B
brhmcr
Guest
BSN no-Xplode ile Universal Cretaine mono tozu nasil kombine etmeliyim? Yukleme gerekli midir? Idman oncesi ve sonrasi olmak uzere yada sabah uyanildiginda nasil kullanilmalilar?
dostum öncelikle sporda eger hakkını veriyorsan güzel bir baslangıc kürü ben haricinde glutamine ve bcaa kullanıyorum sadece sana tavsiyem twinlab liqiud bittikten sonra farklı markalara yönelmen mesela universal ,bench_Oweider daha mantıklı ve saglıklı olur benım düsüncelerim bunlar kolay gelsinmuscle tech nitrotech hardcore + twinlab likit amino + universal creatine..
bu kombine hakkında ne düşünürsünüz, ekleyip çıkarmam gereken bi şey var mı?
kullanım nasıl olabilir?
teşekkürler
[/COLOR]spordan 45 dk once 1 tatlı kasıgı 5 gr. creatini 250 ml karısık meyvu suyu veya üzüm suyuyla karıstır ic. sade su ile karısmıyor ve sonrasında mide bulantısı yapıyor tavsiyemdir karısık meyve suyu ile içmen saygılar .
Arkadaşlar size bir sorum olucak ben whey protein aldım yanında hediye olarak 300 gr creatine verdiler 2 yıldır BB yapıyorum fakat karbonhidrat dışında birşey kullanmadım. Bu iki ürünü nasıl kullansam daha faydalı olur ikisini bir mi yoksa biri bittikten sonra diğerinimi ? teşekkürler şimdiden