onu kullanmayalım bu sindirilmiyor şu oolmuyor bu sentetik.e ne yapacaz biz.ben bunları okudukça 4 aylık emeğin saatlerce yapılan antremanın tüketilen onca besinin boşa olmuş olduğunu düşünüyorum ister istemez.bırakalım daha iyi

onu kullanmayalım bu sindirilmiyor şu oolmuyor bu sentetik.e ne yapacaz biz.ben bunları okudukça 4 aylık emeğin saatlerce yapılan antremanın tüketilen onca besinin boşa olmuş olduğunu düşünüyorum ister istemez.bırakalım daha iyi
Animal Pak birçok kullanıcısı olan ve hakkında hatırı sayılır kullanıcı yorumu olan sadece bu iş için formüle edilmiş oldukça kaliteli bir ürünken eczaneden alacağın onca ürünün ayrı ayrı amacı ve kalitesi hakkında nasıl emin olacaksın ?Merhaba , arkadaşlar sizce Animal Pak almak mı daha mantıklı yoksa bu ürünün içerdiği vitaminleri ayrı ayrı eczaneden yada aktarlardan almak mı daha mantıklı . Ben kabaca bir hesaplama yaptım , hemen hemen aynı fiyata gelecekmiş gibi görünüyor . Ne dersiniz ? Hangisi daha mantıklı olurdu ?
Animal Pak birçok kullanıcısı olan ve hakkında hatırı sayılır kullanıcı yorumu olan sadece bu iş için formüle edilmiş oldukça kaliteli bir ürünken eczaneden alacağın onca ürünün ayrı ayrı amacı ve kalitesi hakkında nasıl emin olacaksın ?
Zaten 1 pakette günlük ihtiyacı karşılayacak kadar zma var fazlası boşa giderHaklısınız , belki daha ucuza mal edebilirim diye düşündüm . Peki sizce Animal Pak'ın yanında ekstradan Zma kullanılması gerekir mi , çinko-magnezyum-vitaminB zaten Animal Pak'ta var ?
sadece off günlerde almayı düşünüyorum zaten yine de vaz mı geçmeliyim?Bana sorarsan fazla olur ben de çok araştırdım fiyat-servis-içerik olarak anavite en uygunu
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bende bayağı araştırdıktan sonra anavite almaya karar verdim içeriğinde L carnitine ve beta alanin de var hem.teşekkürlerSadece off günlerde almanın bi mantığı yokki vitamin sonuçta bu düzenli kullanımla etkisini gösterir ben her antrenmadan önce alıyorum anavite
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi