Universal creatine powder 300 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.531
sahte olma ihtimali

bu ürünü bugün aldım ilk kez,koruyucu kapağı,kapağını açtıktan sonra kendiliğinden açılıverdi

bir de dış yüzeyindeki etiket de kenarlarından açılmaya başlamıştı

sahte olma olasılığı var mı??

bu ürünü bugün aldım ilk kez,koruyucu kapağı,kapağını açtıktan sonra kendiliğinden açılıverdi

bir de dış yüzeyindeki etiket de kenarlarından açılmaya başlamıştı

sahte olma olasılığı var mı??

Bana gelen ürün de dediğin gibiydi. Bir problem olmadığına inanıyorum.

universal Nutrition Creatine Powder 300 gr fiyatı 45 tl şuan supplementler.comda.
beyler bu ürünü nasıl kullanmalıyım bana yardım edermisiniz.

Performans acısından çok başarılı.
Ama şöyle bi sorunum var ürün yeni olmasına ragmen acayip topaklanmalar oluyor.Kapagı sıkı kapatıyorum,uygun yerde muhafaza ediyorum hala durumu anlamıs degilim!!! ?

bende yeni sipari$ verdim in$ faydasını görürüm...bu yükleme olayını off günlerde yapsak bi problem olur mu yoksa antremanın oldugu günler mi yapmalıyız acaba ??

tepeleme(tepeleme tabirini tam anlamıyla uygulayınız) 2 çay kaşığı 6-7gr geliyor evde mutfak terazisi var onunla ölçtüm

Son düzenleme:
1. dönemi bitirdim.şimdi 2 hafta ara vericem.daha sonra tekrar kullanmaya başlıcam.fakat yine 5 gün yukleme dönemini yapıptamı başlıcam yoksa yine eskisi gibi antr. öncesi 5 sonrası 5 gr.şeklindemi kullanıcam?

creatın olarak en cok ultımate ve unıversal kullandım.ıkısındede etkı çok guzeldı.ultımate ıctıktan sonra bıraz mıde bulantısı yaptı bende.unıversal ıse tamamen pure degıl.tanecıklerı bıraz kalın.suyun içinde hemen dıbe çokuyor.normalde içinde donmesı gereklı.bu yuzden koyu bır meyva suyu ıle tuketılırse daha ıyı olur.

sizce bu ürünümü yoksa weider pure creatine 600 gr olanımı almalı?unviersal amino 2700 kullanıorum aynı zamanda.tşkkürler şimdiden

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:18 ----------

ürün ortalama kaç ay gidiyor?

Kullanım şekli bellidir arkadaşlar kaslara yükleme yapılmalıdır. Öyle düşünüyorum böyle düşünüyorum diyosunuz da hiçbi dayanağınız kaynağınız yok. Kullanım şekli belli ilk 5-7gün 5er gramdan 4kere alınır ve kaslara yükleme yapılır. Sonra hergün 5gr yeterlidir. Kullanım şekli yapacağınız kürdeki yerine göre değişir. Ben 3gr antrenmandan 30dk önce, 3gr da antrenman esnasında alıyorum.
merak ettiğim bu ince ayarı nasıl çay yada tatlı kaşıgıyla tutturdugunuz.3 gr-4 gr falan die.Göz kararıyla dolduruluo die biliyorum cünkü bi cay kasıgı dolu olarak 5 gr diye.Yanılıyor muyum yoksa tatlı kasıgımı?

merak ettiğim bu ince ayarı nasıl çay yada tatlı kaşıgıyla tutturdugunuz.3 gr-4 gr falan die.Göz kararıyla dolduruluo die biliyorum cünkü bi cay kasıgı dolu olarak 5 gr diye.Yanılıyor muyum yoksa tatlı kasıgımı?

5 gr = 1 tatlı kaşığı. Bu karmaşanın nedeni sanırsam Amerikada insanların çay kaşığı yerine en küçük kaşık olarak tatlı kaşığı kullanmalarından dolayı.

Bence Bu body building gıdaları sektöründe en iyi markalardan birisi universal Arkadaşlar bu spor sağlıkla ilgili para vermekten kaçınmayın paranız yoksa kötüsünü almayın bekleyin sonra alın .

Ürüne gelince ; ben kullanıyorum gayet iyi örnegin göğüs preste 105 Basardım 2 ay sonra 115 Oldu Ayrıca iki yıllık bilinçli bir sporcuyum Sizede bilinçli olmayı tavsiye ederim . Saygılarımla

antreman sonrası protein tozunun içine direk atıp içebilirsin gainerda aynı şekil..

creatini kullanmakta çok tereddüt ediyorum.deri altına suyu alı koyup definisyonu bozar mı yoksa sadece kaslarda mı su tutulumu yapar.yardımcı olursanız sevinirim...

Back
Yukarı