Arkadaşlar ben bu ürünü kullandım ve sonuçlarını ve nasıl olduğunu tek tek ayrıntılı bir şekilde cevaplamaya çalışıcam size.
1) Gün içerisinde enerjik oluyorsun performansta artış sağlıyor farklılık var yani tabi öyle çokta abartı değil, kolay kolay yorulmamanıza yardımcı oluyor.
2) Koku ? Kokusu o kadar kötü değil, yok o da kokuyormuş filan bunlar yalan diye düşünüyorum şuan ki versiyonu için diyorum öncekileri nasıldır bilemem tabi. Neyse bir kaç hapın kokusu kötü ama öyle ıyh çok kötü nasıl içicem ben bunu çok kötü kokuyor derecesinde değil !! Kötü kokuyor ama o kadar da değil hatta zamanla alışıyorsunuz bile.
3) 11 hap olması kullanımı zorlaştırıyor fazla hap miktarı yani.
4) Günlük bir çok vitamin ihtiyacını karşılamanızda yardımcıdır.
5) Gün içerisinde halsizlik yorgunluk belirtileriniz varsa ilacınız bu derim. Tabi beslenmen ve uyku düzeniniz bozuksa çokda fayda göremezsiniz !!!
11 servis kullandım sonuçlar bunlar. Tabi şu da var bana bu ürün enerji verdi halsizlik sorunumu ortadan kaldırdı fakat diğer Universal ürününde olduğu gibi karın ağrısı sorunu yaşadım. Yanlış anlaşılmasın bu ürün böyle sorun yaşatıyor demiyorum ! Sadece Universal'ın ürünleri benim vücuduma yaramıyor kanaatine varıyorum. Gain Fast'te de karın ağrısı sorunları yaşamıştım.
Sakın beni satıcı olarak görmeyin fakat ben bu üründen sırf karın ağrısı için kullanmayı bıraktım artık. Eğer kullanmak isteyen varsa hediye etmek isterim. Ürün faturalıdır, hatta özelden fatura resmini atabilir ve internetten hangi siteden aldığıma dair alışverişi gerçekleştirdiğime dair resim bile atabilirim. Amacım ben bu üründen sağlığım nedeniyle bırakmak istememden dolayı en azından işine yarayacak biri kullansın diyorum hiç bir ücret talep etmiyorum. Ürünü yeni başlayanlara vermeyi düşünmüyorum çünkü onlar için uygun olduğunu düşünmüyorum.
Merak edenler için forumun sponsorundan aldım ürünü.
Not: İsteyen olursa eğer kargo parası karşı tarafa aittir (alıcıya). Kargodan teslim alırken ürünü kontrol ederek alınız hasarlı gelirse zabıt tutturunuz.