Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
Peki bu yan etkiler hakkında bir yorum yapabilicek var mı?

Erken ölüm biraz abartı kaçmış sanki ama...

Gerçekten güzel bi araştırma saol battemberg ancak gh max ın bu kdr büyük yan etkisi olucağını düşünmüyorum dediklerin steroid için geçerlidir doğru ancak bunun yan etkileri o kdr büyük olmayacaktır kana direk enjekte edilen ürünlerde daha çok görülen şeyler bunlar .

O yazılanlar özellikle GH hormonu takviyesi için geçerli.

GH-Max'ın yaptığı etki GH hormonu takviyesinin yanında...

bende sorun gh kullanmak deıl bunun etkısını nasıl artırmak bende bu urunddn cok urun var bırde creatıne var bana 3, urun soyleyebılırmısınız ıyı bır sonuc alabılmek ıcın acaba duh

abıcım sen sacmalamısın sana sunu dıyorum ben usa den 4 tane sıparıs verdım ve oradakı doktorlara amcam arastırtmıs sadece sakıncası su olabılır demıs buyume cagında ıs sorun olur demıs ama benım yasım 21 yanı ben astım su an ve memnunum

1 aylık kullanımım yarın sona erıcek,ılk 15 gun trıbulus ıle bırlıkte kullandım,daha sonraları trıbulus u kestım, bır ay oncesı kolum 36.7 gibi birşeydi,şimdi 38
idmanımı cok sıkı uyguladım ,eksiksiz ve kendi rekorlarımı kıra kıra,ilk günlerde protein ağırlıklı düzenli bir beslenmem olmasına rağmen daha sonraları biraz tembellikten dikkat etmedim bu konuya,sonuc olarak 37 den 38 e cıktı dıgelım,bu gh ın etkısımıdır benım calısmammıdır tam kestıremem
suda var
1 ay oncesı bar agırlıgı harıc 40 kg mı basarken, sımdı 70 kg basıyorum bench press te....

gozlemlerım bunlar,bundan sonra ılerleyen zamanlardada proteın tozu-kreatın kombınesı etmeyı dusunuyorum,acıkcası onlardan beklentım daha buyuk...

ıyı sporlar

arkadaşlar merhaba bende bu üründen kullanacam ürün elime yeni ulaştı ve yorumlara bakılırsa gayet güzel bi supplemente benziyor yalnız bazı sorularım var birincisi sabah 2 öğlen 2 yatmadan 2 diyor kutunun üstünde ben sabahı size sormak istiyorum kalkar kalkmazmı alayım yoksa kahvaltıdan sonra mı alayım birde şu kombinede güzel faydasını görürümüyüm veya abartı mı kaçmış yorumunuzu alırsam sevinirim sağlıklı günler...

mrb arkadaslar bu urunu unıversıalın fast ganıerı whey prosu ve gh max boyle bı combınasyon yapsak nasıl olur.
ganıerı kılo alımı ıcın dusundum whey pro ıse amıno ıle bırlıkte vucudumda çılgın ısler yapcagını tahmın edıyorum.
bunun yanında ıyı beslenme eslıgınde testestoranlarım ucusa geçer wuuhuuu :)
1 ay boyunca sadece fast ganıer kullandım kolda 3 cm omuzda 10 cm belde 7 cm bacakta ve goguste de yaklasık bı 8 cm artıs oldu.
acaba yanlıs mı olçdu dıye dusundum hocam ama sonuclar şasırtıcı ve dogru.

ama sunuda soylemelıyım kı gunde 1 lıtre sut 150 gr kadar kırmızı et ve 5 ıla 10 ymurta beyazı yedım boyle gıderse kapılara sıgmıcam

sey sanırım omuzu yardımcı antroner kız bana bakmaktan yanlıs olçtu :( 10 cm uzarmı ya bı omuz :)

bu ürünü ben de kullandım, ve kullanan arkadaşlar arasında merak ediyorum, aynı özellikte bundan daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir ürün var mı?

bence çok başarılı değil, orta karar... acaba daha iyi ne var?

aynı kombinasyonu bende düşünüyorum. animal cuts----gh max---animal nitro- ve protein agırlıklı bir beslenme programı..2 yıldır yapıyorum bu sporu yağ oranım %15 civarında...yeterli ve uygunmudur sizcede

arkadaşlar bu ürünü weider mega forte la birlikte kullanırsam nasıl bir sonuç elde ederim cevaplarsanız sevinirim

theakin megaforte ile gh max bir arada kullanilmaz zaten megaforten icerigi gh maxdan daha fazla vucudu o kadar amino sokmak sadece bosa yuklenmektir yanlis yaparsin bence megaforte kendi basina yeterde artar bile..

arkadaşlar antremandan hemen önce 4 tablet alınız talimatı var antrenmandan hemen öncemi demek bu yoksa 30-45 dakika önce almak demek mi ? bir de boş mideye alın diyor ama ben antrenmandan 45 dakika önce protein içiyorum... kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim.

Back
Yukarı