bu ürünü bugün aldım ilk kez,koruyucu kapağı,kapağını açtıktan sonra kendiliğinden açılıverdi
bir de dış yüzeyindeki etiket de kenarlarından açılmaya başlamıştı
sahte olma olasılığı var mı??
kutusunda yazıyor türkçe bir şekilde aldığında görürsün thums:universal Nutrition Creatine Powder 300 gr fiyatı 45 tl şuan supplementler.comda.
beyler bu ürünü nasıl kullanmalıyım bana yardım edermisiniz.
Bir tek sizden duydum tatlı kaşığınıyukleme donemını 5 gun olarak belırle.5 gram 1 çay kasıgına degıl 1 tatlı kasıgına esdeger gelıyor.
creatın olarak en cok ultımate ve unıversal kullandım.ıkısındede etkı çok guzeldı.ultımate ıctıktan sonra bıraz mıde bulantısı yaptı bende.unıversal ıse tamamen pure degıl.tanecıklerı bıraz kalın.suyun içinde hemen dıbe çokuyor.normalde içinde donmesı gereklı.bu yuzden koyu bır meyva suyu ıle tuketılırse daha ıyı olur.
merak ettiğim bu ince ayarı nasıl çay yada tatlı kaşıgıyla tutturdugunuz.3 gr-4 gr falan die.Göz kararıyla dolduruluo die biliyorum cünkü bi cay kasıgı dolu olarak 5 gr diye.Yanılıyor muyum yoksa tatlı kasıgımı?Kullanım şekli bellidir arkadaşlar kaslara yükleme yapılmalıdır. Öyle düşünüyorum böyle düşünüyorum diyosunuz da hiçbi dayanağınız kaynağınız yok. Kullanım şekli belli ilk 5-7gün 5er gramdan 4kere alınır ve kaslara yükleme yapılır. Sonra hergün 5gr yeterlidir. Kullanım şekli yapacağınız kürdeki yerine göre değişir. Ben 3gr antrenmandan 30dk önce, 3gr da antrenman esnasında alıyorum.
merak ettiğim bu ince ayarı nasıl çay yada tatlı kaşıgıyla tutturdugunuz.3 gr-4 gr falan die.Göz kararıyla dolduruluo die biliyorum cünkü bi cay kasıgı dolu olarak 5 gr diye.Yanılıyor muyum yoksa tatlı kasıgımı?