Universal creatine powder 300 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.531
Kullananlar bundan fayda aldınız mı ne gibi faydalar aldınız
SIX STAR CREATINE X3 ELITE 1100 GR bu vitamin mi le arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
yukarıda daha bugün yazmışım kardeşim görmüyor musun ? "kullananlar kanatlanıp uçuyor" , duymak istediğin bu herhalde. 100 lerce yorum yapılmış dalga geçer gibi soru soruyorsun.

Videodaki arkadaş yükleme yapmadan da aynı gelişmeyi elde edersiniz diyor. Yükleme yapmak gereksiz para kaybı.
sen buraya bilgi almak için mi uğradın bilgi vermek için mi önce buna karar ver. paylaştığından anlaşılacağı üzere bu konu hakkında araştırma yaparken yolun buraya düşmüş, o yüzden önümüze bir tane video atıp "yükleme yapmak gereksiz para kaybı" şeklinde nokta koyduğunu sanıyorsan yanılıyorsun. ben de sana yükleme yapmanı tavsiye eden 40 tane video atarım. vg hakkındaki bütün birikimini yabancı kaynaklardan temin etmiş biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ingilizce olması da hiç etkileyici değil kusura bakma, çok var böyle web cam karşısında profesör kesilen :) konuya dönersek, kreatin yüklemesi yapmak performansla değil, etki süresini kısaltmakla ilgilidir. yükleme yaparsan sonuçlarını birkaç hafta daha erken almaya başlarsın, arada etki süresinden başka hiçbir fark yoktur. dikkat ettiysen yükleme ile ilgili açıklamamda "ilk defa kullanıyorsanız" demişim. bilgi almak için girmişsin, 'racon' kesip çıkmışsın. gerek yok :)

Heeytttt be ne esmiş gürlemişsin birader :) 86'dan beri aralıklı bb yaparım. Hiç bir zaman da kreatinde yükleme yapmadım. Herkes kendi istediği gibi kullanır. Racon kesmek gibi bir iddiam yok. Yükleme yapmak şart değil onu diyorum. Bence gereksiz para kaybı.
Haaa ben buraya ne için uğradım seni alakadar etmez. Gerekli gördüğüm paylaşımı yaparım. Aklına uyan kendi araştırmasını yapar kendi kafasına göre kullanır. Sen yükleme yaparsın ben yapmam. Yükleme yapmak her zaman tehlikeyi arttırmaktır. Böbreklerine yazık 1-2 hafta erken sonuç alacaksın diye. Takma öyle racon macon gerek yok ;)

Heeytttt be ne esmiş gürlemişsin birader :) 86'dan beri aralıklı bb yaparım. Hiç bir zaman da kreatinde yükleme yapmadım. Herkes kendi istediği gibi kullanır. Racon kesmek gibi bir iddiam yok. Yükleme yapmak şart değil onu diyorum. Bence gereksiz para kaybı.
Haaa ben buraya ne için uğradım seni alakadar etmez. Gerekli gördüğüm paylaşımı yaparım. Aklına uyan kendi araştırmasını yapar kendi kafasına göre kullanır. Sen yükleme yaparsın ben yapmam. Yükleme yapmak her zaman tehlikeyi arttırmaktır. Böbreklerine yazık 1-2 hafta erken sonuç alacaksın diye. Takma öyle racon macon gerek yok ;)
birincisi hiç kimse yapmak zorundasın demedi.. yazdıklarım belli, kıtlık yok ise. yine yazayım belki bu defa anlarsın, bu etki süresine dair bir tercih meselesi... 86 dan beri bb yapıyorsun ve o zaman dünyada bile olmayan birisi için "videodaki arkadaş böyle diyor" modundasın. kusura bakma da pek bir kendine güvensizmişsin o zaman ya da 30 yılın boşa geçmiş. şahsen ben yaklaşık 30 yıldır bb yapsam kim olduğu belli olmayan bir veletin videosuyla kendimi haklı çıkarmaya çalışmazdım. o yüzden geriye başka ihtimaller kalıyor. kısacası pek inandırıcı değilsin ;) bence de sen yapma yükleme, bari böbreklerin sağlam kalsın :)

birincisi hiçkimse yapmak zorundasın demedi yazdıklarım belli, kıtlık yok ise. yine yazayım belki bu defa anlarsın, bu etki süresine dair bir tercih meselesi. 86 dan beri bb yapıyorsun ve o zaman dünyada bile olmayan birisi için "videodaki arkadaş böyle diyor" modundasın. kusura bakma da pek bir kendine güvensizmişsin o zaman. şahsen ben yaklaşık 30 yıldır bb yapsam kim olduğu belli olmayan bir veletin videosuyla kendimi haklı çıkarmaya çalışmazdım. o yüzden geriye başka ihtimaller kalıyor. kısacası pek inandırıcı değilsin ;) bence de sen yapma yükleme, bari böbreklerin sağlam kalsın :)

Kusura bakma ama sadece zaman kaybısın :) (haaa bir de oksijen)

