Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
derwish cevabın için teşekkürler
ben gh max ı Universal Nutrition Amino 3001 ile kombine edip kullanmak istiyorum acaba arkadaşlar sizce iyi bi karışım mı yoksa yanlış bi tercih mi ?
bi de bu ikisinin aynı anda kullanımı acaba karaciğeri fazla yorar mı..
bu ürünler karaciğere fazla bi yük bindirir mi ?
bilgili arkadaşların cevaplarına ihtiyacım var..teşekkürler

ikili kullanım vucudun için ağır gelmez fakat kişisel görüşüm ürünün fazla işe yaramadığı.yeni nesil birleşimler bence daha etkili.

yeni nesil bileşimle kastınız nedir?
bilgilenirsek belki başka ürünleri deneriz

Arkadaşlar size bi sorum olacak
Universal gh max ın boy uzamasına faydası olurmu
benim yaş 17 kilo 72 boy 1.78 ( daha en az 1.5 yıl gibi bi süre uzama devam edecek) uzamaya katkısı olurmu????
eas %100 whey proteinle birlikte kullanıcam
body antremanları yapmadan

body antremanları yapmadan,gh max ve whey kullanarak gelişemezsin.
17 yaşındayım,daha 1.5 sene uzayacağım diyorsun fakat şahsen 15 yaşından sonra 1 cm. uzamadım.1.82'de kaldım.insan 19 yaşına kadar uzayacak diye bir şart bilmiyorum.
gh max kullanarak uzayamazsın.
body yapmadan whey kullanmak herhangi bir + getirmez sana.
1.78 türkiye ortalamasının üzerinde.genede sen bilirsin.

yorum için saol
ama ben kas gelişiminden bahsetmiyorum whey proteini kullanma sebebim protein acığını kapatmak verdiğin cevaba göre bilimyorsunki vücudun spor yapmadanda proteine ihtiyacı vardır , gelişme cağında kilo başına (1.0 - 1.5 gr ) protein gerekir tabii bodyyapmadan , body yaparsan 2.5 gr a kadar cikar.
yemeklerden gereken proteini alırsın deme
şimdi yaş konusuna gelelim ben doktorun söylediğine dayanarak uzama süresini 1.5 yıl olarak söyledim sen 15 yaşından sonra uzamamışsın ama kişiye göre çok değişir 19 yaş şartı yok tabi 25 e kadarda sürebilir
gh max kullanarak uzayamassın demişsin
büyüme hormonunu arttıran bi ürün , kemik uçlarıda açık olduğunda ki bende açık uzamaya desteği olur

lütfen araştırmadan cevap yazmayalım arkadaşlar

arkadaslar ben bu nu 1 hafta içinde almayı dusunuorumda bi arkadas bi yazı yazmıs erken olum tiroid bozuklukları falan bu doğrumu acaba net bi cevap lutfen ona gore alıcam cunku bu arada yasım 17

ürünü kullandım memnun kaldım ama söylendiği gibi bir supplement kürünün yanında kullanılmalı servisteki en yüksek argigin bunda zaten bu söylediklerim b.b ile ilgilenenlere !
boyum uzarmı kilo alırmıyım diye soran arkadaşlarım kendinize ilgilendiğiniz ve sıkılmıcanız bir spor seçin herhangi bir aktif spor olabilir boyum uzucak diye istemeye istemiye basket oynamayın illada takviye istiyosanız aktara flan sorun 1.gün b.b. başlayıp 2. gün bunları almayın mesella ben futbol oynamıyorum buna ramen krampon alsam benim ne işime yarar ki

bu ürünün güzel bir tarafı da definasyon a girecekler içinde uygun bir ürün olması kas kaybını minimize etmede yardımcı olabil,ir.. gerçi ben hacim için kullanmamıştım ama forumda ve dışarıdaki arkadaşların görüşleri hep olumlu yönde... definasyonda bukadar işe yarıyorsa hacimde düşünemiyorum zaten..

ivandrago nox la gh yakın ürünler aynı anda fazla kaçmazmı

8 aydır çalışıyorum bu ürünü progainer ile birlikte kullanırsam ve protein beslenmemi de doğal yollardan giderirsem iyi bi sonuç elde edebilirmiyim ? amacım kilo alıp biraz hacim ve kas kütlesi..

bu ürünü bulk döneminde kullanmayı düşünüyorum nelerle kombine etmem iyi olur ? whey+ghmax+glutamine yeterli olur mu?

GH MAX:
BESLENME BİLGİLERİ
Servis Miktarı 6 Tablet
Her Paketteki Servis Miktarı 30
Her Servisteki Miktar % GD
Vitamin C (As AskorbicAcid) 100 mg 167%
Vitamin B6 (as pridoxine HCI) 20 mg 1000%
Arginine (as L-arginine pyroglutamate) 5 g *
Ornithine (as L-Ornithine alpha-ketoglutarate) 2,5 g
*
Beta-Sitosterol 100 mg *
Carnitine (as L-carnitine) 100 mg *
Gamma Oryzanol (From rice bran) 50 mg *
Boron (as boron citrate, aspartate.glycinate) 4 mg *
*Günlük Değer tesbit edilmemiştir.

Universal NOX3
Beslenme Değerleri 1 servis (3 tablet)
NO Complex
Arginine Alpha-Ketoglutarate 3000 mg
Arginine Ketoisocaproate
NO Booster
Ornithine Alpha-Ketoglutarate 100 mg
* Günlük miktar belli değildir.

1 porsiyon gh maxta 2000mg daha fazla arginine ve 2400 mg daha fazla ornithine var nox3e göre, ama okuduklarıma göre gh maxın Vasodilasyon etkisi daha az bu nasıl olabilir ?

merhaba arkadaslar.All Stars Iso-Tech 94 ile Universal Gh maxi kombine etsem nasil olur?Boyum 1.81 kilom 84 yag problemim var.Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Saygilar Gökhan

Son düzenleyen: Moderatör:
sıradan argınıne tabletleri ile aakg içerikli ürünleri karıştırmayın.aynı etkiyi sağlamaz.gh açısından gh max 6 tablet yetersız kalıyor.farklı seçeneklerre yonelmek gerekli diye düşünüyorum.

Back
Yukarı