Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
ggde vardı 99 a satan

arkadaşlar,ben yaklaşık 3 ay oldu body'e başlıyalı. son 1 aydır optimum whey kullanıyorum.fakat bi sorunum var antremanda bi süre sonra aşırı yoruluyorum ve hiçbişey kaldıramamaya başlıyorum,bunun telafisi için amino asitmi,bu tip bi ürünmü yoksa kreatinmi önerirsiniz ? birde şunu belirtmekte fayda var kaldırdığım ağırlıklarda son zamanlarda fazla artış yapamamaya başladım,bench presste en fazla 15 er kg takabiliyorum onuda zorla.yaş 22,kilo 85,boy 1.88,vücudumda gelişme var fakat istediğim ölçüde değil,programım hocam tarafından her ay değiştiriliyor ve iyi bi salonda çalışıyorum.önerinizi bekliyorum saolun.

Shark Cartilage olarak da geçer.
Zaten piyasada bulunan birçok glucosamine gibi birçok eklem destekleyicinin temel maddelerinden biri köpekbalığı kıkırdağı ve deniz kabukluları.
Aşağıdaki linkten de okuyabilirsin aslında.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum...binasyonu-t15280.html?t=15280&highlight=shark

amerikadaki pak da neden yok türkiyedeki pak içeriğinde var? birde bu türkiyeye gelenler nerde üretiliyo acaba bilgisi olan varmı

arkadaslar animal serisi ile animal ürünü kullanmak etkili olur fakat tereddutte kaldım muscltech nitro mu yoksa animal max mı?

Bende yatıp duruyordu pek bi faya göremedim gibiydi yorumlar üzerine tekrar baslıyorum. whey+nox+amino+pak kürü yapıcam...

arkadaslar animal pak la creatin ikisi birlikte kullanilabilirmi..kullanilirsa nasil kullanilmali..

tabiiki kullanılabilir hatta çok güzel olur ağarlıklarda artışı görürsün bu kesin. ben animal pak kullandığım zamanlar antrenmanda kuş gibi hafifliyordum kilolarada bu hafifleme yansıyordu deli bir artış olmuşdu ilk kullandığım zaman. ama en önemlisi beslenme, ne kadar ek besin alsanızda beslenme sağlam ve düzenli olmadıkdan sonra zaten kullanmayın derim ben. anaconda elinde whey varsa, whey-creatine-animal pak iyi gider zaten whey i saymamak lazım o çünkü kesin kullanılması gherek temel supplement. ayrıca bu kombinasyona glutamine de ekleyebilirsin.

kreatin kullanırken animal pak kullanmak mantıklımı peki ? ikiside biraz aynı amaca hizmet ediyor gibi

animal

bende bu ürünü alıcam ama yanına animal stak ıda eklemeyi düşünüorum sizce stak 2 yimi yoksa stakımı tercih etmeliyim

:)konuyla alakalı çok farklı bişey sorucam ben bu animal pack ın son kullanma tarihi ne kadardır acaba benim yaklaşık birbucuk sene once alınmış bi animal pack ım var acaba bozulmuşmudur die şüpeliyim bide midemizi yıkatmıyalım :)

:)konuyla alakalı çok farklı bişey sorucam ben bu animal pack ın son kullanma tarihi ne kadardır acaba benim yaklaşık birbucuk sene once alınmış bi animal pack ım var acaba bozulmuşmudur die şüpeliyim bide midemizi yıkatmıyalım :)

son kullaqnma tarihi yazar yazmasa da bu ürünlerde best if use there yani bu tarihten önce kullansanız iyi olur tarzında...o yüzden kullan kullanmayacaksanda atma bi body ciye ver hayrına

selamlar, bu multivitamini 1 haftadır kullanıyorum, kullanırken zaten üzerinde de yazıyor öğünle birlikte kullanmaya dikkat edin. yani kahvaltı yaparken arada yuvarlayın hapları. zira 11 adet hap olması ve bunların vitamin ve minarellerden oluşması aç karnına yada direkt olarak yemekten sonra kullanılması karaciğeri yorabilir. Aslında 11 hap ilk bakışta yeterince göz korkutucu ama kullanırken gördüm ki 24 saat uyumadan gayet dinç kalabiliyorum ayrıca doping özelliği de taşımıyor.
Ben profesyonel body ci değilim eve aldığım 10,5 kg lik dumbllar ve sınav mekik ve bilimum kas geliştirici aletsiz hareketler yaparak vücudumu geliştiriyorum. Bir ayda değişimi gördüm 2 ayda diyet ve düzenli protein alımı ile vücut şeklim eskisine oranla daha bir orantılandı. Multivitamin kullanmaktan çekinmeyin ancak aldıgınız destekleyici unitelerin güvenilir olduguna yüzde yüz emin değilseniz hemen bırakın.

Ayrıca benim bir sorum olacak, bu anketini yaptıgınız animal pak www.animalpak.com adresindeki animal pak mı? Zira Türkiye de satışı yok diye biliyorum...

Saygılar.

en fazla verim alabilmek için ant.dan ne kadar zmn önce içmeliyiz
2.sorum ant. önce animal pak ant.dan sonra hardline progainer aliyorum ikisinde de A ve D vitaminleri var bi zarari olur mu vitamin fazlasindan...

mrb! animal pak in yeni kutusunu aldım internet uzerınden satıs yapan bı sıteden.(120 ytl ye) ancak daha once kullandıgım eski kutu pak teki haplarla farklı renklerde olanlar var:S
oncekı sayfalarda ılaveler oldugunu duydum yenı kutuda.acaba ondan mı kaynaklanıor??
bilgisi olan var mı??

içinde alınması gereken günlük A vitamini değerinin yaklaşık 2 katı var (%198)..ve A vitamini saç dökülmesinde büyük bir etkiye sahip..uzun dönem kullanıldığı takdirde saç dökülmesine yol açabileceği yazıyor bazı yabancı forumlarda o yüzden pek güvenemiyorum..3-4 kutu kullanmış birisi beni bu konuda aydınlatabilir mi herhangi bir etki görüp görmedikleri konusunda?

Back
Yukarı