Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
merhabalar orta seviye bir sporcuyum weider mega forte ile bu ürün ağır mı olur ? vitamin ve mineral için alternatifleriniz nelerdir ?

Kullandığım supplementler

weider megaforte
weider premium whey
ON Casein.

Arkadaşlar ben bu ürünü kullandım ve sonuçlarını ve nasıl olduğunu tek tek ayrıntılı bir şekilde cevaplamaya çalışıcam size.

1) Gün içerisinde enerjik oluyorsun performansta artış sağlıyor farklılık var yani tabi öyle çokta abartı değil, kolay kolay yorulmamanıza yardımcı oluyor.
2) Koku ? Kokusu o kadar kötü değil, yok o da kokuyormuş filan bunlar yalan diye düşünüyorum şuan ki versiyonu için diyorum öncekileri nasıldır bilemem tabi. Neyse bir kaç hapın kokusu kötü ama öyle ıyh çok kötü nasıl içicem ben bunu çok kötü kokuyor derecesinde değil !! Kötü kokuyor ama o kadar da değil hatta zamanla alışıyorsunuz bile.
3) 11 hap olması kullanımı zorlaştırıyor fazla hap miktarı yani.
4) Günlük bir çok vitamin ihtiyacını karşılamanızda yardımcıdır.
5) Gün içerisinde halsizlik yorgunluk belirtileriniz varsa ilacınız bu derim. Tabi beslenmen ve uyku düzeniniz bozuksa çokda fayda göremezsiniz !!!
11 servis kullandım sonuçlar bunlar. Tabi şu da var bana bu ürün enerji verdi halsizlik sorunumu ortadan kaldırdı fakat diğer Universal ürününde olduğu gibi karın ağrısı sorunu yaşadım. Yanlış anlaşılmasın bu ürün böyle sorun yaşatıyor demiyorum ! Sadece Universal'ın ürünleri benim vücuduma yaramıyor kanaatine varıyorum. Gain Fast'te de karın ağrısı sorunları yaşamıştım.

Sakın beni satıcı olarak görmeyin fakat ben bu üründen sırf karın ağrısı için kullanmayı bıraktım artık. Eğer kullanmak isteyen varsa hediye etmek isterim. Ürün faturalıdır, hatta özelden fatura resmini atabilir ve internetten hangi siteden aldığıma dair alışverişi gerçekleştirdiğime dair resim bile atabilirim. Amacım ben bu üründen sağlığım nedeniyle bırakmak istememden dolayı en azından işine yarayacak biri kullansın diyorum hiç bir ücret talep etmiyorum. Ürünü yeni başlayanlara vermeyi düşünmüyorum çünkü onlar için uygun olduğunu düşünmüyorum.
Merak edenler için forumun sponsorundan aldım ürünü.
Not: İsteyen olursa eğer kargo parası karşı tarafa aittir (alıcıya). Kargodan teslim alırken ürünü kontrol ederek alınız hasarlı gelirse zabıt tutturunuz.

Şöyle bir bakıyorum da herhalde supplementler den büyük beklenti için de olanlar var. Bu bir vitamindir alan insanı hemen şekle sokacak şişirecek müthiş etki edecek diye bir kaide yok. Kimisi ben kullandım çok gereksiz demiş burada önemli olan kullanan kişinin ne kadar iyi antrenman yaptığı antrenmandan sonra hayatına ne kadar dikkat ettiği olmalıdır. Yoksa bende hafta da 2 gün giderim sporumu yaparım üzerine uyku beslenmeyi de ihmal ederim sonra da bunu kullanmayın hiç bir faydası yok derim.

Arkadaslar bu animal paki 2haftadir kullaniyorum. Bol su tuketiyorum antremanda performans artisi ve vucut direncim oldukca yukseldi. Ayrica simdiden gelisimi hissediyorum. Tek sorun bu bende libido artisi yaptı. Libido olayi beni mahvedecek oglum dur diyorum hep kendi basina hareket ediyor. Bi oneri verin bu lutfen nnnn

Bence de etkili bir ürün. 2. kutuyu yarıladım. Zımbagibi yapıyor adamı. Bu kutu bitincene kadar ara vermek lazım arkadaşlar? Bir de devamlı kullanım insanı biraz ürkütüyor açıkçası...

Arkadaşlar merhaba birkaç saat önce bu ürünü aldım çok merak ettiğimden dolayı. Bu sporda 2. Yılım, hafta da 5 gün olarak ağır şekilde çalışıyorum, aldığım Satıcı Ürünün bir paketini 3 ve ya 7 güne bölebilirsiniz dedi. Heryerde kahvaltıdan sonra 1 paket şeklinde okumuştum. Sizce ne yapmalıyım? Bir paketi üçe bölmek çok saçma geldi açıkcası.

Ben gün içinde yediğim sağlam bir öğünden sonra alıyordum. Şu an kullanmıyorum. Gayette memnundum kullandığımda. Hiçbir şekilde ürünü bölerek kullanmadım. Zaten direk bütün hapları ağzınıza atıp yutabiliyorsunuz. Ağzınızda bir süre bekletirseniz kusarsınız.

malesef ve malesef yine bulamadım üstteki sitede de yokmuş malesef aldığınız bir yer varsa veya bu ürüne muadil bir ürün bildiğiniz varsa söyler misiniz

body building de ki fiyatı 28 dolar orasıda bu üründen kar ediyor, kar etmeninde bir adabı olur 159tl şaka gibi türkiyede resmen soyuluyoruz aradaki fark kimin cebine gidiyorsa haram zıkkım olsun

güzel noktaya parmak basmışsın... vergi falan diyorlar sanki Amerikada vergi yok... bir de dediğin gibi o fiyatlarla satış yapıp kar ediyor firmalar... sadece bu değil ki herşey ateş pahası oldu... tam zengin sporu oldu bu iş... ben doğal beslenmeyi ön plana alacağım...zaten beslenme olmadan hiç bir ürünün kıymeti yok... kimse almasa görürüz fiyatları bir kaç aya... zaten pek çok kişi leblebi gibi peşisıra yuvarlıyor ürünleri ama bir gelişme de yok... ucuz bulduğum creatine glutamin gibi ürünlerle işi götürmeye çalışacağım... saygılar...

Back
Yukarı