Kusura bakma ama sadece zaman kaybısın :) (haaa bir de oksijen)
sen cevaplarını aldıysan eğer zaten biliyormuş gibi yapman benim için sıkıntı değil :) 30 yıldır falan bb yapmıyorsun, ilk defa creatin kullanacağına da kalıbımı basarım. araştırmışsın bir kaç yerden, aklınca buradan bilgi almaya gelmişken tersine bir de başımıza 30 yıllık hoca kesiliverdin. nasılsa tanıyan, bilen, ıspat edebilcek olan yok, bol kepçeden salla :D güzel fantezi dünyası, sanal ortamda kolay tabi bu işler ama kusura bakma yemezler :) yine de şevkini kırmak istemem, bu işe yeni merak sarmışsın belli. "zaman ve oksijen kaybı" olarak bilgi almak için girdiğinde okuduğun paylaşımımla yardımcı olabilmişimdir umarım :) aklında bulunsun her salona gittiğinde bu işin konuşmakla olmadığını anlayacaksın :) hayal dünyanda mr olympia bile olmuşsundur, gerçek dünyadaki spor hayatında başarılar sana ;)

Yaklasik 1 aydir kullaniyorum bekledigim asiri verim olmadi bi cay kasigi spordan bi saat once 300 ml uzum suyuyla aliyorum iyi ama diger markalarida deniyicem bu bitince yorumumu tekrar yazarim..

beklediğim aşırı verim olmadı diyerek zaten yanlış ürün seçimi yaptığını ortaya koymuşsun.zaten aşırı bir etki olmuyor.ayrıca antrenman öncesi ve sonrasında almanı tavsiye ederim.

beklediğim aşırı verim olmadı diyerek zaten yanlış ürün seçimi yaptığını ortaya koymuşsun.zaten aşırı bir etki olmuyor.ayrıca antrenman öncesi ve sonrasında almanı tavsiye ederim.
1 er cay kasigi yani bi tatli kasigina denke gelcek sekildemi olmali 17 yasindayim 9 aya yakindir bu sporu yapiyorum biraz acemiyim aslinda belkide ilk kullanima gore verim yuksek bile diyebiliriz peki ara vereyim mi 1 aydir kullaniyorum tesekkurker cevabiniz icin.

1 çay kaşığı yaklaşık 2-3 gram gelir.antrenman öncesinde ve sonrasında 1 çay kaşığı kullanın.6 haftalık kullanım sonrasında 2 hafta ara verin.

creatinin tam olarak etki gösterme süresi zaten 4-6 haftadır. bu süreyi yakalamışken kullanmayı bırakmak mantıksız ve gereksizdir. kusura bakmayın ama "sürekli kullanırsanız vücut kendi creatinini üretmez", "belli periyotlarla ara verilmeli" efsaneleri çürüyeli çok uzun zaman oldu. ne yazık ki 20 yıl önce yanlış bilindiği anlaşılan efsaneler ülkemizde halen tembihleniyor. internette karşımıza çıkan 30 yıllık çeviriler sağ olsun. kaldı ki bunu savunanlar bile 3-4 ayda bir ara verilmesini söylerlerdi. yani 6 haftada bir 2 hafta ara vermek yanlışın da yanlışı. bu öneri çok talihsiz olmuş.. creatine ara vermenin gerekli olduğuna dair hiçbir bilimsel kanıt yoktur. işin en enteresan tarafı da şudur ki, en çok ara vermeyi savunanlar aylarca, yıllarca aralıksız creatin tüketenlerdir. creatin devamlı kullanılabilir ve böyle kullanıldığında daha etkilidir. kısacası ara vermeye gerek yoktur.

Son düzenleme:
Merhaba Bodyforumtr sakinleri;

Bu spor ile yeni uğraşmaya başlayan birisi olarak (yaklaşık 8. ayım) sizlere bir sorum olacak. Universal'ın bu ürününü whey proteini ile ya da yine Universal'ın 3001 amino asit ürünü ile birlikte kullanmak istiyorum. Uyku ve beslenme düzenim yerinde olduğu için, bana amino asit daha cazip geliyor. Bu arada boyum 1.83 kilom ise 73 (İnşallah kış geldiğinde Bulk gideceğim.) Şu an da yağlanmadan kas kütlemi artırmak istiyorum. Bütçem üç ürünü de aynı anda kullanmak için uygun değil.. Sizce hangi iki ürünü kullanmalıyım.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Creatine Powder 300 gr
- Gold Standard Whey 5LBS (2273gr) Arkadaşlar iki ürünü aldım nasıl kullanmalıyım ? herkes farklı kullanım şekli söylemiş ilk defa kullancam .. yükleme yapmayı dusunuyorum..

onemlidir! arkadaslar urunu bugun aldim 300 grm olandan. olcek icin bu basligin her kismini okudum hala bi cay kasigi yada tatli kasigi muhabbeti var. ama bizim annelerimizde ceyiz diye bi olay var onemli yani sole izah edeyim 3 farkli boyda cay 3 farkli boyda tatli kasigimiz var. usenmeden kasiklari denedim tatli kasiginin bitanesi gercekten tepeleme doldurdugumda 60 servis cikti. yani bence sizde deneyin oteki buyuk olan tatli kasiginda denedigimde 45 servis cikti. ha tabi kreatini 1 kglik olan baya ugrasicak ama yapcak bisi yok:)) herkese iyigunler.. arkadaslar unutmadan ekliyim tepeleme doldurdugumda 5 gram cikan tatli kasigimin markasi ikea mis yani ikea tatli kasigi ve bu urunden olan hic duunmeden kullanabilir.

Son düzenleme:
Günlük kaç gr almak doğrudur ? bir sürü yorum var kafa karıştıran .
ben forumdan ve googleden arastirdigima gore 5 gunluk yuklemeden sonra gunde 5 gram aliyorum spor olan gunler sporun oncesinde ve sonrasinda 2.5 gr olmayan gunlerde sabah kahvaltidan sonra veya gece yatarken 5 gr olarak aliyorum ama sende arastir ilk defa kullaniyorum sonucta

Back
Yukarı