki saati aşmak herhalde çok abartı olmamaktadır diye düşündüm...belki mantığım yanlış olabilir ama ben olaya böyle bakıyorum...bol dinlenme imkanım, bol beslenme zamanımı birde böylesi bir ürünle takviye edersem standart idman süresine bir yarım saat eklemek hata olsamasa gerek...

animal pak testestron hormonunu tetikler mi
bunun için üretilmiş olmasa da içeriğinde çinko, magnezyum ve diğer mineral vitaminler ile artışına faydası olacaktır..

2 aydır çalışıyorum daha evvelinde bir müddet yapmıştım body ama hiç suplement kullanmadım ben whey protein ve glutamine kullanmaya karar vermiştim ama salonda bana bu ürünü önerdi hoca sizce doğru seçimim nasıl olmalı.Eğer animal pak kullanırsam wheyde alıyım mı yanında.

2 aydır çalışıyorum daha evvelinde bir müddet yapmıştım body ama hiç suplement kullanmadım ben whey protein ve glutamine kullanmaya karar vermiştim ama salonda bana bu ürünü önerdi hoca sizce doğru seçimim nasıl olmalı.Eğer animal pak kullanırsam wheyde alıyım mı yanında.

alacağınız ürünün etiketlerindeki maddeleri kıyaslamanız bile yeterlidir..

animal pak size yüksek oranda multi-vit ve mineral verir..yüksek olmayacak seviyede amino asit içerir..
tabiki whey'in yerini alamaz..

Antrenmandan kaç dakika önce alınmasını tavsiye ediyorsunuz?

Aralığa kadar boşum yani idmandan sonra bolca dinlenme fırsatım oluyor...o yüzden sabahtan akşama kadar çalışlan arkadaşlar 1.30 saat idman tavsiye ediliyorsa benim gibi bol dinlenme zamanı olanlar için iki saati aşmak herhalde çok abartı olmamaktadır diye düşündüm...belki mantığım yanlış olabilir ama ben olaya böyle bakıyorum...bol dinlenme imkanım, bol beslenme zamanımı birde böylesi bir ürünle takviye edersem standart idman süresine bir yarım saat eklemek hata olsamasa gerek...

Tamamen yanlış bir mantık olduğunu düşünüyorum. Böyle düşünecek olursak profesyonel body'cilerin sabahtan akşama kadar çalışmları lazım ki onların aldığı ilaç, supplement desteği ve dinlenmenin 10'da 1'i anca vardır bizde.

Diyet döneminde Animal Pak kullanıyorum. Hemen hemen kutu bitmek üzere ancak gördüğüm tek olumlu yönü antrenman performansı üzerine olan etkisi. Sadece idmandaki performansı ve ağırlıkları biraz etkiliyor hepsi o. Övüldüğü kadar etkili bir ürün olmadığını gördüm. En azından kas yapısı ve gelişme üzerine pek bir etkisi yok diyebilirim.

Back
Yukarı